Maaseudun Tulevaisuus: tarjous & tilaus

50,00 299,90 

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uusimmat uutiset ja kehitykset maaseudun sydämestä? Maaseudun Tulevaisuus on lehti, joka tarjoaa sinulle kolme kertaa viikossa kattavan ja monipuolisen näköalan Suomen maaseudun elämään, metsätalouteen ja maatalouteen.

Sen Jokainen numero on täynnä tarkkanäköisiä analyysejä, ajankohtaisia raportteja ja inspiroivia tarinoita, jotka yhdessä maalaavat kiehtovan kuvan maaseudun nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Lehti on suunnattu niin maaseudun asukkaille, maatalousyrittäjille kuin kaikille maaseudun tapahtumista ja kehityksestä kiinnostuneille lukijoille. Maaseudun Tulevaisuus tuo suoraan kotiisi tai digitaaliseen laitteeseesi tuoreimmat uutiset ja syvälliset artikkelit, jotka tarjoavat ainutlaatuisia näkökulmia ja tietoa, jota et löydä muualta.

Tilaa nyt Maaseudun Tulevaisuus erikoishintaan ja varmista, että saat jatkuvasti päivitettyä tietoa ja uutisia, jotka vaikuttavat maaseudun elämään ja talouteen. Liity tyytyväisten tilaajien joukkoon, jotka luottavat Maaseudun Tulevaisuuden tarjoamaan laadukkaaseen sisältöön, joka tukee heidän päivittäistä työtään ja elämäänsä maaseudulla. Älä jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta syventää ymmärrystäsi ja pysyä ajan tasalla maaseudun dynaamisesta maailmasta!

50,00 €0 numeroaTilaa tästä »
68,70 €36 numeroaTilaa tästä »
137,40 €72 numeroaTilaa tästä »
299,90 €144 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): a88b62cfb3b3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Maaseudun Tulevaisuus-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Maaseudun Tulevaisuus: Suomen maatalouden äänenkannattaja

Maaseudun Tulevaisuus on kolmipäiväinen sanomalehti, joka tavoittaa yli puoli miljoonaa suomalaista. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa MT tänään!

Maaseudun Tulevaisuus (MT) on arvostettu kolmipäiväinen suomalainen sanomalehti, joka ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vuodesta 1916 lähtien lehti on toiminut Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK) pää-äänenkannattajana, tarjoten kattavaa tietoa maaseudun elämän eri osa-alueista. Vuonna 2019 lehden kokonaislevikki oli noin 69 890 kappaletta ja kokonaistavoittavuus huikeat 544 000 lukijaa, mikä tekee siitä Suomen toiseksi luetuimman painetun sanomalehden.

Jouni Kemppainen, joka on toiminut lehden päätoimittajana vuodesta 2016, jatkaa MT:n perinnettä tuottaa korkealaatuista sisältöä, joka resonoi sekä maaseudun asukkaiden että maatalousyrittäjien kanssa. Lehden pitkäaikainen sitoutuminen maaseudun kehitykseen ja maatalouskulttuurin edistämiseen on tehnyt siitä yhden Suomen arvostetuimmista lehtibrändeistä.

MT maaseudun asialla: Tietoa, innovointia ja inspiraatiota

Maaseudun Tulevaisuus (MT) on omistautunut maatalousuutisoinnin huippuosaajaksi, tarjoten lukijoilleen ajankohtaisia reportaaseja, perusteellisia analyyseja ja käytännön neuvoja, jotka auttavat maatalousyrittäjiä ja metsänomistajia selviytymään ja kukoistamaan jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

MT:n artikkelit kattavat laajasti kaikki maatalouden osa-alueet, mukaan lukien viljelymenetelmät, karjatalous, metsätalous ja uusiutuvan energian hyödyntäminen. Lehden syväluotaava sisältö ei ainoastaan informoi, vaan myös inspiroi uudistamaan ja kehittämään kestävämpää maataloutta.

Metsätalouden puolestapuhuja

Maaseudun Tulevaisuus korostaa metsätalouden keskeistä roolia Suomen taloudessa ja ekologisessa kestävyydessä.

Lehti tuo esille alalta viimeisimmät innovaatiot, markkinatiedot ja kestävän kehityksen menetelmät informatiivisesti ja asiantuntevasti. Tarkastelun kohteena ovat muun muassa metsien hoito, puukaupan dynamiikka ja metsien monikäyttö.

MT tarjoaa lukijoilleen kriittisiä näkökulmia ja ajankohtaista tietoa, joka auttaa heitä ymmärtämään metsätalouden nykytilaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Alueellisia uutisia ja näkökulmia

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa lukijoilleen arvokasta tietoa maakunnista, tuoden esille alueellisten elinkeinojen, kulttuurin ja yhteisöjen kehitystä.

Lehden sisältö peilaa paikallista syvyyttä ja valtakunnallista merkitystä, mikä tukee maaseutualueiden elinvoimaisuutta ja identiteettiä.

MT:n kattavat reportaasit ja syvälliset artikkelit valottavat alueiden erityispiirteitä ja niiden merkitystä koko Suomen kehitykselle.

Painettuna ja digitaalisena

MT ilmestyy sekä painettuna että digitaalisena, tarjoten lukijoilleen monipuoliset ja joustavat tavat seurata uutisia.

Digitaaliset palvelut, kuten verkkolehti ja digitaalinen näköislehti, varmistavat, että ajankohtainen tieto on saatavilla milloin ja missä tahansa.

Näköisversio tarjoaa perinteisen lehden kokemuksen modernissa muodossa, yhdistäen käytettävyyden ja perinteisen median parhaat puolet.

Maaseudun Tulevaisuus on tärkeä tiedonlähde ja yhteisö, joka on suunniteltu tukemaan lukijoidensa pyrkimyksiä kohti kestävämpää ja menestyksekkäämpää maaseutua.

Tilaamalla Maaseudun Tulevaisuuden varmistat, että pysyt ajan tasalla maaseudun elämän ja elinkeinojen viimeisimmistä kehityksistä.

Ilmestyminen

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoihin ja perjantaisin. Lehden välissä ilmestyvät vuoden aikana MT Metsä -lehti sekä tasaisin väliajoin myös Kantri- ja Suomalainen Maaseutu -liitteet.

Vuonna 2024 lehden teemoja ovat:

 • Tammikuu: autot ja liikenne, vaalit, vero-ohjeet. MT Metsä: koneet. Suomalainen Maaseutu: SARKA, rakentaminen, urakointi.
 • Helmikuu: koulutus. Suomalainen Maaseutu: huolto, urakointi, maanparannus, metsä.
 • Maaliskuu: kylvösiemen, rakentaminen, pääsiäinen. MT Metsä: rakentaminen. Suomalainen Maaseutu:  juhlarysky, nurmi.
 • Huhtikuu: nurmirehu, tukiohjeet. MT Metsä: puukauppa. Suomalainen Maaseutu: karjatalous, urakointi, nurmikoneet.
 • Toukokuu: nökit, kylvösiemen, vaalit. MT Metsä: metsänhoito. Suomalainen Maaseutu: ruiskut, kasviviljely, rehukoneet, vaihtokoneet.
 • Kesäkuu: juhannus, Farmari. MT Metsä: metsän sivutulot. Suomalainen Maaseutu: puimurit, tienhoito.
 • Heinäkuu: kuninkuusravit, kunkkarikatalooki. MT Metsä: luonto. Suomalainen Maaseutu: matkailu.
 • Elokuu: vilja, autot ja liikenne. Suomalainen Maaseutu: Nivalan messut, kuivurit, syyskylvö.
 • Syyskuu: suomalainen ruoka, kylvösiemen. MT Metsä: erä. Suomalainen Maaseutu: maanmuokkaus, karjatalous.
 • Lokakuu: konemessut, lemmikit. MT Metsä: puumarkkinat. Suomalainen Maaseutu: konemessut, ennakkokauppa.
 • Marraskuu: kotieläintalous, kylvösiemen. MT Metsä: energia. Suomalainen Maaseutu: konekauppa, talous, vaihtokoneet.
 • Joulukuu: joulunumero. MT Metsä: metsäsijoittaminen. Suomalainen Maaseutu: urakointi, ennakkohuolto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin tilata Maaseudun Tulevaisuuden?

Maaseudun Tulevaisuuden tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Tutustu eri tilausvaihtoehtoihimme Tilaa-lehti.fi-verkkosivustolla, jossa voit vertailla eri tilausmuotoja ja valita sinulle parhaiten sopivan.

Tarjoamme sekä määräaikaisia että kestotilauksia. Kestotilaus on kätevä valinta pitkäaikaiselle lukijalle, sillä se on pitkällä tähtäimellä edullisempi kuin määräaikaiset tilaukset ja uusiutuu automaattisesti.

Mitkä ovat kestotilauksen edut?

Kestotilaus on suosituin tilausmuoto, sillä se tarjoaa lukuisia etuja määräaikaiseen tilaukseen verrattuna. Kestotilauksella säästät rahaa, sillä se on hinta-laatusuhteeltaan edullisin vaihtoehto pitkällä aikavälillä.

Lisäksi kestotilaajana saat erilaisia bonuksia ja etuja vuoden ympäri:

 1. Kestotilaajana osallistut automaattisesti neljä kertaa vuodessa järjestettäviin arvontoihin, joissa voit voittaa houkuttelevia tuotepalkintoja.
 2. Saat vuosittain tilaajalahjana ilmaisen seinäkalenterin, joka sisältää Maaseudun Tulevaisuuden, Koneviestin ja Aarteen sisältöjä.
 3. Voit lahjoittaa lehtitilausjaksoja ystävillesi tai tehdä edullisia lahjatilauksia. Näistä eduista informoidaan sekä sähköpostitse että tekstiviestitse.

Voinko tilata Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi?

Ilman muuta. Voit valita tilaukseksi lahjatilauksen, jolloin voit syöttää lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen. Valitsemalla lahjatilauksen voit tulostaa lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle.

Jos lahjatilaukseen kuuluu digisisältöjen käyttöoikeus, se aktivoituu välittömästi ja lahjan saaja voi aloittaa digisisältöjen lukemisen välittömästi.

Painetun lehden tilaus alkaa seuraavasta numerosta välittömästi, kun asiakaspalvelu on käsitellyt tilauksen.

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Valitettavasti Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta Maaseudun Tulevaisuuden tilaaminen Suomen ulkopuolelle on mahdotonta.

Jos haluat kuitenkin tilata MT:n ulkomaille, ota yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Olen opiskelija. Voinko saada opiskelija-alennusta?

Kyllä, opiskelijana voit tilata Maaseudun Tulevaisuuden määräaikaisena puoleen hintaan.

Tällöin sinun on tehtävä tilaus MT:n verkkosivujen kautta. Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta opiskelija-alennus ei ikävä kyllä onnistu.

Lehteni ei saapunut tänään. Miten toimin?

Jos Maaseudun Tulevaisuus -lehden painettu versio ei saavu odotettuna ilmestymispäivänä, suosittelemme ensin tarkistamaan, onko tiedossa jakeluhäiriöitä. Jakeluhäiriöistä ilmoitetaan MT:n asiakaspalveluosiossa. Jos sivuilla ei ole mainintaa jakeluhäiriöstä, ota yhteyttä Viestimedioiden asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Jos lehti ei saavu ajallaan usein tai koet toistuvia ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta ongelmaa voidaan tutkia tarkemmin ja varmistaa, että saat lehtesi ajallaan.

Voinko kesktyttää Maaseudun Tulevaisuuden jakelun tai kääntää sen toiseen toiseen osoitteeseen?

Jos haluat keskeyttää Maaseudun Tulevaisuuden jakelun tilapäisesti tai kääntää sen toiseen osoitteeseen, esimerkiksi kesämökillesi, se on täysin mahdollista ja helppo järjestää. Voit tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen maksimissaan neljäksi kuukaudeksi. Tämä voi olla hyödyllistä lomakausien aikana tai jos olet muuten poissa kotoa pidemmän aikaa.

Lehden jakelun keskeyttäminen on myös vaihtoehto, jos tiedät olevasi poissa eikä lehdelle ole käyttöä tiettynä aikana. Voit keskeyttää painetun lehden jakelun minimissään seitsemäksi päiväksi ja enintään kahdeksi kuukaudeksi. Jos tilauksesi sisältää digisisältöjen lukuoikeuden, nämä palvelut pysyvät aktiivisina ja käytettävissäsi myös painetun lehden jakelun ollessa tauolla, joten voit jatkaa lehden sisältöjen seuraamista sähköisesti.

Tilapäisen jakelunkeskeytyksen tai osoitteenmuutoksen voit tehdä helposti kirjautumalla sisään Maaseudun Tulevaisuuden verkkopalveluun ja siirtymällä "Omat tiedot" -osioon. Täällä voit päivittää toimitusosoitteesi tai asettaa jakelun keskeytyksen haluamaksesi ajaksi. Jos tarvitset apua tai haluat lisätietoja, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Yhteystiedot löydät lehden ja verkkopalvelun asiakaspalvelusivulta.

Voinko ostaa vanhoja lehtiä?

Kyllä, voit ostaa Maaseudun Tulevaisuuden vanhoja numeroita ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun, joka auttaa sinua mielellään löytämään haluamasi lehdet ja järjestämään niiden toimituksen.

Mikä on näköislehti?

Näköislehti on digitaalinen versio painetusta lehdestä, joka on selailtavissa verkkosivustolla. Se sisältää kaikki painetun lehden elementit, kuten jutut, mainokset, pikkuilmoitukset ja sarjakuvat, täsmälleen samassa muodossa kuin ne ilmestyvät paperilehdessä.

Maaseudun Tulevaisuuden sekä sen liitteiden (Kantri, MT Metsä ja Suomalainen Maaseutu), Koneviestin ja Aarteen näköisversiot ovat saatavilla verkossa heti niiden ilmestymispäivänä, tarjoten helpon ja nopean pääsyn lehden sisältöihin missä ja milloin tahansa.

Millä laitteilla näköislehtiä voi lukea?

Voit lukea näköislehtiä millä tahansa laitteella, joka tukee verkkoselainta. Tämä tarkoittaa, että näköislehdet ovat luettavissa puhelimilla, tableteilla, kannettavilla tietokoneilla ja pöytätietokoneilla.

Maaseudun Tulevaisuuden tilaajat voivat lisäksi ladata maksuttoman sovelluksen mobiililaitteilleen, joka tekee lehtien lukemisesta vieläkin helpompaa ja mukavampaa. Sovellus on saatavilla sovelluskaupoista nimellä "Maaseudun Tulevaisuus". Voit käyttää sovellusta sekä älypuhelimilla että tableteilla.

Mihin aikaan näköislehti ilmestyy?

Näköislehdet ovat saatavilla ja luettavissa verkossa lehtien ilmestymispäivinä aamuyöstä kello 04.00 alkaen. Näin voit aloittaa päiväsi tuoreiden uutisten parissa heti herättyäsi.

Miksi en pääse näköislehteen?

Jos et pääse käsiksi näköislehteen, ensimmäinen askel on tarkistaa, oletko kirjautunut sisään sivustolle tai näköislehtisovellukseen. Näköislehden lukeminen vaatii aina sisäänkirjautumisen.

Jos olet varmasti kirjautunut sisään ja ongelma jatkuu, on mahdollista, että tilauksesi on päättynyt tai tilauksesi ei sisällä näköislehden lukuoikeutta. Tarkista tilauksesi tila ja sisältö ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Muista, että kirjautumistiedot ovat laite- ja selainkohtaisia. Jos käytät useampaa laitetta näköislehden lukemiseen, sinun tulee kirjautua sisään erikseen jokaisella laitteella.

Esimerkiksi, jos olet kirjautunut sisään puhelimellasi ja haluat vaihtaa lukemisen kannettavalle tietokoneellesi, sinun tulee kirjautua uudelleen kannettavalla. Uloskirjautuminen yhdeltä laitteelta ei vaikuta muihin laitteisiin, joilla olet kirjautuneena.

Voinko saada laskulleni lisää maksuaikaa?

Kyllä, jos tarvitset lisää maksuaikaa Maaseudun Tulevaisuuden tilauksellesi, ota yhteyttä lehden asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää.

Asiakaspalvelun kanssa voit keskustella kanssasi eräpäivän siirrosta tai mahdollisista maksusuunnitelmista löytääksesi ratkaisun.

Voinko maksaa tilauksen useammassa osassa?

Kyllä, kestotilauksiin on mahdollista saada erilaisia laskutusvälejä, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa kestotilauksesi useammassa osassa valitsemalla laskutusvälin, joka vastaa parhaiten taloudellista tilannettasi.

Jos haluat muuttaa laskutusvälin pituutta, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun. Määräaikaisen tilauksen maksu suoritetaan sen sijaan yhdessä erässä tilauksen alkaessa.

Unohdin maksaa laskun eräpäivänä. Mitä nyt tapahtuu?

Jos unohdat maksaa Maaseudun Tulevaisuuden tilauksesi eräpäivään mennessä, saat ensin maksuhuomautuksen.

On tärkeää reagoida tähän nopeasti välttääksesi tilauksesi keskeytymisen. Jos huomautusmaksu jää maksamatta määräajassa, painetun lehden jakelu keskeytyy, etkä pääse enää käsiksi tilaukseesi mahdollisesti kuuluviin digisisältöihin.

Maksamalla huomautuslaskun tilauksesi jatkuu entiseen tapaan.

Miten voin muuttaa tilaustani?

Jos haluat muuttaa nykyistä tilaustasi, kuten muuttaa määräaikaisen tilauksesi kestotilaukseksi tai muuttaa digitilauksesi yhdistelmätilaukseksi, joka sisältää sekä painetun lehden että digisisällöt, voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Muutokset tehdään ja astuvat voimaan tyypillisesti kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun asiakaspalvelumme on vastaanottanut ja käsitellyt muutostiedot.

Viestimedian asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa tilaukseesi liittyvissä muutoksissa ja varmistaa, että saat juuri sinulle sopivan tilausvaihtoehdon.

Miten perun tilaukseni?

Jos päätät perua Maaseudun Tulevaisuuden tilauksesi, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Viestimedioiden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät alta tai painetun lehden sisäsivuilta.

On suositeltavaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen seuraavan laskutuskauden alkua, jotta peruutus ehditään käsitellä ajoissa.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Maaseudun Tulevaisuus
Simonkatu 6
PL 440
00101 Helsinki

Puh. 020 413 2100
Yhteydenottolomake

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maaseudun Tulevaisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

144 numeroa vuodessa

Julkaisija