Hifimaailma: tarjous & tilaus

34,90 59,90 

Hifimaailma on kotiäänentoiston kruununjalokivi, joka on suunniteltu sinulle – äänen ja kuvan laadun todelliselle ystävälle. Tämä lehti on intohimon, tietouden ja yhteisöllisyyden sulatusuuni, joka yhdistää kirjavan lukijakuntansa yhteisen rakkauden äärelle: korkeatasoiseen äänentoistoon ja ensiluokkaiseen kuvanlaatuun.

Hifimaailman joka numerossa esitellään viimeisimpiä ihmeitä kotiäänentoiston ja visuaalisen elämyksen maailmasta. Lehti testaa, vertailee ja kokeilee uutuudet puolestasi, jotta sinä voit tehdä tietoon perustuvia valintoja.

Se tarjoaa perusteellisia tuotetestejä ja arvokasta tietoa, joka auttaa sinua hyödyntämään hankintojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lehden tietoartikkelit valaisevat ja antavat sinulle työkalut, joilla saavutat täydellisen ääni- ja kuvaelämyksen omassa kodissasi.

Hifimaailma on elämys. Katso tarjous ja tilaa tänään.

34,90 €4 numeroaTilaa tästä »
59,90 €8 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): b9ddbfc34e26 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Hifimaailma-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Hifimaailma-lehti on vertailutestien ikoni, joka auttaa lukijoita tekemään parempia ostopäätöksiä ja hankintoja.

Hifimaailma on äänen- ja kuvantoiston harrastajille suunnattu erikoislehti, joka perustettiin kun Sanoma Magazinesin kustantama HIFI-lehti lakkautettiin vuonna 2006. Lehden ensimmäinen numero oli 1/2007.

Hifimaailma-lehden perusti Teppo Hirvikunnas ja sen kustantajana oli perustajan omistama Hifi-Mediat Oy, joka kustansi myös autoäänentoiston erikoislehteä, Autosoundia. Mukaan lehti sai suurimman osan HIFI-lehden avustajista. Hifimaailma sai satoja ennakkotilauksia ja  saavutti erinomaisen vastaanoton lukijoiden keskuudessa.

Vuonna 2010 Hifi-Mediat Oy:n osake-enemmistö myytiin Pop Medialle. Vuonna 2015 lehti myytiin Fokus Medialle, ja lehden päätoimittajaksi tuli Mauri Eronen.

Hifimaailma on maan johtava kotiäänentoistojulkaisu

Suomen johtava hifilehti Hifimaailma kohottaa kotiäänentoiston ja visuaalisen elämyksen harrastamisen uudelle tasolle, tarjoten syvällistä tietoa ja asiantuntemusta äänen ja kuvan laadun todellisille arvostajille.

Tämä julkaisu on omistautunut viimeisimpien tuotteiden, innovaatioiden ja trendien esittelyyn, joka ulottuu perinteisistä stereolaitteista edistyneisiin kotiteatteriratkaisuihin ja moderniin striimausteknologiaan.

Hifimaailman sivuilta löytyvät kattavat testit ja vertailut antavat lukijoille arvokasta tietoa, joka auttaa tekemään perusteltuja hankintoja ja päivittämään ääni- ja kuvajärjestelmiään parhaalla mahdollisella tavalla.

Testit, kokeilut ja vertailut auttavat tekemään parempia hankintoja

Hifimaailma testaa ja vertailee vahvistimet, kaiuttimet, soittimet, DACit, kuulokkeet ja muut. Kuvassa aukeama KEF LSX-kaiutintestistä.

Hifimaailma panostaa perusteellisiin testiprosesseihin, joissa ääni- ja kuvatuotteet joutuvat tiukan seulan läpi.

Lukijat hyötyvät Hifimaailman arvosteluista saaden selkeää ja kattavaa tietoa tuotteiden suorituskyvystä, käyttöominaisuuksista ja hinta-laatusuhteesta.

Testit, vertailut ja kokeilut antavat syvällisen käsityksen eri tuotemerkkien ja mallien vahvuuksista ja heikkouksista, mikä auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä hifi-laitteiston hankinnassa.

Hifimaailman asiantuntijoiden syvälliset analyysit ja objektiiviset arviot tarjoavat luotettavaa tietoa, joka ohjaa lukijoita valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivat komponentit.

Raportteja tapahtumista ja harrastajien haastatteluja

Hifimaailman sisältö ei rajoitu vain tuotteiden arviointiin, vaan se tarjoaa myös kiehtovia katsauksia alan tapahtumiin, kuten messuille. Nämä raportit tuovat lukijoille tietoa alan uusimmista tuulista ja näkemyksistä suoraan tapahtumien sydämestä.

Lisäksi lehden haastattelut syventävät ymmärrystä hifi-harrastuksesta jakamalla kokeneiden harrastajien ja alalla vaikuttavien ammattilaisten näkemyksiä, kokemuksia ja vinkkejä. Nämä henkilökohtaiset tarinat antavat inspiraatiota ja uusia ideoita omiin hifiprojekteihin, luoden samalla tunteen yhteenkuuluvuudesta ja jaetusta intohimosta korkealaatuiseen ääneen ja kuvaan.

Hifimaailma on arvokas tietolähde ja inspiraation lähde kaikille äänen ja kuvan laadun parantamisesta kiinnostuneille. Sen sivuilla yhdistyvät tekninen asiantuntemus, käytännönläheiset neuvot ja syvällinen ymmärrys hifi-harrastuksesta, tarjoten lukijoille kaiken tarvittavan, jotta he voivat nauttia parhaasta mahdollisesta ääni- ja kuvaelämyksestä omassa kodissaan.

Ilmestymispäivät ja teemat

 1. 31.01. Sirot lattiakaiuttimet
 2. 20.3. Perustason integroidut vahvistimet
 3. 2.5. Perustason jalustakaiuttimet
 4. 19.6. Da-muuntimet aktiivikaiuttimille ja kuulokkeille
 5. 28.8. Aktiiviset lattiakaiuttimet, messunumero, EISA Awards 2024­–2025
 6. 2.10. Langattomat huippukuulokkeet
 7. 6.11. Subwooferit ja niiden säätäminen
 8. 11.12. Edulliset verkkosoittimet

Asiakaspalvelu

Hifimaailma-lehteä julkaisee Fokus Media. Lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset tulee aina hoitaa Fokus Median asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A, 4. krs.
00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

 • Oma asiointi -palvelu verkossa
 • Palvelua puhelimessa arkisin klo 8–17 p. 020 7354 130 (0,07 €/min + mpm/pvm. Puhelun hinta määräytyy soittajan voimassaolevan liittymäsopimuksen mukaisesti.) Asiakasnumero nopeuttaa asiointiasi. Löydät sen lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä tai laskulomakkeelta.
 • Sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi
 • Fokus Media asiakaspalvelu, Nesenta Oy/Fokus Media, Hirsalantie 11, 02420 JORVAS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hifimaailma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija