Nuori Tex Willer: tarjous & tilaus

77,00 

Legendaarinen villin lännen sankari Tex Willer on saanut Nuori Tex Willer -sisarlehden!

Kuukausittain ilmestyvässä Nuori Tex Willer -sarjakuvalehdessä keskitytään Texin nuoruusvuosiin. Lehti sisältää esikuvansa tavoin nokkelaa sanailua, jännittäviä seikkailuja ja ruudinkatkuisia tulitaisteluita.

Pitkäaikaiset Tex-fanit tulevat yllättymään iloisesti, sillä tässä sarjassa tavataan monia alkuperäissarjasta tuttuja hahmoja.

Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Nuori Tex Willer nyt edullisesti kotiin kannettuna tai anna tilaus lahjaksi!

77,00 €0 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Nuori Tex Willer-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kaikki tuntevat Tex Willerin, tuon Villin lännen sarjakuvahahmon, joka seikkailee Tex Willer -lehdessä ja -juhlakirjoissa taistellen roistoja vastaan yhdessä Kit Carsonin, Kit Willerin, Tiger Jackin ja monien muiden kanssa.

Tex Willerin kehittivät italialaiset sarjakuvataiteilijat Giovanni Luigi Bonelli ja Aurelio Galleppini vuonna 1948.

Suomessa Tex Willer alkoi ilmestyä tammikuussa 1953 nimellä Tex. Lehti ilmestyi piccolo-muodossa vuoteen 1965 saakka noin kahden viikon välein. Vuosina 1965–1971 lehti ei ilmestynyt Suomessa lainkaan.

Tauon jälkeen lehti jatkoi ilmestymistä aiempaa paksummassa muodossa nimellä Tex Willer ensin 12 kertaa vuodessa ja vuodesta 1980 lähtien 16 kertaa vuodessa.

Aluksi lehdessä oli vain muutamia kymmeniä sivuja. Tauon jälkeen lehden koko kasvoi ja se sisälsi 128 sivua. Nykyisin lehdessä on 114 sivua.

Vuonna 2018 sarjan nykyinen käsikirjoittaja Mauro Boselli sai idean Tex Willerin nuoruuteen keskittyvästä sarjasta, jolloin Nuori Tex Willer sai alkunsa!

Nuori Tex Willer on sarjakuvalehti, jonka jännittävät tarinat sijoittuvat Tex Willerin nuoruuteen.

Nuori Tex Willer lyhyesti

Suomessa on julkaistu tammikuusta 2020 lähtien pääsarjan lisäksi kerran kuukaudessa ilmestyvää Nuori Tex Willer -sarjaa, jonka tarinat sijoittuvat aikaan ennen pääsarjaa. Lisäksi meillä julkaistaan Maxi-Texejä ja Suuralbumi-sarjaa, jotka ovat ennen julkaisemattomia. Lehteä julkaisee Story House Egmont.

Pääsarjan tavoin, myös Nuori Tex Willer on vauhdikas lännensarjakuva, joka tarjoaa jännittävää viihdettä villin lännen ystäville.

Nuoren Tex Willerin tarinat sukeltavat myytin alkulähteille kertoen tarinaa hänen nuoruudenseikkailuistaan.

Kuukausittain ilmestyvä mustavalkoinen ja 68-sivuinen sarjakuvalehti tarjoaa seikkailuja noin 20 vuotta ennen pääsarjan alkua, jolloin nuori Tex ratsasti uskollisella Dynamiitti-ratsullaan Villin lännen rajaseuduilla etsintäkuulutettuna henkipattona.

Pitkäaikaiset Tex Willerin lukijat saattavat bongata Nuoren Texin tarinoista monia tuttuja henkilöhahmoja, kuten Tesah, John Coffin, Sudenhammas, Cochise ja Steve Dickart (Mefisto). Lisäksi Nuori Tex tutustuu seikkailuillaan koko joukkoon uusia persoonia.

Seikkailuissaan Nuori Tex liikkuu enimmäkseen Amerikan Villin lännen maisemissa, mutta voipa hänen tiensä välillä viedä myös Rio Granden toiselle puolelle levottomaan Meksikoon.

Luvassa on siis monipuolinen kattaus ammuskeluja, pakoja ja takaa-ajoja, täpäriä tilanteita, nyrkkitappeluita, kaksintaisteluita, aarrejahteja, juonittelua ja kenties hieman romantiikkaakin.

Nuoressa Tex Willerissä saattaa törmätä pääsarjasta tuttuihin hahmoihin, kuten Texin arkkivihollinen Mefistoon.

Tarjoukset ja lehden tilaaminen

Oletko kova Tex Willer fani? Jos vastasit kyllä, siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös Nuori Tex Willer -lehteen, jonka tarinat vievät sinut tämän Villin lännen sankarin nuoruusvuosiin.

Tutustu upeisiin tarjouksiimme ja tilaa Nuori Tex Willer kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksella.

Jos haluat vain tutustua lehteen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tilauksen peruutuksesta, suosittelemme valitsemaan 6 kk:n tai 12 kk:n määräaikaistilauksen.

Jos tiedät jatkavasi tilausta joka tapauksessa ilman huolta, että missaan yhtään tämän sekkailun numeroa, suosittelemme valitsemaan usein edullisemman joko 6 kk:n tai 12 kk:n jatkuvan tilauksen. Kestotilaus uusitaan automaattisesti tilausjakson lopussa.

Kestotilaajien edut:

 1. Voit voittaa kestotilaajien kesken järjesttävässä arvonnassa uuden iPadin. Arvonta suoritaan joka vuoden tammikuussa.
 2. Saat oikeuden tilata ilmaiseksi itsellesi tai ystävällesi kerran vuodessa ilmaisen näytenumeron.
 3. Saat 15 % alennusta valitsemasi lehden ensimmäisestä normaalihintaisesta tilausjaksosta.

Voit ilman muuta antaa myös tilauksen lahjaksi! Valitse sopiva tarjous ja täytä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Milloin seuraava numero ilmestyy?

Nuori Tex Willer ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Jokainen numero sisältää 68 sivua tuhtia mustavalkoista seikkailua.

Vuonna 2024 lehti ilmestyy seuraavasti:

 1. 4.1.2024
 2. 6.3.2024
 3. 4.4.2024
 4. 2.5.2024
 5. 5.6.2024
 6. 3.7.2024
 7. 7.8.2024
 8. 4.9.2024
 9. 2.10.2024
 10. 6.11.2024
 11. 4.12.2024

Ilmestymispäivät löydät myös Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Yhdeystiedot, asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Nuorta Tex Willeriä julkaisee Story House Egmont Oy. Tilauksiin liittyvissä asioissa, mukaan lukien osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja peruutukset, pyydämme asioimaan julkaisijan asiakaspalvelun kanssa, kiitos!

Lehtien tilaajapalvelu

Sähköposti: tilaajapalvelu@egmont.fi

Puhelin: 0203 39000 (arkisin 8-18)

Puhelun hinta 02033-alkuiseen tilaajapalvelunumeroon on 8,4 snt/min (alv 24%). Myös jonotus on maksullista. Keskimääräinen jonotusaika on alle 1 minuutti.

Huom! Selvitä asiakasnumerosi valmiiksi lehden takakannelta tai laskulta. Liitä asiakasnumerosi mukaan myös sähköpostiviesteihin.

Voit hoitaa asioita myös asiakaspalveluchatin kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nuori Tex Willer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija