Apu Ristikot: tarjous & tilaus

44,90 47,40 

Apu Ristikot on Suomen suosituin ristikkolehti, jonka tehtävät ovat helpohkoja tai keskivaikeita, mutta keskiaukeaman täyttää aina tosiratkojan ristikko.

Kuvaristikkojen lisäksi jokaisessa numerossa kuva-arvoituksia, kryptoja, piilosanoja, anagrammi ja muuta aivojumppaa. Tehtävien laatijoina toimivat kovat ja kokeneet ammattilaiset.

Apu Ristikoiden joka numerossa on palkintotehtäviä, joiden yhteisarvo on noin 350 euroa. Katso Apu Ristikot -tarjoukset ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan. Myös lahjaksi!

47,40 €0 numeroaTilaa tästä »
44,90 €12 numeroaTilaa tästä »
47,40 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Apu Ristikot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

ApuRistikot tarjous

Apu Ristikot on Suomen suosituin ristikkolehti

Apu Ristikot on A-lehtien julkaisema, kuukausittain ilmestyvä ristikkolehti, joka tunnetaan Suomen suosituimpana tämän genren laatulehtenä. Sen suosion salaisuus piilee monipuolisessa sisällössä, joka tarjoaa ratkojille sekä helpohkoja että keskivaikeita tehtäviä.

Tämä lehti tarjoaa laajan valikoiman ristikoita ja pulmatehtäviä. Perinteisten kuvaristikoiden lisäksi se tarjoaa kryptoja, piilosanoja, anagrammeja ja muita aivojumppaa vaativia tehtäviä. Tämä tekee sen jokaisesta numerosta ainutlaatuisen kokemuksen, joka pitää mielen virkeänä ja aktiivisena.

Vaikka suurin osa tehtävistä on suunnattu helppoja ja keskivaikeita tehtäviä etsiville, tarjoaa lehden keskiaukeaman visaisempi ristikko sopivaa haastetta myös kokeneemmille ratkojille.

Tehtävien takana on joukko kokeneita ammattilaisia, jotka takaavat ristikoiden korkean laadun ja mielenkiintoisen sisällön. Laatijoiden asiantuntemus varmistaa, että jokainen tehtävä on sekä viihdyttävä että haastava.

Apu Ristikot on osa A-lehtien Apu-tuoteperhettä, johon kuuluvat myös Suomen luetuin viikkolehti Apu, terveyslehti Apu Terveys, ApuKrypto ja Apu Luonto. Tämä tekee siitä osan laajempaa kulttuuri- ja vapaa-ajan kokonaisuutta.

Osallistu Apu Ristikot -lehden palkintotehtävien arvontaan Avun verkkosivuilla.

Mitä Apu Ristikot tarjoaa?

Apu Ristikot -lehden tarjonta on monipuolista ja kattavaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ristikoiden ystäville.

Laaja valikoima erilaisia ristikoita

Jokaisessa numerossa on vähintään 45 sivua täynnä erilaisia ristikoita ja pulmatehtäviä. Tämä kattaa niin kuvaristikot kuin kielellistä älykkyyttä vaativat piilosanat ja anagrammitkin. Lisäksi mukana on paljon kaivattuja sudokuja, joiden parista niin aloittelevat kuin kokeneetkin ratkojat löytävät itselleen sopivia haasteita.

Ammattilaisten laatimia tehtäviä

Lehdessä julkaistavat ristikot ja muut tehtävät ovat alansa parhaiden asiantuntijoiden käsialaa. Tämä takaa tehtävien korkean laadun, viihdyttävyyden ja haastellisuuden.

Nautittavuutta parantavat ammattitaitoisten kuvittajien luomat visuaalisesti miellyttävät tehtävät.

Palkintotehtäviä

Lehden jokainen numero sisältää palkintotehtäviä, joiden yhteisarvo ylittää 700 euroa. Tämä antaa lukijoille mahdolisuuden voittaa rahapalkintoja ja muita palkintoja, lisäten jännitystä ja motivaatiota tehtävien ratkaisuun.

Miksi valita Apu Ristikot?

Apu Ristikot erottuu lukuisten ristikkolehtien joukosta useista syistä, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenikäisille ristikoiden ystäville. Sen monipuolisuus, laatu ja erityispiirteet puhuttelevat niin satunnaisia harrastajia kuin intohimoisia ristikonratkojiakin.

Ainutlaatuinen yhdistelmä haastetta ja viihdettä

Apu Ristikot tarjoaa laajan valikoiman ristikoita ja pulmatehtäviä, jotka vaihtelevat helpoista kuvaristikoista sudokuihin ja visaisiin anagrammeihin. Tämä tekee lehdestä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratkojille.

Tehtävien monipuolisuus takaa, että jokainen numero tarjoaa sekä viihdyttäviä että älyllisesti haastavia tehtäviä.

Huippuasiantuntijoiden laatua

Lehden ristikot ja muut tehtävät on laatineet alansa huippuasiantuntijat, mikä takaa niiden korkean laadun. Ammattitaito näkyy niin tehtävien suunnittelussa kuin toteutuksessakin.

Älylliset haasteet stimuloivat mieltä ja kehittävät ongelmanratkaisutaitoja.

Mahtavia palkintoja

Apu Ristikoiden jokainen numero sisältää palkintotehtäviä, jotka ovat yhteisarvoltaan vähintään 700 €. Tämä tuo ratkontaan lisää jännitystä ja tuo lisämotivaatiota osallistua.

Rahapalkintojen lisäksi voit voittaa A-lehtien lehtien vuosikertoja, mikä tuo lisämotivaatiota ja lisäarvoa ratkomiseen.

Rentouttavia ja älyllisiä hetkiä

Apu Ristikot on suunniteltu siten, että voit nauttia lehdestä missä tahansa – kotona, mökillä tai matkalla. Lehden formaatti on kätevä ja helppo ottaa myös mukaan.

Ristikoiden ratkominen on täydellinen tapa rentoutua ja irrottautua arjen kiireistä tarjoten samalla miellyttävää aivojumppaa.

Ilmestyminen

Apu Ristikoiden kuukausittainen ilmestyminen, eli 12 kertaa vuodessa, on olennainen osa lehden houkuttelevuutta. Se varmistaa, että ristikoiden ystävät saavat säännöllisesti uutta aivojumppaa ja viihdettä.

Kuukausittainen julkaisutiheys tarkoittaa, että jokainen kuukausi tuo mukanaan uuden numeron täynnä tuoreita ristikoita ja muita tehtäviä. Tämä pitää sisällön dynaamisena ja kiinnostavana tarjoten jatkuvasti uusia haasteita ja aiheita.

Vuoden aikana tilaajat saavat nauttia 12 tuhdista numerosta, mikä tarkoittaa laajaa kirjoa erilaisia ristikkoelämyksiä ja pulmatehtäviä, jotka on suunnattu viihdyttämään ja haastamaan mieltä.

Säännöllinen ilmestyminen sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat sisällyttää ristikoiden ratkomisen osaksi päivittäisiä tai viikoittaisia rutiinejaan. Uusi numero tarjoaa mahdollisuuden istahtaa alas ja ratkoa ristikoita, olipa kyseessä sitten rentoutumishetki tai aivojen virkistäminen.

Säännöllinen ilmestyminen luo myös odotuksen tunnetta. Ratkojat tietävät odottaa jokaisen kuukauden uutta numeroa tietäen, että uusi valikoima haastavia ja viihdyttäviä tehtäviä odottaa heitä.

Vuoden kestävä tilaus tekee Apu Ristikot -lehdestä täydellisen lahjan ristikoiden ratkonnasta pitävälle ystävälle tai perheenjäsenelle. Se on lahja, joka jatkaa antamistaan koko vuoden ajan!

Apu Ristikot -tarjoukset

Apu Ristikot -tarjoukset on erinomainen tapa hankkia Suomen suosituin ristikkolehti edulliseen hintaan. Tilaa-lehti.fi yhteistyössä Suomen johtavien lehtikustantajien kanssa tuo parhaat tarjoukset tämän lehden tilaajille. Tämän yhteistyön ansiosta lukijat voivat hyödyntää houkuttelevia tarjouksia ja tilata lehden kätevästi suoraan kotiin.

Tilaajilla on mahdollisuus valita joko määräaikainen tai kestotilaus, joka on usein edullisempi vaihtoehto pitkäaikaisille tilaajille.

Tilaus sisältää aina ilmaisen toimituksen suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun, mikä tekee lehden saamisesta helppoa ja vaivatonta.

Usein tarjouksien kautta tilaajille tarjotaan houkuttelevia tilaajalahjoja, jotka lisäävät tilauksen arvoa.

Tilaajat pääsevät nauttimaan lehden digitaalisesta versiosta ja saavat pääsyn aiemmin ilmestyneiden numeroiden arkistoon.

Tilaajana saat säännöllisesti ilmaisen uutiskirjeen ja eksklusiivisia tarjouksia sähköpostiisi.

Helppokäyttöinen sähköinen asiakaspalvelu on käytettävissäsi ympäri vuorokauden vastaten kaikkiin tilaukseen liittyviin kysymyksiin.

Kaikki tilaajat osallistuvat automaattisesti kuukausittain järjestettävään 1 000 euron rahapalkinnon arvontaan, mikä kasvattaa tilauksen arvoa entisestään.

Jos milloinkaan päätät, että Apu Ristikot -lehti ei enää palvele tarpeitasi, tilauksen peruuttaminen on helppoa.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Lehtitilauksia koskevat asiat, mukaan lukien tilauksen peruutus, voi hoitaa helposti ja nopeasti Avun verkkosivuilla nettiasiakaspalvelussa tai chatissa.

Voit myös soittaa +358 9 759 6600 (arkisin klo 8-18) tai lähettää sähköpostia info@aspa.a-lehdet.fi.

Automaattinen peruutuslinja toimii numerossa 0600 96 363 (hinta 0,98 €/min + pvm).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apu Ristikot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija