Hevosmaailma: tarjous & tilaus

47,00 

Hevosmaailma on hevosharrastajan oma lehti, joka tarjoaa tietoa hevosten käsittelystä, hyvästä hoidosta sekä erilaisista hevosharrastuksista.

Lehti sopii erityisesti ratsastusta ja muita hevoslajeja vapaa-ajallaan harrastaville tai oman hevosen omistajille.

Hevosmaailman laji-, varuste-, kesäleiri- ja koulutusesittelyt antavat laajasti tietoa hevosharrastukseen liittyvästä toiminnasta. Joka numerossa myös talli- tai ratsastuskeskusesittelu.

Katso Hevosmaailma-lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

0,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Hevosmaailma-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

hevosmaailma lehti tarjous

Hevosmaailma-lehti

Hevosmaailma on suomalainen ratsastukseen ja raviurheiluun keskittynyt aikakauslehti, jota julkaisee Karprint Oy. Lehti tavoittaa 25 600 lukijaa (Mediakortti 2022).

Hevosmaailma on hevosharrastajan oma lehti, joka tarjoaa tietoa hevosen käsittelystä, hoidosta ja erilaisista harrastuksista hevosen kanssa.

Lehti sopii erityisesti ratsastusta ja muita hevoslajeja vapaa-ajallaan harrastaville sekä oman hevosen omistajille.

Hevosmaailman sisältöä ovat laji- ja varuste-esittelyt, kesäleirit ja koulutukset, sekä muut hevosharrastukseen liittyvä toiminta. Joka numerossa on lisäksi tallin tai ratsastuskeskuksen esittely.

Hevosmaailma-lehden ilmestymispäivät

Hevosmaailma ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Vuonna 2022 Hevosmaailma ilmestyy seuraavasti:

  1. Viikko 7: Uusi harrastus - hevoset! Hevosharrastuksen aloittaminen, tallikoiran elämää, lajiesittelyt, harrastajan asusteet ja varusteet, tallin rakentaminen.
  2. Viikko 14: Hevosen hyvä hoito. Hevosen käsittely ja hoito, tallikoiran elämää, oikeanlaiset varusteet hevoselle, hevosen hoito ja ravinto, valmennukset, talli on hevosen koti, laiduntarvikkeet.
  3. Viikko 22: Ravit ja kesän hevostapahtumat. Raviharrastus, raviradat, tallikoiran elämää, hevosen kuljettaminen, näyttelyt ja kilpailutoiminta.
  4. Viikko 34: Tallitoiminta. Tallipaikka hevoselle, tallikoiran elämää, harrastustallin valinta, miten tallilla toimitaan? Tallin varusteet ja tarvikkeet, heinät ja kuivikkeet.
  5. Viikko 48: Hevosen ravinto ja terveys (tuplanumero). Hevosen lihasten ja nivelten hoito. Hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys, täydennysrehut, vitamiinit ja lisäravinteet, hevosten kasvatustoiminta, oman hevosen hankinta/vuokraus, löytyykö ammatti hevosalalta? Vakuutukset ja hevoskuljetukset.

Vuoden 2023 ilmestymispäivät löydät ensimmäisenä lehden omilta verkkosivuilta.

Hevosmaailma-tarjoukset

Hevosmaailma-lehti on saatavilla irtonumero- ja tilausmyynnissä.

Irtonumeron hinta on 8,90 € ja irtonumerot on ostettavissa R-kioskeilta ja Lehtipisteistä sekä erilaisilta hevosaiheisilta messuilta ja markkinointitapahtumista.

Voit tilata Hevosmaailma-lehden kauttamme kotiisi välttääksesi uusiman numeron etsimistä lehtihyllyiltä.

Tutustu Hevosmaailma-tarjouksiimme yllä ja tilaa Hevosmaailma koko vuoden tilausjaksolla sisältäen vuosikerran eli 6 tuhtia numeroa.

Voit valita tilausjakson lopussa automaattisesti päättyvän määräaikaisen tilauksen, tai hieman edullisemman kestotilauksen, joka jatkuu tilausjakson jälkeen normaalihintaisena, ellei tilausta peruta.

Voit antaa Hevosmaailma-tilauksen lahjaksi valitsemalla seuraavalta sivulta lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Hevosmaailma-tilaus on erinomainen lahja hevosten ystäville tai omasta hevosesta haaveilevalle.

Tilaus alkaa tyypillisesti heti seuraavaksi ilmestyvästä numerosta ja maksetaan ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla.

Hevosmaailman asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Hevosmaailma-lehteä julkaisee vuonna 1962 perustettu vihtiläinen Karprint Oy.

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien Hevosmaailman sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee aina osoittaa Karprintin asiakaspalveluun, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hevosmaailma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija