Meidän Mökki: tarjous & tilaus

54,90 104,90 

Meidän Mökki on Suomen suurin vapaa-ajan asumisen brändi ja mökkeilijän lämminhenkinen kumppani, joka käsittelee vapaa-ajan asumista monipuolisesti ja käytännönläheisesti, sekä opastaa vapaa-ajan asumisen hankinnoissa.

Meidän Mökki on lehti kaikille suomalaisille mökkeilijöille ja mökkeilystä kiinnostuneille, aktiivisille mökkiharrastajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla vapaa-ajan asumisen trendeissä ja ilmiöissä.

Katso paras Meidän Mökki -tarjous ja tilaa jokaisen mökkiläisen rehellinen ja maanläheinen hyötylehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

59,40 €0 numeroaTilaa tästä »
54,90 €6 numeroaTilaa tästä »
104,90 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Meidän Mökki-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Meidän Mökki tarjous

Meidän Mökki -lehti

Meidän Mökki on A-lehtien julkaisema aikakauslehti, jonka aihealueita ovat mökkielämä, saunominen, puuhastelu, nikkarointi, puutarhanhoito ja muut mökkiharrastukset. Vuonna 2022 lehdellä oli 134 000 lukijaa (KMT 2022).

Kuukausittain ilmestyvää lehteä julkaisee A-lehdet, ja sen päätoimittaja on Kari-Otso Nevaluoma.

Meidän Mökin sisältöä

Meidän Mökki on mökkeilijän paras ystävä. Se on lakkaamaton ilon ja tiedon lähde sekä vinkkipankki ympärivuotiseen käyttöön.

Lehden joka numero vie lukijat vierailulle sympaattisille mökeille eri puolille Suomea tutustumaan heidän elämänmuotoonsa ja idearikkaisiin asukkaihinsa.

Meidän Mökin lukijana pääset kurkistamaan omaperäisiin mökkisaunoihin, ja saat ainutlaatuisia rakennus-, remontointi- ja nikkarointivinkkejä.

Saat myös ajantasaista tietoa, miten mökkiä ja piharakennuksia kannattaa kunnostaa ja ylläpitää sekä vinkkejä puutarhanhoitoon ja hyötyviljelyyn – unohtamatta myöskään mökkeilyyn liittyviä talous- ja lakiasioita.

Meidän Mökki ilahduttaa tekemällä tutuksi mökkipihojen kasvillisuutta ja eläimistöä. Lisäksi lehdessä on ihania nostalgiajuttuja ja pientä vapaa-ajan askaretta ristikoiden muodossa. Lisätietoa lehdestä Meillä Kotona -sivustolta.

  • Kymmenien persoonallisien ja omistajiensa vaalimien mökkien esittelyjä
  • Aitoa mökkielämää, jäljittelemätöntä tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä
  • Joka numero on kunnianosoitus saunomiselle ja suomalaiselle saunakulttuurille
  • Kekseliäitä remonttivinkkejä ja tee itse -ideoita

Meidän Mökki -tarjoukset ja tilaajalahjat

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Meidän Mökki -lehden tarjoukset kaikkien mökkeilijöiden saataville.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa suomalaista mökkitunnelmaa vaaliva Meidän Mökki -lehti nyt itselle kotiin tai mökille toimitettuna, tai anna tilaus lahjaksi mökkielämää rakastavalle läheisellesi.

Voit tilata Meidän Mökki -lehden kauttamme 6 kk:n (6 numeroa) tai 12 kk:n tilausjaksolla määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena.

Tämän lehden tarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja, kuten yksi ilmainen lisänumero. Näet mahdollisen tilaajalahjan seuraavalta sivulta.

Lehti toimitetaan tilaajien postilaatikkoihin jo ennen kuin se ilmestyy kauppojen hyllyille. Ja toimituskulut sisältyvät aina tilaushintoihin.

Ilmestymispäivät ja uusin numero

Meidän Mökki ilmestyy 12 kertaa vuodessa, yleensä keskiviikkoisin.

Meidän Mökki -lehden uusimman numeron ja koko vuoden ilmestymispäivät ja teemat löydät helpoiten Mediakortit.fi-sivustolta.

Asiakaspalvelu ja peruutus

Asiakaspalvelu, lehteä koskeva palaute ja voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset, tilauksen väliaikaiset keskeytykset ja peruutukset, tulee aina hoitaa A-lehtien asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meidän Mökki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija