Allers: tarjous & tilaus

25,00 232,00 

Allers on Ruotsin vanhin ja luetuin viikkolehti, joka haluaa tehdä elämästäsi helpompaa, hauskempaa ja mielenkiintoisempaa.

Lehden joka numerossa mukaansatempaavia reportaaseja, käteviä vinkkejä kotiin ja puutarhaan, malleja ja kaavoja, inspiraatiota, luovia ideoita sekä tietysti lehden testikeittiön testaamia ja maistamia fantastisia reseptejä!

Tutustu tarjouksiin ja tilaa Allers kotiin kannettuna ja edulliseen hintaan jo tänään!

25,00 €10 numeroaTilaa tästä »
66,00 €13 numeroaTilaa tästä »
39,00 €14 numeroaTilaa tästä »
49,00 €20 numeroaTilaa tästä »
125,00 €26 numeroaTilaa tästä »
75,00 €28 numeroaTilaa tästä »
232,00 €52 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 6165ad109582 Osastot: , , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Allers-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Allers lehti tarjous ja tilaaminen Suomeen

Allers-lehti

Allers on Ruotsin vanhin ja luetuin viikkolehti, jota julkaisee Aller Media AB (ent. Svenska Allers AB). Allers ilmestyy 49 kertaa vuodessa eli lähes viikoittain. Ainoastaan joulun, juhannuksen ja pääsiäisen tienoilla lehdestä ilmestyy paksumpi tuplanumero, joka on myös pidempään myynnissä. Allersin sisarlehti on puutarhalehti Allers Trädgård.

Allersin perustivat tanskalaiset Carl Aller ja Laura Aller. Alunperin nimellä Illustreret Familie Journal (suom. "Kuvitettu perhelehti") ilmestyneen lehden ensimmäinen tanskalainen numero julkaistiin 7. tammikuuta 1877.

Ruotsinkielistä painosta, Allers Familj-Journal, ilmestyi ensimmäistä kertaa vuonna 1892 ja vuotta myöhemmin sitä alettiin painaa Schmidtin kirjapainossa Helsingborgissa.

Allers-lehdessä on aina annettu runsaasti tilaa valokuvareportaaseille ja lehdessä oli usein sarjakuvakansi, joka sisälsi kuvia perheistä, lapsista, koirista ja kukista. Laura Aller halusi Allersin olevan perhelehti, vaikka naiset olivat lehden pääkohderyhmä.

Suomen Aller-tytäryhtiö perustettiin vuonna 1992. Se julkaisee Suomessa Seiska- ja Katso-aikakauslehtiä ja tekee muuta mediamarkkinointia.

Allers yllättää, kiehtoo ja tulee lähelle

Allers haluaa tehdä elämästäsi helpompaa, hauskempaa ja mielenkiintoisempaa.

Lehti sisältää mukaansatempaavia artikkeleja, käytännöllisiä vinkkejä kotiin ja puutarhaan, käsityöohjeita, inspiraatiota, luovia ideoita sekä huolellisesti testikeittiössä testattuja ja maistettuja reseptejä.

Allers on myös ristikkojen ystävien suosikkilehti, sillä se tarjoaa Ruotsin parhaat ristisanatehtävät helpoista keskivaiheisiin ja todella haastaviin aivopähkinöihin.

Allers verkossa

Verkkosivustolta allas.se löydä valikoituja Allers-lehdessä julkaistuja artikkeleja ja paljon muuta myös sen sisarlehdiltä, mukaan lukien Året Runt, Hemmets veckotidning, Allas, Antik & Auktion sekä Allers Trädgård

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Allers”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija