Lätta Kryss: tarjous & tilaus

42,00 80,00 

Lätta Kryss on ruotsalainen ristikkolehti täynnä helppoja ja hauskoja ristisanatehtäviä.

Se on lehti sinulle, joka rakastat leikkiä sanoilla, muttet kuitenkaan käyttää sanakirjoja.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa ratkottavaa nyt!

42,00 €12 numeroaTilaa tästä »
80,00 €24 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): aad6cbb60ce0 Osastot: , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Lätta Kryss-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Helppo ruotsalainen ristisanalehti

Lättä Kryss on ruotsalainen ristikkolehti, joka tarjoaa ilahduttavan eloisan sekoituksen helppoja ja hauskoja ristisanatehtäviä heille, jotka rakastavat sanoja ja haluavat välttää hakuteoksia. Se on täynnä iloista viihdettä ja miellyttävää rentoutumista.

Lätta Kryss on:

  • Helppo ja hauska
  • Ristikkosuosikki
  • Ajaton ja klassinen

Sanapelien ja ristikoiden maailma: Hauskaa ajanvietettä ja jumppaa aivonystyröille

Lätta Kryss on leikkisä ristisanalehti sinulle, joka haluat hauskimman yhdistelmän ristisanatehtäviä, kryptoja, sanapulmia, sudokuja ja sanahakuja. Se on viihdyttänyt ja ilahduttanut ristikoiden ratkojia vuosikymmenien ajan, ja on edelleen yksi Ruotsin suurimmista ristikkolehdistä, jolla on suuri määrä uskollisia tilaajia.

Tämä lehti tarjoaa ihastuttavan yhdistelmän helppoja ja keskivaikeita ristisanatehtäviä hauskoilla ja hieman hienovaraisilla kuvilla ja vihjeillä. Lehti tarjoaa sinulle kaivattua rentoutumista ja iloista viihdettä joka kuukausi, ja tarjolla on monia mahtavia palkintoja. Jos et halua kilpailla, vaan pelkästään ratkoa ristikoita vain omaksi iloksesi, se sopii yhtä hyvin.

Oletko perinteinen ratkoja, joka pitää suurista kuvaristikoista, joissa on sopivasti miettimistä? Vai oletko enemmän pähkäilijä, joka pitää erilaisista sanapeleistä tai pienemmistä ristikoista? Lätta Kryssin kanssa sinun ei tarvitse valita, vaan voit rauhassa ratkoa niitä tehtäviä, joista pidät eniten, omaan tahtiin. Kaupan päälle saat hyödyllistä aivojumppaa, joka parhaalla tavalla pitää aivosi kunnossa.

Lätta Kryss ilmestyy 14 kertaa vuodessa ja tarjoaa ilahduttavan pirteän sekoituksen helppoja ja hauskoja ristikoita vanhoista suosikeista. Täydellinen ristikkolehti sinulle, joka rakastat sanoja ja haluat välttyä turvautumasta sanakirjoihin tai muuhun ristikonratkonta-apuun selviytyäksesi ristikosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lätta Kryss”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija