Ihana-askartelulehti: tarjous & tilaus

34,90 64,90 

Ideoita täynnä olevasta Ihana-lehdestä löydät ajankohtaisia aiheita käsillä toteutettavaksi.

Askartelujen tekeminen on helppoa – sen takaavat yksityiskohtaiset työohjeet. Ohjeet on tuotettu Suomessa, joten tarvikkeet on helposti löydettävissä.

Ihanaa askartelua joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa. Inspiroidu ja nauti tekemisen ilosta!

35,70 €0 numeroaTilaa tästä »
34,90 €3 numeroaTilaa tästä »
64,90 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Ihana-askartelulehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Ihana-lehti tarjoaa ideoita ja inspiraatiota askarteluun. Tässä numerossa käsiteltiin mm. lankatöitä ja tuunausideoita.

Ihana-lehti tarjoaa ideoita ja inspiraatiota askarteluun. Tässä numerossa käsiteltiin mm. lankatöitä ja tuunausideoita.

Ihana-lehti lyhyesti

Ihana-lehti on suomalainen askartelu- ja käsityölehti, jota julkaisee A-lehdet. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi jouluna 2007.

Lehden päätoimittaja oli alunperin Kaarina Korventaka ja kustantaja hänen perustamansa kustannusyhtiö Inspia Oy. Korventakan mukaan lehden nimi syntyi sanasta, jonka hänen ystävänsä huokaa nähdessään jonkin kauniin esineen ensimmäistä kertaa.

Erityisesti askarteluun erikoistuneen lehden ohjeissa on huomioitu materiaalien helppo saatavuus. Ohjeissa käytetään myös paljon kotimaasta löytyviä materiaaleja ja kierrätystavaraa.

Vuoden 2018 loppuun asti Ihana ilmestyi neljästi vuodessa ja vuodesta 2019 lähtien kuudesti vuodessa. Syksyllä 2018 Inspia osti Taika-lehden julkaisuoikeudet Storia Kustannus Oy:ltä, kunnes vuoden 2019 alusta lehdet yhdistyivät yhdeksi julkaisuksi Ihana-nimellä.

A-lehdet osti Ihana-lehden liiketoiminnan kesällä 2022.

Mikä Ihana-lehti on?

Ihana on askartelun ja kädentaitojen ystävien aarreaitta, joka tarjoaa lukijoilleen innostusta ja inspiraatiota omien käsityöprojektien toteuttamiseen.

Lehti keskittyy tuomaan lukijoilleen monipuolisia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla he voivat luoda upeita koristeita, sisustusesineitä, pieniä lahjoja, asusteita ja muita taidokkaita arjen kaunistajia.

Ihana-lehden erityispiirre on sen monimuotoinen lähestymistapa kädentaitoihin: mikään materiaali tai tekniikka ei ole sille vieras. Lehden sivuilla voit kokeilla ja oppia uusia tekniikoita, inspiroitua luonnonmateriaaleista ja kierrätystarvikkeista, sekä ennen kaikkea nauttia luovuudesta ja käsillä tekemisen ilosta.

Lehden ohjeet ovat tunnettujen askarteluosaajien laatimia, mikä varmistaa, että jokainen projekti onnistuu takuuvarmasti.

Ihana on luovat askartelijan paras kumppani, joka kannustaa luomaan ja oppimaan uutta jokaisessa numerossaan!

Mitä Ihana-lehti tarjoaa?

Ihana-lehti tarjoaa lukijoilleen ainutlaatuista ja monipuolista sisältöä, joka keskittyy inspiroimaan ja opastamaan käsityöharrastajia. Lehden jokainen numero on täynnä tuoreita ideoita, trendikkäitä ohjeita ja luovia projekteja, jotka kattavat laajan kirjon askartelun ja käsityön alueita.

  • Ajankohtaisia ideoita ja projekteja: Aina tuoreita, sesongin mukaisia ideoita, jotka soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin askartelijoille. Näitä ovat esimerkiksi koristeet juhlapyhiin, kodin sisustuselementit ja uniikit lahjaideat.
  • Käytännöllisiä ohjeita ja vinkkejä: Selkeät, asiantuntevasti laaditut ohjeet tekevät Ihanan projekteista helposti lähestyttäviä. Lehti tarjoaa parhaat vinkit niin materiaalien valintaan, tekniikoihin kuin työkalujen käyttöönkin.
  • Ympäristöystävällisiä ratkaisuja: Ihana arvostaa kierrätystä ja luonnosta löytyvien materiaalien hyödyntämistä askartelussa. Tämä ei ainoastaan edistä kestävää kehitystä, vaan myös lisää luovuuden mahdollisuuksia.
  • Asiantuntijoiden neuvoja ja haastatteluja: Lehden sivuilla esiintyvät asiantuntijat jakavat vinkkejään ja kokemuksiaan, tuoden lisäarvoa ja syvyyttä sisältöön.
  • Visuaalinen inspiraatio: Ihana on visuaalisesti houkutteleva lehti, joka tarjoaa runsaasti korkealuokkaisia valokuvia ja esimerkkejä valmiista töistä, jotka inspiroivat lukijoita omiin projekteihinsa.

Jokainen numero on kuin pieni kädentaitojuhla, joka innostaa kokailemaan uutta ja kehittämään omaa luovuutta. Ihana ei tarjoa vain ohjeita ja ideoita, vaan juhlistaa käsillä tekemisen iloa ja yhteisöllisyyttä.

Kenelle Ihana-lehti on suunnattu?

Ihana on suunnattu laajalle kohderyhmälle, joka yhdistää eri ikäiset ja -taustaiset ihmiset, joilla on yhteinen intohimo: askartelu ja käsillä tekemisen taito.

  1. Askarteluharrastajat, jotka nauttivat luovista projekteista ja etsivät uusia ideoita ja inspiraaiota askarteluun. Ihana tarjoaa heille monipuolisia ohjeita ja vinkkejä monimuotoisiin projekteihin.
  2. Käsityöntekijät – niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin – jotka haluavat kehittää taitojaan ja oppia uusia tekniikoita. Helppoja ohjeita aloittelijoille ja haastavampia kokeneemmille harrastajille.
  3. Kierrätyksen ja ekologisuuden puolestapuhujat, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja haluavat hyödyntää ekoprojekteissaan kierrätysmateriaaleja ja luonnonmateriaaleja.

Miksi kannattaa tilata Ihana-lehti?

Tilaamalla Ihana-lehden saat käyttöösi loputtoman inspiraation lähteen. Lehden sivuilta löydät jatkuvasti uusia ideoita, trendejä ja projekteja, jotka pitävät askartelu- ja käsityöharrastuksesi elävänä ja kiehtovana. Ihana-lehden monipuolinen sisältö varmistaa, että löydät aina jotain uutta ja innostavaa luotavaksesi.

Lehti tarjoaa myös selkeät ja helposti seurattavat ohjeet, jotka soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Tämä tekee projektien toteuttamisesta nautinnollista ja saavutettavaa jokaiselle. Ihana-lehden ohjeet ovat asiantuntijoiden laatimia, mikä takaa, että saat luotettavaa tietoa ja vinkkejä käsityöprojekteihisi.

Ihana-lehden tilaaminen on myös ekologinen valinta. Lehden painotuote on kierrätysmateriaaleista valmistettu, ja sisältö keskittyy ekologisen askartelun ja kierrätyksen ideoiden esittelyyn. Tämä auttaa sinua luomaan kestävämmällä tavalla ja hyödyntämään luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja luovissa projekteissasi.

Lehti tarjoaa myös yhteisöllisyyden kokemuksen. Ihana-lehden lukijat jakavat yhteisen intohimon käsityöhön ja askarteluun, ja lehden kautta voit kokea kuuluvuuden tunnetta samanhenkisten ihmisten joukossa. Lehden sisältö inspiroi jakamaan omia töitäsi ja oppimaan toisilta harrastajilta.

Lopuksi, Ihana-lehden tilaaminen on taloudellisesti järkevä päätös. Lehden tilaushinnat ovat kilpailukykyisiä, ja tilaamalla nyt, saat lukuisia etuja, kuten hintalukituksen, mikä tarkoittaa, että tilauksesi hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia lehdestä ilman huolta hintojen noususta tulevaisuudessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihana-askartelulehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija

,