7 Oikein: tarjous & tilaus

68,00 235,00 

7 oikein, raviurheilun ainoa pelilehti, tarjoaa Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmatiedot vihjeineen, tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin.

Lehdessä on myös Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistoja seli pelilistat Ruotsin pääravien kohdelähtöihin torstaista maanantaihin.

Tilaamalla 7 oikein -lehden saat kaikkien Suomen ravien käsiohjelmat ja vihjeet samojen kansien sisällä. Lehti ilmestyy joka viikko keskiviikkoisin, 52 kertaa vuodessa.

74,00 €0 numeroaTilaa tästä »
142,00 €12 numeroaTilaa tästä »
68,00 €13 numeroaTilaa tästä »
121,00 €26 numeroaTilaa tästä »
235,00 €52 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi 7 Oikein-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

7 oikein -lehti lyhyesti

7 oikein on vuonna 1989 perustettu suomalainen totopelien vihjelehti, joka tarjoaa kaikkien Suomessa järjestettävien ravikilpailujen lähtölistat. Lehteä julkaisee Suomen Hippos ry:n tytäryhtiö Suomen Hevosurheilulehti Oy, joka julkaisee myös Hevosurheilu-lehteä.

7 oikein -lehden lähtölistat toimivat usean suomalaisen raviradan virallisena käsiohjelmana, koska ne ovat luopuneet omien käsiohjelmien julkaisusta. Viikoittain ilmestyvän lehden päätoimittajana toimii Stiina Ikonen.

Lehden historiaa

7 oikein perustettiin vuonna 1989 nimellä Viisi oikein Veikkauksen valtakunnallisen V5-ravipelin mukaan. Vuodesta 1991 lähtien lehti ilmestyi nimellä Kuusi oikein Veikkauksen uuden V65-pelin myötä. Nykyinen nimi 7 oikein otettiin käyttöön V75-pelin myötä vuonna 2001.

Alun perin lehteä julkaisi turkulainen Ravialfa Oy, kunnes Ilpo Pitkänen osti yhtiön 2000-luvun alussa. Pitkäsen kustantamana 7 oikein -lehdestä tuli Suomen suosituin ravivihjelehti.

Pitkäsen kuoltua leski Tiina Pitkänen myi 7 oikein -lehden Suomen Hevosurheilulehdelle lokakuussa 2015. Vuodesta 2017 lähtien 7 oikein on ilmestynyt myös digiversiona.

Mitä totopelit ovat?

Totopelit ovat suomalaisille pelaajille suunnattuja vedonlyöntipelejä, joissa veikataan ravikilpailujen tuloksia. Niissä pelaajat yrittävät ennustaa oikein hevosurheilutapahtumien, kuten ravien, lopputuloksia. Näihin peleihin lukeutuvat voittaja-, sijoitus- ja voittosummapelit.

Totopeleissä jokaisella hevosella on omat kertoimensa voittamiselle, ja pelaajat valitsevat yhden tai useamman hevosen, joihin he uskovat. Pelaajien tavoitteena on ennakoida, mitkä hevoset sijoittuvat kilpailussa hyvin; esimerkiksi mikä hevonen voittaa, mikä sijoittuu kolmen parhaan joukkoon tai mitkä on lähdön kolme parasta hevosta.

Esimerkkejä yleisimmistä totopeleistä:

  • Voittopeli: Pelaaja valitsee yhden hevosen, jonka hän uskoo voittavat kilpailun. Jos valittu hevonen voittaa, pelaaja voittaa vedon.
  • Sijapeli: Pelaaja valitsee yhden hevosen, jonka hän uskoo sijoittuvan kilpailussa ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi.
  • Voittosummapeli: Tässä pelissä pelaaja yrittää ennakoida kilpailun voittavan hevosen sekä voittosumman suuruuden.
  • Toto64 ja Toto65: Nämä ovat monimutkaisempia pelejä, joissa pelaajat yrittävät ennustaa oikein useamman 6-7 kilpailun tulokset.
  • Kaksari ja troikka: Nämä ovat yhdistelmävetoja, joissa pelaaja yrittää ennustaa oikein kahden (kaksari) tai kolmen (troikka) ensimmäiseksi sijoittuvan hevosen järjestyksen.
  • Varmapeli: Pelaaja valitsee yhden tai useamman varman hevosen, joka voittaa tai sijoittuu hyvin.
  • Päivän Duo ja Päivän Trio: Nämä ovat päivittäisiä totopelejä, joissa pelaajat yrittävät ennustaa oikein kahden tai kolmen päivän kilpailun tulokset.

Ilmestyminen

7 oikein ilmestyy joka viikko keskiviikkoisin, yhteensä 52 kertaa vuodessa.

Lehti on luettavissa Veikkauksen pelaamoissa ja käsiohjelmana raviradoilla. Lisäksi se on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteen toimipaikoissa ympäri Suomen sekä tilausmyynnissä.

Digilehti

Painetun lehden tilauksiin sisältyy näköislehti, jota pääsee lukemaan Hevosurheilu-tunnuksella.

Voit rekisteröidä tunnuksesi tai kirjautua tunnuksillasi lukutilaan täällä.

7 oikein -lehti tarjoaa viikon kaikkien ravien lähtölistat ja ammattilaisten vihjeet jokaisiin raveihin.

Mitä 7 oikein -lehti tarjoaa?

7 oikein -lehti tarjoaa laadukasta ja kattavaa sisältöä kaikille hevosurheilun ystäville Suomessa. Lehti on alan ainoa pelilehti ja omistettu totoraveille ja vedonlyönnille.

Lehti sisältää kaikkien Suomen totoravien käsiohjelmatiedot lähtökohtaisine vihjeineen. Lukijana saat arvokasta tietoa jokaisesta kilpailusta tehdäksesi harkittuja vetoja.

Lisäksi lehti tarjoaa tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin. Kommentit ja vihjeet auttavat ymmärtämään hevosurheilun asiantuntijoiden näkemyksiä ja parantamaan mahdollisuuksiasi voittaa vedonlyönnissä.

Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistat ja pelilistat Ruotsin pääravien kohdelähtöihin ovat myös osa lehden sisältöä. Tämä laajentaa pelaamisen horisonttia ja antaa mahdollisuuden osallistua kansainväliseen hevosurheiluvedonlyöntiin.

7 oikein ei rajoitu vain tuleviin kilpailuihin, vaan se sisältää myös raportit edellisviikon ravitapahtumista. Tilaajana saat kattavan katsauksen menneisiin tapahtumiin ja opit lisää hevosurheilun maailmasta.

Lehti ilmestyy säännöllisesti joka viikko keskiviikkoisin. Tilaajana saat käyttöösi myös näköislehden, jonka sisältö on helposti saatavilla missä ja milloin tahansa.

Kaiken kaikkiaan 7 oikein -lehti on ehdoton resurssi kaikille, jotka haluavat parantaa taitojaan hevosurheiluvedonlyönnissä ja pysyä ajan tasalla alan tapahtumista Suomessa ja Pohjoismaissa!

Tarjoukset ja lehden tilaaminen

7 oikein -lehden tilaus on loistava tapa saada laadukasta raviurheiluun liittyvää tietoa säännöllisesti. Tutustu tarjouksiimme ja löydä juuri sinulle sopiva tilausvaihtoehto.

Kauttamme löydät verkon parhaat 7 oikein -tarjoukset sekä määräaikaisiin että kestotilauksiin. Valittavinasi on 3 kk, 6 kk ja 12 kk tilausjaksoja.

  • Määräaikainen tilaus. Valitse määräaikaistilaus jos haluat kokeilla lehden sisältöä lyhyemmän ajan ennen pidempää sitoutumista. Määräaikaistilaajana sinun ei myöskään tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta. Vaikka määräaikaistilaus on hieman jatkuvaa tilausta kalliimpi, sen hinta on silti edullisempi kuin irtonumeroiden ostaminen.
  • Jatkuva tilaus eli kestotilaus on tilausjakson päätyttyä automaattisesti uusittava tilaus, joka varmistaa, että saat lehden säännöllisesti ilman keskeytyksiä. Se on usein määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto ja suositeltava vaihtoehto pitkäaikaisille lukijoille, jotka eivät halua jättää yhtään numeroa välistä.
  • Lahjatilaus. Voit myös tilata 7 oikein -lehden lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Lehtitilaus on hieno tapa jakaa raviurheilun iloa ja tarjota lahjansaajalle hyödyllistä tietoa pitkäksi aikaa.

Tilaa-lehti.fi:n kautta tehtävät tilaukset voi maksaa helposti Klarnan tarjoamilla maksutavoilla, mukaan lukien Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “7 Oikein”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija