Koneviesti Digilehti: tarjous & tilaus

29,70 118,80 

Koneviesti Digi -tilaus sisältää kaikki koneviesti.fi-verkkosivuston sisällöt edullisesti. Näköislehti on luettavissa ilmestymispäivän aamuna.

Lisäksi Koneviesti Dgi sisältää näköislehtien arkiston vuodesta 2020 lähtien, täyden käyttöoikeuden verkkosivuston sisältöihin, konevertailun teknisiin tietoihin sekä kaikki tilaajille merkityt sisällöt, mukaan lukien artikkelit, videot ja konevertailut.

Tutustu tarjouksiimme ja avaa Koneviesti Digin sisällöt jo tänään edullisesti!

29,70 €8 numeroaTilaa tästä »
118,80 €16 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): aaacc76517e7 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Koneviesti Digilehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Koneviesti on koneiden ammattilaisten ja harrastajien lehti

Koneviesti on suomalainen maa-, metsä- ja maarakennuskoneiden erikoislehti, joka on saatavilla myös pelkästään digilehtenä. Tutustu tarjouksiin ja tilaa nyt.

Koneviesti on maa- ja metsätalouden sekä maarakennuksen parissa työskenteleville suunnattu ammattilehti, joka käsittelee muun muassa maa- ja metsätalouskoneita, maarakennuskoneita, yhdyskuntatekniikkaa ja maastoajoneuvoja.

Päätoimittaja Uolevi Oriston lisäksi lehdessä on noin viisi muuta toimittajaa ja kahdeksan vakituista avustajaa. Koneviestiä julkaisee Viestimedia Oy, ja se ilmestyy 16 kertaa vuodessa.

Mitä Koneviesti tarjoaa?

Koneviesti on arvostettu ja monipuolinen lehti, joka keskittyy maatalous-, metsä- ja maarakennuskoneisiin. Lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa koneiden ammattilaisille ja aktiiviharrastajille.

Lehden sisältö kattaa laajasti koneiden käytännön olosuhteissa tehdyt vertailut ja koeajot, huolto- ja korjausvinkit sekä alan tekniset innovaatiot. Lisäksi lehti tarjoaa konealan uutisia, ajankohtaisia tapahtumia ja kuulumisia alan messuilta.

Koneviestin vakiopalstoihin kuuluvat maatalouskoneiden historiasta kertova Weteraanit-osio, jossa esitellään vanhoja työkoneita ja niiden kehitystä. Huolto- ja korjausosio puolestaan keskittyy käytettyjen työkoneiden kunnostukseen. Lisäksi sen mukana ilmestyy uusiin energiamuotoihin keskittyvä BioEnergia-liite viisi kertaa vuodessa.

Painetun lehden sisältöä jatkaa Koneviesti.fi-verkkosivusto.

Lehden historiaa

Koneviestin perusti vuonna 1952 lapualainen koneteknikko Paavo Raukko, ja kustantajana toimi Maaseudun ammattilehtiyhtymä.

Aluksi lehden nimi oli Maaseudun Koneviesti, mutta kustantajan vaihtuessa vuonna 1957 Viestilehdet muutti lehden nimen muotoon Koneviesti.

Koneviestin ohella Viestilehdet julkaisi vuosina 1998–2003 Mikroviesti-lehteä, joka keskittyi tietotekniikkaan. Vuoden 2004 alussa julkaisu kuitenkin sulautettiin kannattamattomana Koneviestiin, jonka liitteenä Mikroviesti on ilmestynyt muutamia kertoja vuodessa.

Moottoriviesti (MV) oli Koneviestin autoliite, joka eriytettiin omaksi lehdekseen vuonna 1965. Vuonna 1973 A-lehdet osti Moottoriviestin ja yhdisti sen Tuulilasi-lehteen.

Mikä on Koneviesti digilehti?

Koneviesti Digi on tilaajille tarkoitettu sisältö, joka kattaa näköislehden ja lehtiarkiston vuodesta 2020 lähtien, vain tilaajille tarkoitetut artikkelit, videot ja vertailut sekä konevertailun tekniset tiedot.

Koneviesti Digi on tilaajille tarkoitettu sisältö, joka sisältää digitaalisen näköislehden, Koneviesti-verkkopalvelun sekä konevertailun koneiden tekniset tiedot.

Tilaamalla Koneviesti Digin, saat käyttöösi seuraavat tuotteet:

  • Näköislehti heti lehden ilmestymispäivän aamuna sekä kattava lehtiarkisto vuodesta 2020 lähtien.
  • Koneviesti.fi-verkkopalvelun tilaajille tarkoitetut artikkelit, videot ja konevertailut vapaasti käytettävissäsi kirjautumalla.
  • Konevertailun koneiden teknisten tietojen kattavat vertailut.

Koneviesti Digin tilausvaihtoehdot

Koneviesti Digi on tilattavissa TilaaLehti.fi-sivuston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta 6 kk, 12 kk ja 24 kk tilausjaksoissa. Tarjoamme sekä määräaikaisia että jatkuvia kestotilauksia.

  • Määräaikainen tilaus sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat vain tutustua Koneviesti Digi -palveluun, eivätkä halua huolehtia tilauksen perumisesta.
  • Kestotilaus eli jatkuva tilaus on paras valinta heille, jotka haluavat säästää numerokohtaisessa hinnassa ja jotka eivät halua missata yhtään numeroa keskeytyksettä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koneviesti Digilehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija