Viestimedia

Näytetään kaikki 4 tulosta

Viestimedia Oy (vuoteen 2021 Viestilehdet) on suomalainen aikakauslehtien kustantaja. Se julkaisee maaseutuaiheisia lehtiä, kuten Maaseudun Tulevaisuus, Maaseudun Tulevaisuus digi, Koneviesti ja Aarre.

Yhtiö työllistää 110 viestintäalan ammattilaista.

Kustantamo jonka keskiössä ovat maaseutu, metsä ja pientaloasuminen

Viestimedia on Suomen johtava maaseutuun, metsään ja pientaloasumiseen keskittyvä sisällöntuottaja, joka tarjoaa näkökulmia Suomesta.

Miten perinteiset maaseutuelämän arvot, kuten omavaraisuus, yhteisöllisyys ja luonnonläheisyys voidaan sovittaa yhteen nykyaikaisten teknologioiden ja elämäntapojen kanssa?

Tarinoita maaseutuelämästä, paikallisista yhteisöistä, kulttuuriperinnöstä sekä siitä, miten nämä tekijät edistävät henkistä hyvinvointia ja elämänlaatua.

Viestimedian lehdet, kuten Maaseudun Tulevaisuus, tarjoavat käytännön esimerkkejä siitä, miten maaseudun asukkaat voivat hyödyntää uusiutuvia resursseja ja kestävän kehityksen periaatteita taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi.

Se esittelee maaseudun yrittäjiä ja heidän tarjoamiaan ainutlaatuisia tuotteita ja palveluita, jotka ilmentävät paikallista kulttuuria ja perinteitä.

Viestimedian lehdet ja verkkopalvelut

Viestimedian päätuotteita ovat sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus, aikakauslehdet Aarre ja Koneviesti sekä Suomela.fi-verkkopalvelu.

Maaseudun Tulevaisuus: Maaseudun elinkeinot kolme kertaa viikossa

Suomen toiseksi luetuin sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus (MT) ilmestyy painettuna kolme kertaa viikossa. Se on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin erikoistunut lehti, joka kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden tärkeimmät uutiset taustoineen.

Maaseudun Tulevaisuuden vakituisia liitelehtiä ovat Kantri, Suomalainen Maaseutu ja MT Metsä.

  • Ilmestyy: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin (juhlapyhät voivat vaikuttaa)
  • Lukijamäärä: 281 000 (KMT)
  • Kokonaistavoittavuus: 555 000 (KMT)
  • Suurin lukijaryhmä: 25–64-vuotiaat

Koneviesti: Maa- ja metsätalouden erikoislehti

Koneviesti on 16 kertaa vuodessa ilmestyvä maa- ja metsätalous sekä maarakennusalan johtava ammattilehti.

Koneviesti tuntee koneet ja hallitsee tekniikan järeän luokan työkoneista jokamiestä ja -naista kiinnostaviin teknisiin laitteisiin.

Lehti tarjoaa hyötytietoa; esittelyjä, testejä, vertailuja, koeajoja sekä kaikenkattavia juttuja huolto- ja korjausaiheista, vähän Tekniikan Maailman tapaan.

Aarre: Metsäaiheinen hyötylehti

Aarre on korkealuokkainen ja metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti, Sen aihealueita ovat metsä, juuret, puu, luonto, hyvinvointi ja oma talous.

Lehti on suunnattu suomalaisille metsänomistajille sekä kaikille muille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille. Aarre ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

Suomela.fi: Rakentamista ja remontointia

Suomela.fi-verkkopalvelu ja sen somekanavat tarjoavat monipuolista sisältöä kodin rakentamisesta ja remontoinnista pihan ja puutarhan hoitoon sekä edelleen sisustamiseen.

Traktorpool.fi

Vuonna 2021 Viestimedia teki yhteistyösopimuksen LV-digital-konsernin kanssa traktorpool.fi-sivuston ylläpidosta. Traktorpool on osa saksalaista LV digital GmbH -yritystä, joka pyrkii tukemaan maataloussektoria, maanviljelijöitä ja maatalousalan yrittäjiä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Viestimedia Oy
Simonkatu 6
PL 440
00101 Helsinki

Y-tunnus: 0111165-0

Puh. 020 413 2155 (vaihde)
Asiakaspalvelu: 020 413 2277 (arkisin klo 8–21, tarkista puhelun hinta verkkosivuilta)
Email: etunimi.sukunimi@viestimedia.fi

Viestimedian asiakaspalvelu

Viestimedia