Lännentie Kronikka: tarjous & tilaus

27,00 54,00 

Ruudinkäryinen Lännentien Kronikka -sarjakuva villin lännen valloituksesta tuo 1970-luvun legendaarisen lännensarjakuvan jälleen lukijoiden saataville.

Lännentie kuvaa Yhdysvaltain tapahtumia uudisraivaajien näkökulmasta 1800-luvun alusta. Uusia asukkaita odottavat lännessä monet haasteet ja vastoinkäymiset.

Lännentie Kronikka on erinomainen tapa tutustua tähän villin lännen sarjakuvaklassikkoon. Katso tarjous ja tilaa Lännentie Kronikka nyt!

54,00 €0 numeroaTilaa tästä »
27,00 €3 numeroaTilaa tästä »
49,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Lännentie Kronikka-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Storia del West. Kuva: Wikimedia Commons

Lännentie-sarjakuvalehti

Lännentie oli Villiin länteen, osittain todenperäisiin tapahtuviin pohjautuva sarjakuvalehti, jota julkaistiin Suomessa vuosina 1975–1988.

Lehden tarinat olivat peräisin italialaisesta Collana Rodeo -lehdestä, jota julkaistiin 1967–1980 välillä yhteensä 162 numeroa.

Lännentie-sarjakuvalehden tarinat alkoivat vuodesta 1804, jolloin Brett McDonald saapui Yhdysvaltoihin. Myöhemmät tarinat kertoivat Brettin jälkeläisten vaiheista: Pat ja Brenda sekä heidän lapsensa Ben ja Brett vaikuttivat moniin Yhdysvaltain historiallisiin tapahtumiin ja tapasivat monia historiallisia henkilöitä, mukaan lukien Istuva Härkä, Abraham Lincoln, Geronimo, Cochise, Hurja Bill Hickok, Wes Hard, Allan Pinkerton ja monet muut.

Varsinaisen Lännentie-sarjan jälkeen lehdessä ilmestyi sekalaisia sarjoja.

Tilaa Lännentie Kronikka

Lännentie Kronikka

Lännentie Kronikka on Story House Egmontin julkaisema pokkarimuotoinen sarjakuvalehti, joka sisältää 1970-luvulla suosikiksi nousseita Lännentie-sarjoja.

Lännentie kuvaa Yhdysvaltain tapahtumia uudisraivaajien näkökulmasta 1800-luvun alusta lähtien. Sarja näyttää, miten siirtolaiset saapuivat uudelle mantereelle täynnä toiveita ja odotuksia.

Uusia asukkaita odottavat lännessä monet haasteet ja vastoinkäymiset, ja luonnonvoimat ja karut olosuhteet hidastavat matkantekoa. Ennakkoluulot aiheuttavat verisiä yhteenottoja natiivien kanssa, eikä osa emigranteista ole liikkeellä ollenkaan hyvällä asialla.

Sarjan edetessä tarinoiden tapahtuman siirtyvät yhä lännemmäksi, kohti tarunhohtoista länsirannikkoa.

Lännentie-sarjakuvan ensimmäinen päähenkilö on Brett McDonald, joka saapuu Yhdysvaltoihin vuonna 1804.

Toisin kuin monissa muissa sarjakuvissa, Lännentie ei kuvaa vain yhtä päähenkilöä, vaan tarinan edetessä hahmot vanhenevat ja kuolevat, jolloin keskipisteeseen astuvat uudet sankarit.

Lännentie Kronikka vie lukijansa keskelle Yhdysvaltain historian käännekohtia: intiaanisotia, Alamon taistelua, kultaryntäystä, Colt-revolverin alkutaivalta ja monia muita.

Lännentien sarjoja yhdistävät jännittävät juonet, vauhdikas toiminta, sukkela sanailu ja taitava piirros.

Voit tilata Lännentie Kronikka -sarjakuvapokkarin kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena parhaaseen tarjoushintaan. Valittavanasi on 3 tai 6 numeroa sisältävä tilausjakso.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Lännentie Kronikkaa julkaisee Story House Egmont. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Story House Egmontin asiakaspalvelun kautta.

Sähköposti: tilaajapalvelu@egmont.fi

Puhelin: 0203 39000 (arkisin 8-18)

Puheluhinta 02033-alkuiseen tilaajapalvelunumeroon on 8,4 snt/min (alv 24%), jonotus on maksullista. Keskimääräinen jonotusaika on alle 1 minuutti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lännentie Kronikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija