Sisu-Ristikot: tarjous & tilaus

11,80 27,00 

Sisu-Ristikot tuo ristikkofanien ulottuville 52 sivua täynnä aivoja kutkuttavia tehtäviä. Tämä lehti, jossa yhdistyvät lämminhenkisyys ja huumori, on omistettu kaikille ristikonratkonnan ystäville.

Se tarjoaa kattavan kokoelman Suomen parhaiden laatijoiden suunnittelemia kuvaristikoita ja suosittuja erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita. Jokainen lehden numero sisältää vain upouusia, haastavia ja samalla hauskoja tehtäviä.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa Sisu-Ristikot erikoishintaan joko itselle tai lahjaksi!

11,80 €3 numeroaTilaa tästä »
11,80 €3 numeroaTilaa tästä »
27,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 27888267661d Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Sisu-Ristikot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Sisu-Ristikot on 52-sivuinen ristikkolehti, joka tarjoaa helppoja hyväntuulisia ristikoita sekä hyvät palkinnot. Lehti sisältää ratkaisut tehtäviin.

Mitä Sisu-Ristikot tarjoaa?

Monipuolisia ristisanatehtäviä

 • Laaja valikoima tehtäviä. Jokainen Sisu-Ristikot -numero tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman kuvaristikoita, jotka vaihtelevat aiheiltaan ja vaikeusasteiltaan. Tämä tarkoittaa, että jokaisessa numerossa on jotakin uutta ja jännittävää jokaiselle ristikoiden ystävälle.
 • Erikoistehtäviä. Lisäksi lehti sisältää suosittuja erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita ja muita harvinaisempia pulmia, jotka tuovat lisämaustetta perinteiseen ristikoiden ratkontaan.
 • Suunniteltu ilahduttamaan ja haastamaan. Kaikki lehden tehtävät on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan iloa, viihdettä ja haastetta, mikä tekee jokaisesta numerosta ainutlaatuisen kokemuksen.

Palkintoja

 • Tonnikisa. Osallistumalla Tonnikisaan, ratkojat voivat voittaa 1 000 euroa puhtaana käteen. Tämä lisää jännitystä ja tuo kilpailullisia elementtejä ristikoiden ratkontaan.
 • Tehtäväpalkinnot. Jokaisen numeron mukana tulee mahdollisuus voittaa 200 euron arvoinen tehtäväpalkinto, mikä kannustaa antiiviseen osallistumiseen ja antaa lisämotivaatiota ratkontaan.

Edullisia tilausvaihtoehtoja

 • Eripituisia tilausjaksoja. Valitse puolen vuoden tilaus (sis. 3 numeroa) tai koko vuoden tilaus (6 numeroa).
 • Määräaikaiset ja jatkuvat tilaukset. Valitse sinulle sopivin tilausmalli määräaikaisten ja kestotilausten joukosta.

Kenelle Sisu-Ristikot on suunnattu?

Sisu-Ristikot on suunnattu laajalle kohdeyleisölle, jossa yhdistyvät eri ikäiset ja tasoiset ristikoiden ystävät. Se tarjoaa jokaiselle jotakin, joka nauttii ristisanatehtävien ratkonnasta ja kaipaa mielekästä aivojumppaa elämäänsä.

 • Aloittelijat. Jos olet vielä aloittelija ristikkoharrastuksen parissa, Sisu-Ristikot on sinulle erinomainen valinta. Lehden helpot ja hauskat tehtävät on suunniteltu siten, että ne ovat helposti ymmärrettäviä ja nautinnollisia ratkaista, tarjoten samalla mukavan tavan kehittää omia ratkomistaitoja. Lehti, joka on lähes täydellinen tapa aloittaa kuvaristikoiden maailmaan tutustuminen!
 • Kokeneemmat ratkojat. Toisaalta, vaikka olisit kokenut ratkoja, tämä lehti voi silti haastaa sinua monipuolisilla ja älyllisesti stimuloiville pulmilla. Osa lehden tehtävistä on riittävän vaikeita pitämään kokeneemmatkin ratkojat jatkuvasti kiinnostuneena ja tarjoavat mahdollisuuden syventää taitoja.
 • Älypelien ystävät. He, jotka rakastavat älyllisiä haasteita ja nauttivat ongelmanratkaisusta, löytävät Sisu-Ristikoista täydellisen kumppanin. Kuvaristikot ja lukuisat erikoistehtävät, kuten tavuristikot, tarjoavat uusia ja jännittäviä haasteita, jotka pitävät mielen aktiivisena ja virkeänä.
 • Rentoutumisen etsijät. Ristikoiden ratkonta on parhaimmillaan myös loistava tapa rentoutua. Tätmä lehti tarjoaa mahdollisuuden uppoutua mielenkiintoisiin tehtäviin ja unohtaa hetkeksi ympäröivä maailma sotineen ja ympäristökriiseineen, tarjoten miellyttävän irtioton arjesta.
 • Kilpailuhenkiset. Mahdollisuus osallistua Tonnikisaan ja voittaa rahapalkintoja tehtävien ratkomisesta tuo lisäjännitystä harrastukseen ja kannustaa jatkamaan.

Miksi valita Sisu-Ristikot?

Sisu-Ristikot erottuu ristikkolehtien markkinoilla monista syistä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

 • Monipuolinen sisältö. Tämä lehti tarjoaa laajan valikoiman tehtäviä perinteisistä kuvaristikoista modernimpiin aivopähkinöihin. Lehden monipuolisuus takaa, että sen jokainen numero tarjoaa uusia ja innostavia haasteita, pitäen samalla sisällön raikkaana ja kiinnostavana.
 • Laadukkaat tehtävät. Lehden tehtävät on huolella suunniteltu ja toteutettu. Ne tarjoavat riittävästi haastetta ja ahaa-elämyksiä, mikä tekee niistä ihanteellisia niin aloittelijoilla kuin kokeneemmillekin ratkojille. Laadun varmistaa joukko Suomen parhaita ristikonlaatijoita.
 • Visuaalinen ilme. Tyylikäs ja houkutteleva ulkoasu tekee Sisu-Ristikoista nautinnollisen kokemuksen, joka sopii yhtä hyvin niin kahvipöytään kuin käsilaukkuunkin mukaan otettavaksi.
 • Rentouttava ja viihdyttävä ristikkolehti. Lehden hauska ja lämminhenkinen tyyli tekee siitä täydellisen kumppanin rentoutumishetkiin. Se tarjoaa miellyttävän irtioton arjesta, sekä samalla mielekästä ja rauhoittavaa ajanvietettä.
 • Aivojumppa. Ristikoiden ratkonta on tunnettu aivojen aktiivisuutta ylläpitävästä vaikutuksestaan. Sisu-Ristikot tarjoaa loistavan tavan pitää mieli terävänä ja aktiivisena, mikä on tärkeää kaikenikäisille.
 • Kilpailullinen elementti. Tonnikisa ja muut palkintomahdollisuudet lisäävät lehteen jännitystä ja kilpailuhenkeä. Nämä elementit eivät ainoastaan lisää ratkontanautintoa, vaan myös tarjoavat mahdollisuuden palkintoihin, mikä tekee harrastuksesta vieläkin palkitsevampaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisu-Ristikot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija