Architectural Record: tarjous & tilaus

175,00 

Architectural Record on yhdysvaltalainen, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua. BNP Median julkaisemaa lehteä lukevat arkkitehtuurin, tekniikan ja design-alojen ammattilaiset.

Lehden artikkeleissa esitellään huomionarvoisia akkitehtonisia teoksia maailmanlaajuisesti. Sisältöä edustavat myös uutiset, kommentit, kritiikki ja koulutusosio.

Korkealaatuiset, huomiota herättävät valokuvat eri projekteista ovat tehneet Architectural Recordista myös suurta yleisöä kiinnostavan julkaisun.

0,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 4151194ca2ab Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Architectural Record-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Architectural Record

Architectural Record -lehti

Architectural Record (puhekielessä "The Record") on kuukausittain ilmestyvä yhdysvaltalainen arkkitehtuurille ja sisustussuunnittelulle omistettu ammattilehti. Architectural Record -lehteä julkaisee BNP Media. Lehden toimitus sijaitsee Manhattanilla Empire State Buildingissa.

Yli 130 vuotta vanha Architectural Record on laajalti tunnustettu yhdeksi tärkeimmistä arkkitehtuurikäytännön, arkkitehtuurillisen historian ja kritiikin julkaisuksi 1900-luvun Yhdysvalloissa.

Architectural Record -lehteä lukevat arkkitehdit, insinöörit ja suunnittelun ammattilaiset, jotka ovat kiinnostuneita huomionarvoisista arkkitehtonisista projekteista ympäri maailmaa.

Lehden sisältöä ovat uutiset, kommentit, kritiikki ja koulutusosiot, joita ryydittävät korkealaatuiset valokuvat esitellyistä kohteista.

Record Houses -ohjelma

Record Houses on Architectural Recordin vuosittain järjestämä palkinto-ohjelma, jonka voittajan ratkaisee lehden raati. Etusijalla ovat hankkeet, jotka sisältävät innovaatioita arkkitehtonisen ohjelman, rakennusteknologian ja materiaalien muodossa.

Design Vanguard -palkinto

Design Vanguard on vuonna 2000 aloitettu vuotuinen sarja, jossa Architectural Record esittelee uusia käytäntöjä eri puolilta maailmaa, jotka osoittavat kekseliätä lähestysmitapoja rakennetun ympäristön muokkaamiseen. Design Vanguard -tunnustus jaetaan yrityksille.

Women in Architecture -palkinto

Vuonna 2014 Architectural Record käynnisti Women in Architecture Forum and Awards -ohjelman tapana tuoda esiin uraauurtavia naisia, jotka ylittävät suunnitteluinnovaation ja luovuuden rajoja.

Architectural Record -lehden historiaa

Architectural Record -lehden perusti vuonna 1891 Clinton W. Sweet, joka julkaisi myös Real Estate Record and Builders' Guide -julkaisua.

Vuonna 1938 kaksi Yhdysvaltain vanhinta arkkitehtuurilehteä Architectural Record ja American Architect and Architecture -lehti yhdistetyivät.

Architectural Record -lehden tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtitilausten jälleenmyyjien kanssa mahdollistaaksemme Architectural Record -lehden tilaamisen Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu Architectural Record -lehtitarjouksiimme yllä ja tilaa Architectural Record kotiin kannettuna 12 kk:n eli koko vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 12 numeroa.

Tilauksesi on määräaikainen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen peruutuksesta.

Voit tilata Architectural Record -lehden myös lahjaksi syöttämällä seuraavalla sivulla lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tilaa Architectural Record nyt kuullaksesi arkkitehtuurin tuoreimmat uutiset ja kommentit, oppiaksesi uutta ja saadaksesi inspiraatioita ympäri maailmaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Architectural Record”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija