Hevosurheilu verkkopalvelu: tarjous & tilaus

37,00 98,00 

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa kattavan pääsyn kaikkeen, mitä hevosurheilun ystävä voi toivoa.

Uudistetun palvelun tilausvaihtoehdot avaavat oven syvällisiin artikkeleihin, elämyksellisiin videoihin ja asiantunteviin podcasteihin.

Olitpa sitten alan ammattilainen tai innokas harrastaja, löydät Hevosurheilun digipalvelusta jatkuvasti päivittyvää sisältöä, joka rikastuttaa ymmärrystäsi ja nautintoasi hevosurheilusta.

Tilaa nyt ja koe hevosurheilu uudella tavalla – tutustu historiallisiin arkistoihin, seuraa live-raportointia kotimaisista ja kansainvälisistä tapahtumista ja kuuntele syvällisiä keskusteluja asiantuntijoiden kanssa.

Hevosurheilun verkkopalvelu on sinun porttisi hevosurheilun maailmaan, saatavilla missä ja milloin vain, aina ajan hermolla.

37,00 €0 numeroaTilaa tästä »
37,00 €3 numeroaTilaa tästä »
63,00 €6 numeroaTilaa tästä »
98,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Hevosurheilu verkkopalvelu-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Hevosurheilu-lehti ilmestyy painetun median lisäksi digitaalisessa muodossa, joka on käytettävissä missä ja milloin vain millä tahansa laitteella.

Hevosurheilu-lehti ilmestyy painetun median lisäksi digitaalisessa muodossa, joka on käytettävissä missä ja milloin vain millä tahansa laitteella.

Uudistunut Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa hevosurheilun ystäville entistä rikkaamman ja monipuolisemman pääsyn alan syvälliseen maailmaan. Tämä digitaalinen palvelu yhdistää perinteisen lehden laadukkaan sisällön ja modernin teknologian edut, tarjoten käyttäjilleen ainutlaatuisen tavan pysyä ajan tasalla hevosurheilun viimeisimmistä tapahtumista, uutisista ja trendeistä.

Käyttäjäkeskeinen lähestymistapa ja jatkuva päivitysten virta tekevät siitä välttämättömän resurssin kaikille hevosurheilun seuraajille, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa monipuolista sisältöä käyttäjille

Hevosurheilun verkkopalvelu on kokenut kattavan uudistuksen, joka tuo käyttäjilleen uudenlaisen kokemuksen hevosurheilun seuraamisessa.

Palvelu tarjoaa monenlaisia sisältötyyppejä, jotka on suunniteltu tyydyttämään kaikkien hevosurheilusta kiinnostuneiden tarpeet ja mieltymykset.

Ravit

Raviosiossa voit lukea ajankohtaiset uutiset ja päivitykset raviurheilun maailmasta sekä kattavat raportit ja analyysit kansainvälisistä ravitapahtumista. Lähikuvissa sukelletaan syvemmälle merkittävien hevosten ja henkilöiden tarinoihin raviurheilussa.

Ravit Podcastissa kuulet asiantuntijoiden ja vaikuttajien haastatteluja sekä keskusteluja ja analyyseja raviurheilun kuumimmista puheenaiheista.

Raviviikko koostaa viikon tärkeimmät tapahtumat ja uutiset ravimaailmasta.

Hevosurheilu

Hevosurheiluosiossa esitellään kuukauden merkittävimmät hevoset ja vaikuttajat, käydään läpi sukulinjoja ja juhlitaan merkkipäiviä.

Viikon puheenaiheissa nostetaan esiin kiinnostavimpia keskusteluja ja alan ilmiöitä. Lisäksi asiantuntijat antavat ohjeita ja vinkkejä hevosenpitoon sekä kasvatukseen ja jalostukseen tieteelliseltä pohjalta.

Vielä on virtaa -jutuissa kerrotaan seniorihevosten tarinoita ja niiden elämästä kilparadoilla eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Pelit

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa kattavan katsauksen raviurheiluun sekä kotimaassa että kansainvälisellä tasolla. Erityistä huomiota kiinnitetään Toto65- ja Toto75 -peleihin, jotka ovat suosittuja vedonlyöntimuotoja raviurheilun parissa.

Kotimaan ravit -osiossa käyttäjät pääsevät seuraamaan ja analysoimaan kotimaisia ravikilpailuja, jotka tarjoavat jännittäviä vedonlyöntimahdollisuuksia ja suuria voittopotteja.

Ulkomaan ravit -osio laajentaa katseen kansainvälisiin areenoihin, tuoden uutiset ja raportit merkittävistä raviurheilutapahtumista ympäri maailmaa.

Lisäksi

 • Ratsastus. Tietoa ja uutisia ratsastuksen eri muodoista.
 • Jalostus. Uutisia ja artikkeleja.
 • Puheenvuoro. Alusta mielipiteille ja keskusteluille hevosurheilun ympärillä.
 • Nuoret hevosurheilun parissa.
 • Äänestykset, tietovisat ja 7 kysymystä raveista.
 • Näköislehti. Digitaalinen versio Hevosurheilu-lehdestä.
 • Lehtiarkisto. Kattava arkisto vuodesta 1924 on kestotilaajien käytössä.
 • Tilaa lehti. Tilaa Hevosurheilu-lehti tai Hevosurheilu digilehti määräaikais- tai kestotilauksella.
 • Verkkokauppa. Hevosurheilu-, Ratsastus- ja 7 oikein -lehtien tilaukset, kirjat, jalostuskuvastot, lukijamatkat ja muuta.

Hevosurheilun verkkopalvelu pyrkii sujuvaan käyttäjäkokemukseen

Rekisteröitymisprosessi ja käyttäjätilin Luominen

Hevosurheilun verkkopalvelun käyttäjäkokemus alkaa helppokäyttöisestä rekisteröitymisprosessista, joka on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi.

Uusien käyttäjien on ainoastaan syötettävä perustiedot, kuten nimi ja sähköpostiosoite, ja luotava salasana.

Prosessi ohjaa käyttäjät askeleittain läpi rekisteröitymisen, ja lopuksi käyttäjä saa vahvistussähköpostin, joka sisältää linkin tilin aktivoimiseksi. Tämän jälkeen käyttäjät voivat kirjautua sisään ja aloittaa palvelun käytön välittömästi.

Käyttöliittymä ja käyttäjäkokemuksen yksityiskohdat

Hevosurheilun verkkopalvelun käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi, jotta jokainen, riippumatta teknisestä osaamisestaan, voi nauttia palvelusta täysin rinnoin.

Navigointi on selkeästi organisoitu, ja eri sisältötyypit, kuten artikkelit, videot ja podcastit, on ryhmitelty loogisesti, mikä tekee halutun sisällön löytämisestä nopeaa ja helppoa.

Lisäksi sivusto mukautuu saumattomasti eri päätelaitteille, tarjoten yhtä laadukkaan käyttäjäkokemuksen niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Hevosurheilun verkkopalvelu sisältää myös erilaisia personointiominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tallentaa suosikkiartikkeleita myöhempää lukemista varten, mukauttaa uutisvirran asetuksia henkilökohtaisen mielenkiinnon mukaan, ja saada ilmoituksia uusista sisällöistä, jotka vastaavat käyttäjän valittuja preferenssejä.

Tällä tavoin palvelu ei ainoastaan tarjoa rikasta sisältöä, vaan myös räätälöi käyttökokemuksen yksilöllisesti kullekin käyttäjälle, tehostaen näin käyttäjän sitoutumista ja tyytyväisyyttä palveluun.

Tilausvaihtoehdot

Hevosurheilu tarjoaa erilaisia tilauspaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin. Jokainen paketti sisältää erilaisia yhdistelmiä palveluita ja sisältöjä, joista jokainen voi valita itselleen sopivan kokonaisuuden.

Tilauspaketit ja niiden sisältö

 1. Koko paketti sisältää sekä painetun Hevosurheilu-lehden että pääsyn koko digitaaliseen sisältöön, mukaan lukien näköislehti ja lehtiarkisto. Tämä paketti sopii erinomaisesta hevosurheilun aktiivisille seuraajille, jotka haluavat syvällistä tietoa ja kattavan pääsyn kaikkeen sisältöön.
 2. Digipaketti tarjoaa pääsyn kaikkiin maksumuurin takana oleviin artikkeleihin ja digitaalisiin ominaisuuksiin, kuten digitaaliseen näköislehteen ja lehtiarkistoon. Tämä paketti on suunnattu digitaalisia palveluita suosiville käyttäjille, jotka eivät välttämättä tarvitse painettua lehteä.

Erikoisominaisuudet ja lisäpalvelut

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa lukuisia erikoisominaisuuksia ja lisäpalveluita, jotka rikastuttavat käyttäjäkokemusta ja tarjoavat syvällisempää tietoa hevosurheilun maailmasta.

Digitaalinen näköislehti ja lehtiarkisto

Yksi merkittävimmistä erikoisominaisuuksista on digitaalinen näköislehti, joka on saatavilla kaikille digitaalisen sisällön tilaajille. Tämä digitaalinen lehti ilmestyy samanaikaisesti painetun version kanssa, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden lukea lehteä sähköisessä muodossa missä ja milloin vain.

Digitaalinen näköislehti sisältää kaikki painetun lehden artikkelit, kuvat ja mainokset, ja se on suunniteltu helposti navigoitavaksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Lisäksi palveluun kuuluu laaja lehtiarkisto, joka sisältää Hevosurheilu-lehden numerot vuosikymmenten ajalta. Arkisto on erinomainen resurssi kaikille, jotka etsivät tietoa menneiden vuosien tapahtumista ja kehityksestä hevosurheilun alalla.

Käyttäjät voivat hakea lehtiarkistosta artikkeleita, kuvia ja muita julkaisuja eri aikakausilta, mikä tekee siitä arvokkaan tiedonlähteen.

Erikoisartikkelit ja podcastit

Hevosurheilun verkkopalvelu tarjoaa myös erikoisartikkeleita, jotka syventävät tiettyjä aiheita tai käsittelevät ajankohtaisia ilmiöitä tarkemmin. Nämä artikkelit kirjoittavat alansa asiantuntijat ja ne tarjoavat syvällistä analyysia ja uusia näkökulmia hevosurheilun eri osa-alueisiin.

Lisäpalveluna palvelu sisältää podcasteja, jotka tuovat kuuntelijoiden ulottuville keskusteluja, haastatteluja ja asiantuntijapaneeleja. Podcastit kattavat laajan kirjon aiheita raviurheilusta ratsastukseen ja hevosten hoitoon, tarjoten mielenkiintoista kuunneltavaa sekä harrastajille että ammattilaisille. Ne ovat saatavilla suoraan verkkopalvelusta ja niitä voi kuunnella helposti älylaitteilla, mikä tekee niistä täydellisen seuralaisen matkoille tai rentoutumishetkiin.

Nämä erikoisominaisuudet ja lisäpalvelut tekevät Hevosurheilun verkkopalvelusta monipuolisen ja arvokkaan resurssin kaikille hevosurheilusta kiinnostuneille, tarjoten kattavasti tietoa, viihdettä ja uusia oppimiskokemuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hevosurheilu verkkopalvelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija