Militär Historia: tarjous & tilaus

289,00 

Militär Historia -lehti käsittelee kaikkea sotahistoriaan liittyvää.

Lehti kertoo ratkaisevista taisteluista, suurimmista kenraaleista sekä taistelut ratkaisseista aseista ja sota-opeista.

Oletpa kiinnostunut sitten toisesta maailmansodasta tai vanhemmista sodista, Ruotsin taisteluista tai suurvaltojen välisistä konflikteista, Militär Historia on lehti juuri sinulle.

Se on aina asiantunteva ja aloitteellinen sotahistorian tuntija, jonka juttuja täydentävät parhaat kuvat ja selittävät grafiikat.

Katso paras Militär Historia -tarjous ja tilaa Ruotsin paras sotahistorian erikoislehti nyt kampanjahintaan kotivellesi toimitettuna tai lahjaksi!

0,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): dc8b24e54255 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Militär Historia-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Militär Historia lehti tarjous tilaus

Militär Historia -lehti

Militär Historia on ruotsalainen, kuukausittain ilmestyvä sotahistoriaa käsittelevä populaaritieteellinen aikakauslehti, joka on ilmestynyt elokuusta 2009. Lehti on ensimmäinen erityisesti ruotsinkieliselle lukijakunnalle suunnattu sotahistoriallinen aikakauslehti.

Militär Historia teki vuodesta 2009 lähtien yhteistyötä sotahistorian keskustelufoorumi Krigsforum.se:n kanssa tavoitteenaan tarjota lukijoille "mahdollisuus keskustella sotahistoriasta somanhenkisten ihmisten kanssa". Kyseinen foorumi on sitemmin suljettu.

Tanskassa ilmestyi aiemmin Militær Historie -sisarlehti, joka lakkautettiin syksyllä 2011.

Ensimmäisenä vuotena lehdestä ilmestyi kolme numeroa. Vuodesta 2010 lähtien Militär Historia on ilmestynyt 12 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Bonnier Publications Internetional AS, ja sen vastaava kustantaja on Helena La Corte.

Lehden sisältö

Militär Historia -lehti käsittelee kaikkea sotahistoriaan liittyvää. Se kertoo ratkaisevista taisteluista, suurimmista kenraaleista ja taistelut kääntäneistä aseista ja opeista.

Riippumatta siitä oletko kiinnostunut toisesta maailmansodasta tai vanhemmista taisteluista, Ruotsin konflikteista tai suurvaltojen välisistä taisteluista, Militär Historia kirjoittaa siitä.

Lehden asiantuntevat artikkelit on kuvitettu upeimmilla valokuvilla ja selittävillä grafiikoilla.

Tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä kansainvälisten kumppaneidemme ja johtavien tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme Militär Historia -lehden tilaamisen myös Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa Pohjoismaiden paras sotahistorian erikoislehti painettuna versiona kotiin kannettuna (toimituskulut sisältyvät). Tai anna lahjaksi Militär Historia -lehden tilaus sotahistoriasta kiinnostuneelle läheisellesi.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Tilaa kauttamme koko vuoden (sis. 12 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Militär Historia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija