Käsityön ABC: tarjous & tilaus

14,90 37,00 

Etsitkö uusia inspiraatiota ja ideoita neulomiseen? Erityisesti suositusta sukkanumerostaan tunnettu Käsityön ABC tarjoaa jokaisessa numerossaan uuden, vuodenaikaan sopivan teeman yhdessä yli 40 ainutlaatuisen neulemallin kanssa.

Tämä lehti on täydellinen valinta niin kokeneille neulojille kuin aloittelijoillekin tarjoten monipuolisen valikoiman malleja aina ihanista villasukista käytännöllisiin asusteisiin.

Lehden neljässä vuosittaisessa numerossa esitellään erilaisia neulonta- ja virkkausprojekteja, joista löytyy jotakin jokaiseen taitotasoon ja mieltymykseen.

Tutustu tarjouksiin ja ala Käsityön ABC:n tilaajaksi jo tänään!

14,90 €2 numeroaTilaa tästä »
37,00 €4 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Käsityön ABC-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Käsityön ABC – Avaa luovuutesi ovet neulomisen ja vikkauksen maailmassa

Kun etsit uutta inspiraatiota neulontaan, Käsityön ABC on täydellinen valinta. Oli mielessäsi sitten lämpimät ja pehmeät joululahjat tai uusia lisäyksiä omaan vaatekaappiisi, tämä lehti tarjoaa runsaan ja monipuolisen sisällön vastauksena tarpeisiisi.

Käsityön ABC -lehti toimii kuin taikasauva, joka muuttaa lankakerät ja virkkuukoukut ainutlaatuisiksi käsitöiksi. Riippumatta siitä, oletko vasta aloitteleva käsityöharrastaja tai jo kokeneempi neuloja, löydät jokaisesta numerosta uusia ideoita, selkeitä ohjeita ja inspiraatiota käsityöprojekteihisi – jokaisena vuodenaikana.

Uusia trendejä yhdistettynä perinteisiin klassikoihin

Käsityön ABC tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreimpia trendejä ja perinteisten käsityötekniikoiden kunnioitusta. Lehti rohkaisee lukijoitaan yhdistelemään uutta ja vanhaa luodakseen jotain ainutlaatuista ja ajatonta – se on ikkuna sekä nykyaikaisen neulonnan innovaatioihin että käsityöperinteiden syvälliseen ymmärrykseen.

Lehden sivuilla esitellään, kuinka perinteiset neulekuviot heräävät henkiin uusien, kirkkaiden ja trendikkäiden värien avulla. Esimerkiksi klassinen Aran-neulepinta saa aivan uuden ilmeen, kun sitä neulotaan eloisissa pastellisävyissä.

Kokeile uusia lankatyyppejä, kuten bambu- tai soijapohjaisia lankoja, perinteisten mallien kanssa. Näin luot ekologisesti kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia käsitöitä.

Kestävyys ja ekologia ovat keskeisiä teemoja Käsityön ABC:ssä. Lehden kautta tutustut ekologisiin lankavaihtoehtoihin, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tukevat ympäristöystävällisiä arvoja.

Tutustu kierrätettyihin tai luomulankoihin, jotka tarjoavat sekä ympäristöystävällisen että laadukkaan vaihtoehdon perinteisille langoille. Nämä langat eivät ainoastaan tue kestävää kehitystä, vaan ne myös tuovat uusia ulottuvuuksia käsityöprojekteihisi tekstuurin ja värin osalta.

Lehdessä esitellään lankavalmistajia, jotka noudattavat eettisiä valmistusprosesseja. Tämä tarjoaa lukijoille mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja ja tukea kestäviä käytäntöjä käsityöharrastuksessaan.

Käsityön ABC ei ainoastaan jaa uusia ideoita ja ohjeita, vaan se myös valistaa lukijoitaan käsityön eettisistä ja ekologisista näkökulmista, kannustaen heitä luomaan teoksia, jotka ovat paitsi kauniita myös ympäristön kannalta kestäviä.

Neulontaa ja virkkausta jokaiselle – Vuodenaikojen inspiroimana

Käsityön ABC on käsityölehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossaan yli 40 ainutlaatuista neule- ja virkkausmallia, jotka heijastelevat kunkin vuodenajan henkeä ja tunnelmaa.

Mallit on suunniteltu kaikille taitotasoille, aina aloittelevista neulojista kokeneempiin kädentaitajiin. Jokainen numero sisältää selkeitä, askel askeleelta eteneviä kuvallisia ohjeita, jotka tarjoavat erinomaisen lähtökohdan uusille neulojille, sekä monimutkaisempia malleja ja tekniikoita kokeneemmille, jotka etsivät haasteita ja haluavat kehittää taitojaan.

Jokainen vuodenaika tuo mukanaan oman ainutlaatuisen inspiraationsa ja teemansa Käsityön ABC:n sivuille:

 • Kevään herääminen luonnossa näkyy lehden sivuilla keveinä ja raikkaina malleina. Keväiset värit ja kevyet langat, kuten puuvilla ja bambu, inspiroivat uusiin projekteihin, kuten keväisiin huiveihin, hattuihin ja kevyisiin neulepuseroihin.
 • Kesän lämpimät päivät ja valoisat illat heijastuvat mallistossa esimerkiksi ohuista langoista neulottuina kesätoppeina, auringonsuojahattuina ja värikkäinä rantakasseina. Kesänumero tarjoaa myös vinkkejä ulkona neulomiseen ja virkkaamiseen.
 • Syksyn viilenevät ilmat tuovat mukanaan lämpimiä ja mukavia malleja. Värit muuttuvat syksyisemmiksi, ja langat paksummiksi. Syksyn numero esittelee malleja, kuten lämpimiä shaaleja, paksuja villasukkia ja pehmeitä kaulaliinoja, jotka tuovat lämpöä viileneviin iltoihin.
 • Talven numerossa keskitytään erityisesti lämpöä tuoviin malleihin. Paksut villapaidat, pehmoiset lapaset ja lämpimät myssyt ovat täydellisiä projekteja talven pimeisiin iltoihin. Lisäksi talvinumero tarjoaa ideoita joululahjaprojekteihin ja kodin koristeisiin, jotka luovat juhlavaa tunnelmaa.

Jokaisessa numerossa Käsityön ABC ottaa huomioon erilaiset taitotasot ja tarpeet, tarjoten lukijoilleen mahdollisuuden oppia uusia tekniikoita, haastaa itsensä monimutkaisemmilla malleilla tai nauttia yksinkertaisesti kauniista projekteista. Tämä tekee lehdestä täydellisen kumppanin vuoden jokaiseen päivään, tarjoten inspiraatiota ja iloa neulonnan ja virkkauksen parissa.

ABC-palojen käytännön vinkit

Jokaisessa Käsityön ABC -lehden numerossa esitellään "ABC-paloja", jotka ovat sarja käytännöllisiä vinkkejä, ohjeita ja neuvoja neulontaan ja virkkaukseen.

Nämä palat ovat kuin pieniä aarreaittoja, jotka tarjoavat lukijalle arvokasta tietoa ja inspiraatiota, auttaen heitä kehittämään taitojaan ja tekniikoitaan sekä luomaan omia, ainutlaatuisia käsityöprojektejaan.

 • Jokainen ABC-pala alkaa perustekniikoiden selityksellä, joka on suunnattu erityisesti aloittelijoille. Näihin sisältyvät esimerkiksi erilaiset silmukat, neulepinnat ja virkkauskuvioinnit. Nämä selkeät ohjeet auttavat uusia käsityöharrastajia pääsemään alkuun ja rakentamaan vankan perustan taidoilleen.
 • Lehden kokeneemmat käsityöläiset jakavat omia vinkkejään ja niksejään, jotka tekevät neulonnasta ja virkkauksesta sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Nämä vinkit voivat sisältää kaikkea langanpään päättelystä ergonomisiin neulontatapoihin.
 • Jokaisessa numerossa esitellään uusi tekniikka tai malli, joka innostaa kokeilemaan jotain uutta. Näihin voi kuulua esimerkiksi intarsianeulonta, amigurumi-virkkaus tai erikoiset pintaneuleet.
 • ABC-palat tarjoavat myös ideoita projekteihin, joissa voi soveltaa lehdessä opittuja tekniikoita. Nämä projekti-ideat vaihtelevat yksinkertaisista nopeista töistä monimutkaisempiin ja aikaa vieviin projekteihin.

ABC-palojen kautta Käsityön ABC -lehti tarjoaa monipuolisen ja kattavan oppimiskokemuksen, joka yhdistää perustaidot, uudet ideat ja yhteisöllisyyden, auttaen lukijoitaan kehittämään omia käsityötaitojaan ja luomaan ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia käsityöprojekteja.

Ilmestymispäivät

Vuonna 2024 Käsityön ABC ilmestyy neljä kertaa:

 1. 16.01.2024
 2. 4.6.2024
 3. 15.8.2024
 4. 10.10.2024

Tilauksesi alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsityön ABC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija