Kiinteistö & Energia: tarjous & tilaus

73,00 

Kiinteistö ja Energia on kiinteistöalan ammattilaisille, kiinteistön omistajille, suunnittelijoille, rakentajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöpäättäjille suunnattu aikakauslehti.

Lehti käsittelee kiinteistöjen rakentamista, kunnossapitoa, korjausta ja kehitystä, sekä erilaisia alaan liittyviä ratkaisuja, erityisesti energianäkökulma huomioiden.

Kiinteistö ja Energia -lehden teemoissa esiintyvät muun muassa energiatehokkuus, uusiutuva energia, korjausrakentaminen, taloyhtiöiden suunnittelu ja johtaminen, kiinteistöhuolto, turvallisuus, talotekniikka, uudet teknologiat ja digitaaliset ratkaisut.

Katso paras Kiinteistö ja Energia -lehtitarjous ja tilaa itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

73,00 €8 numeroaTilaa tästä »
73,00 €8 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kiinteistö & Energia-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kiinteistö ja Energia -lehti

Kiinteistö ja Energia on kiinteistöalan ammattilaisille suunnattu lehti, joka käsittelee rakentamista, kunnossapitoa, korjauksia ja kehitystä. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa nyt.

Kiinteistö ja Energia on kiinteistöalan ammattilaisille suunnattu aikakauslehti, jota kustantaa ja julkaisee Karprint Oy.

Lehti käsittelee kiinteistöjen rakentamista, kunnossapitoa, korjausta ja kehitystä sekä kiinteistöalaan liittyviä ratkaisuja, erityisesti energianäkökulma huomioiden.

Lehden teemoja ovat muun muassa energiatehokkuus, uusiutuva energia, korjausrakentaminen, taloyhtiöiden suunnittelu ja johtaminen, kiinteistöhuolto, kiinteistöjen turvallisuus, talotekniikka sekä kiinteistöhallinnan uudet teknologiat ja digitaaliset ratkaisut.

Kiinteistö ja Energia -lehden kohderyhmiä ovat kiinteistön omistajat, suunnittelijat, rakentajat, isännöitsijät ja taloyhtiöpäättäjät.

Voit lukea ilmaisen näytelehden kiinteistöjaenergia.fi-verkkosivustolla.

Lehtitarjoukset ja tilaaminen

Tilaa-lehti.fi tekee yhteistyötä Suomen johtavien lehtikustantajien ja jälleenmyyjien kanssa voidakseen tarjota netin parhaat Kiinteistö ja Energia lehtitarjoukset kaikille.

Tutustu Kiinteistö ja Energia tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa. Emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia.

Jos kiinnostuit tarjouksesta, valitse sopivin ja tilaa Kiinteistö ja Energia -lehti painettuna kotiin tai työpaikaikalle kannettuna edulliseen hintaan.

Valittavana on sekä tilausjakson lopussa automaattisesti päättyviä määräaikaisia että hieman edullisempia jatkuvia kestotilauksia.

Voit tilata Kiinteistö ja Energia -lehden vuodeksi kerrallaan itselle tai antaa tilauksen lahjaksi kiinteistöasioiden parissa työskentelevälle läheisellesi.

Tilaa Kiinteistö ja Energia -lehti lahjaksi valitsemalla tilauslomakkeelle "lahjatilaus" ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tilaus laskutetaan ensimmäisen lehden mukana tulevalla laskulla. Lahjatilauksessa lasku lähetetään tietysti tilauksen maksajalle.

Kiinteistö ja Energia -lehden tarjoukset eivät yleensä sisällä tilaajalahjaa.

Ilmestymispäivät

Kiinteistö ja Energia -lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Voit tilata muistutuksen uusista numeroista Lehtiluukku.fi-sivustolta.

Tilauksen peruutus

Osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset tulee hoitaa Karprintin tilaajapalvelun kautta, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinteistö & Energia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija