Koneviesti: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

50,00 

Uudistunut Koneviesti on jo yli 70-vuotias ja jatkaa matkaansa entistä vahvempana maa- ja metsätalousalan sekä maarakennuksen koneita käsittelevänä ammattilehtenä.

Lehden raikas ja moderni ilme sekä tarkoin hiottu sisältö tarjoavat lukijoille paitsi alan syvällisintä tietoa, myös käytännön vinkkejä ja neuvoja koneiden hankintaan, ylläpitoon ja käyttöön liittyen. Koneviestin kattavat ja puolueettomat vertailut, testit ja koeajot ovat alalla jo käsite.

Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Koneviesti erikoishintaan jo tänään!

50,00 €0 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): e96d87161fe0 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Koneviesti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Koneviesti on maa- ja metsätalouden sekä maarakennuksen parissa työskenteleville suunnattu ammattilehti. Kuvassa lehden logo.

Koneviesti-lehti lyhyesti

Koneviesti on maa- ja metsätalouden sekä maarakennuksen parissa työskenteleville suunnattu ammattilehti. Sen kattamat aiheet ovat laaja-alaiset: maa- ja metsätalouskoneet, maarakennuskoneet, yhdyskuntatekniikka sekä maastoajoneuvot. Lisäksi se julkaisee konealan uutisia, ajankohtaisia tapahtumia ja kuulumisia alan messuilta ja tapahtumista.

Pääosassa Koneviestissä ovat käytännön olosuhteissa tehdyt vertailutestit ja koeajot. Lehden mukana ilmestyy myös uusiin energiamuotoihin keskittyvä BioEnergia-liite viisi kertaa vuodessa.

Lehden vakiopalstoihin kuuluvat maatalouskoneiden historiasta kertova Weteraanit-osio, jossa esitellään vanhoja työkoneita ja niiden kehitystä.

Huolto- ja korjausosiossa keskitytään käytettyjen työkoneiden kunnostukseen.

Koneviestin historiaa

Koneviestin perusti vuonna 1952 lapualainen koneteknikko ja paikallislehden toimittaja Paavo Raukko, ja kustantajana toimi seinäjokelainen Maaseudun ammattilehtiyhtymä. Aluksi lehden nimi oli Maaseudun Koneviesti, mutta kustantajan vaihduttua vuonna 1957 Viestilehdet muutti lehden nimen pelkäksi Koneviestiksi.

Vuosina 1998–2003 Viestilehdet julkaisi myös erillistä Mikroviesti-lehteä, joka keskittyi maa- ja metsätalouden tietotekniikkaan ja tietotekniikan perusteisiin. Vuoden 2004 alussa se kuitenkin sulautettiin kannattamattomana Koneviestiin, jonka liitteenä Mikroviesti on vielä ilmestynyt silloin tällöin.

Moottoriviesti oli Koneviestin autoliite, joka eriytettiin omaksi lehdekseen vuonna 1965. A-lehtien kustantaja Olli Lyytikäinen osti lehden vuonna 1973 ja yhdisti sen Tuulilasiin.

Suomen suurin konelehti

Perusteelliset maa- ja metsätalouskoneiden esittelyt, testit ja vertailut sekä huolto- ja korjausoppaat ovat vuosien varrella nostaneet Koneviestin Suomen suurimmaksi konelehdeksi. Kansallisen lukijatutkimuksen (KMT) mukaan lehden lukijamäärä on 130 000 ja kokonaistavoittavuus 171 000.

Lehti luetaan tarkoin, sillä yhden numeron lukemiseen käytetään aikaa keskimäärin 52 minuuttia. Sen mielenkiintoiseen sisältöön palataan myös myöhemmin, sillä yksi numero saavuttaa keskimäärin 2,2 lukukertaa. Lehden suurin lukijaryhmä on 35–64-vuotiaat.

Kansallisen mediatutkimuksen mukaan 18 % Koneviestin lukijoista on naisia.

Kansallisen mediatutkimuksen mukaan 18 % Koneviestin lukijoista on naisia.

Verkkosivusto ja digilehti

Lehden verkkosivusto koneviesti.fi jatkaa siitä, mihin painettu lehti jää. Sivustolla vierailee viikoittain noin 25 000 kävijää, jotka ovat kiinnostuneita maa- ja metsätaloudesta, maarakennuksesta, traktoreiden, maatalouskoneiden ja muiden kulkuneuvojen veteraaneista, mutta varmasti myös lehden digitaalisista näköislehdistä eli digilehdistä.

Näköislehdet on tarkoitettu vain tilaajille. Ryhtymällä Koneviestin tilaajaksi nyt, pääset lukemaan Koneviestin digitaalisia näköislehtiä vuodesta 2020 lähtien.

Näköislehtiä voi lukea kaikkien modernien laitteiden selaimella, mukaan lukien pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja puhelimet.

Jos et vielä ole tilaaja, tutustu tarjouksiimme ja tilaa 16 kertaa vuodessa ilmestyvä Koneviesti nyt!

Uusin numero ja ilmestyminen

Kuten todettua, Koneviesti ilmestyy 16 kertaa vuodessa, eli noin kolmen viikon välein. Yleensä tuore numero kolahtaa postilaatikkoosi maanantaisin, joskin poikkeuksiakin voi esiintyä esimerkiksi juhlapyhien jälkeisinä aikoina.

Alkamalla Koneviestin tilaajaksi, saat uunituoreen numeron suoraan postilaatikkoosi tai -luukkuusi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia irtonumeroiden ostamisesta. Ja mikä parasta, toimituskulut sisältyvät aina tilaushintoihin, eikä niissä ole muitakaan piilokuluja tai yllätyksiä.

Lisäksi, tilauksen numerokohtainen hinta on lähes poikkeuksetta edullisempi kuin irtonumeroiden ostaminen.

Ilmestymispäivät, teemat, messut ja tapahtumat vuonna 2024

Vuonna 2024 Koneviesti ilmestyy seuraavasti, käsittelee muun muassa näitä aiheita sekä vierailee näillä messuilla ja tapahtumissa.

 1. 22.1.2024. Uusi teknologia, mittaus, paikannus, automaatio. Agritechnica. Maarakennuskone 1. Isot kaivukoneet vertailussa. Sarka 26.–28.1.2024, Seinäjoki.
 2. 12.2.2024. Uudet energiaratkaisut. Maatalouskone 1.: kevättyökoneet, äestys, lannoitus, kylvö.
 3. 4.3.2024. Traktorinumero ja moottoritekniikka. Huolto ja korjaus.
 4. 25.3.2024. Maatalouskone 2.: kesän koneet, nurmikoneet, murskaimet.
 5. 15.4.2024. Kuljetus ja kuormaus, ympäristö ja tienhoito. Maarakennuskone 2. Mansen Mörinät, 12.–13.4.2024, Pirkanmaa.
 6. 6.5.2024. Metsäkone 1. Renkaat. Intermat 24.–27.4.2024, Maamess, 18.–20.4.2024, Tarto, Viro.
 7. 27.5.2024. Energia ja rakentaminen. Karjatalouskone. Traktorimönkijät. Classic Motorshow 4.-5.5.2024, Lahti.
 8. 17.6.2024 24.5.2024 Huolto ja korjaus. Farmari ennakko. Kesäextra Farmari 4.–6.7.2024, Seinäjoki KVF 19.–22.6.2024, Hessen, Saksa.
 9. 29.7.2024. Viherkoneet ja kiinteistön hoito. Perävaunut. Renkaat. Lepaa 15.–17.8.2024, Hattula.
 10. 26.8.2024 2.8.2024 Maarakennuskone 3. Koneurakointi. FinnMetko 29.–31.8.2024, Jämsä.
 11. 16.9.2024. Sadonkorjuu 1. Rehunkorjuu. Metsäkone 2. Rauta ja Petrooli 2024, Hämeenlinna Helsingin Maatalouskonemessut 17.–19.10.2024, Helsinki.
 12. 7.10.2024. Syksyn ennakkomyynti. Maatalouskone 3. Maaperä, syysmuokkaus ja -kylvö. Talveen varautuminen, Helsingin Maatalouskonemessut.
 13. 28.10.2024. Sadonkorjuu 2. Puimurit. Huolto ja korjaus.
 14. 11.11.2024. Maarakennuskone 4. Tienhoito. Helsingin Maatalouskonemessut kooste. EIMA INternational 6.–10.11.2024, Bologna, Italia Eurotier 12.–15.11.2024, Hannover, Saksa SIMA 24.–28.11.2024, Pariisi, Ranska.
 15. 2.12.2024. Metsäkone 3. SIMA-raportti. Maatalousrakentaminen. Moottorikelkat. Karjatalous.
 16. 11.12.2024. Weteraani.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot ml. tilauksen peruutus

Koneviesti-lehteä julkaisee vastuulliseen journalismiin sitoutunut Viestimedia Oy, joka julkaisee myös mm. Maaseudun Tulevaisuus- ja Aarre-lehtiä.

Pyydämme nöyrimmin osoittamaan kaikki tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset, tilauksen peruutukset ja muut asiat Viestimedian asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löydät alta.

Viestimedia Oy
Simokatu 6
00101 Helsinki

Puhelin: 020 413 2155

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on näköislehti?

Näköislehti on digitaalisilla laitteilla selailtavissa oleva versio painetusta lehdestä. Näköislehdessä on täsmälleen samat sisällön aivan saman näköisinä kuin painetussa lehdessä. Koneviestin näköislehti on saatavilla verkossa jo ilmestymispäivänä klo 04.00.

Miten aktivoin näköislehden tunnukset?

Tarvitset näköislehtien aktivointiin asiakasnumerosi, jonka löydät tilausvahvistuksesta tai viimeisimmästä laskusta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Viestimedian asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Aktivoi käyttäjätunnuksesi täältä.

Lehti ei tullut postissa. Mitä teen?

Voit ilmoittaa jakamatta jääneestä lehdestä Viestimedian asiakaspalveluun.

Voiko painetun lehden jakelun keskeyttää tilapäisesti?

Oletko muuttamassa tai lähtemässä pidemmälle lomalle? Voit keskeyttää painetun lehden jakelun haluamaksesi ajaksi. Minimikeskeytysaika Viestimedialla on seitsemän päivää ja maksimi kaksi kuukautta.

Saat hyvityksen jakelun keskeytyksestä siten, että seuraavan laskutusjakson alkua siirretään eteenpäin keskeytyspäivien määrällä.

Sopiaksesi tilapäisestä keskeytyksestä, ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Voitko jakelun kääntää toiseen osoitteeseen?

Ilman muuta. Voit tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen esimerkiksi kesämökillesi. Maksimipituus tilapäiselle osoitteenmuutokselle on 4 kk. Ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Mistä löydän Koneviestin parhaan tarjouksen?

Meiltä tietysti! 🙂 Teemme oikeasti parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme aina edullisimmat tarjoukset niin määräaikaisiin kuin jatkuviin kestotilauksiinkin. Joskus tarjouksiimme sisältyy myös arvokas tilaajalahja.

Mistä voin ostaa vanhoja numeroita?

Antikvariaatit, divarit sekä internetin kauppapaikat, kuten Tori.fi ja Huuto.net voivat olla hyviä paikkoja löytää Koneviestin vanhoja numeroita. Myös kirjastot voivat myydä ylimääräisiä numeroita vanhoista aikakauslehdistä.

Viestimedian lehtien osalta vanhoja numeroita voi tiedustella myös asiakaspalvelusta.

Miten perun tilauksen?

Ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot yllä).

1 arvio tuotteelle Koneviesti

 1. matti mäkiranta

  no kun ei voi oikein miatää moittia

  • Ylläpito

   Juuri näin. Lukijansa näköinen lehti!

  • Ylläpito

   On se Koneviesti semmonen lukupaketti, että aina löytyy jotaki mielenkiintosta traktoreista ja muista vempaimista. Ei tuu mittään valittamista, ku sisältö on just nappiinsa ja kuvatki kommeita. Jatketaan samaa rataa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija