BBC Music: tarjous & tilaus

120,80 

Mikään ei ole suurempi klassisen musiikin auktoriteetti kuin BBC Music, kun haluat pysyä ajan tasalla klassisen musiikin tuoreimmista uutisista, arvosteluista ja haastatteluista.

Näkökulmia klassisen musiikin suurimpiin säveltäjiin, tarinoita sinfonioiden takaa, historiallisia esityksiä ja tämä kaikki yksityiskohtaisen tarkasti.

Uusi numero joka kuukausi ja toimitus kotiovellesi, missä ikinä oletkin.

120,80 €13 numeroaTilaa tästä »
120,80 €13 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 11bc079e8a10 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi BBC Music-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

BBC Music -lehti lyhyesti

BBC Music on brittiläinen klassiseen musiikkiin keskittyvä kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti. Sen ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa 1992. Lehdellä on pohjoisamerikkalainen painos, joka ilmestyi ensimmäisen kerran maaliskuussa 1993.

Lehden alkuperäinen omistaja ja kustantaja yhdessä Warner Music Enterprisesin kanssa oli BBC Worldwide, joka on BBC:n kaupallinen tytäryhtiö. Vuodesta 2012 lehteä on kustantanut Immediate Media Company.

BBC Music heijastaa klassiselle musiikille, jazzille ja maailmanmusiikille omistettua BBC Radio 3 -kanavan lähetystuotantoa. Lehti sisältää artikkeleita aiheista, kuten suosikkikapellimestarit ja 2000-luvun klassisen musiikin trendit.

Lehden aikaisempiin päätoimittajiin lukeutuvat Helen Wallace ja Oliver Condy. Nykyinen päätoimittaja on Charlotte Smith (vuodesta 2022 lähtien).

Maailman myydyin klassisen musiikin lehti

BBC Music on ansaitusti maailman myddyin klassisen musiikin lehti. Sen suosio perustuu sen ainutlaatuiseen sisältöön ja laadukkaaseen journalistiseen lähestymistapaan.

Tämä kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti tarjoaa kattavan katsauksen musiikin maailmaan, mukaan lukien syvälliset artikkelit kapellimestareista, säveltäjistä ja klassisen musiikin trendeistä.

BBC Musicin suosio perustuu sen kykyyn yhdistää asiantunteva analyysi ja henkilökohtaiset haastattelut, tarjoten lukijoille syventävää ymmärrystä klassisen musiikin maailmasta.

Lisäksi lehti tarjoaa levy-, konsertti- ja ooppera-arvosteluja tarjoten musiikin ystäville arvokkaita suosituksia ja kriittisiä näkökulmia. Tämä tekee siitä korvaamattoman resurssin sekä musiikin harrastajille että ammattilaisille.

Tilaukseen sisältyy myös eksklusiivinen pääsy BBC Music Magazine -soittolistaan, joka koostuu huolellisesti valikoiduista klassisen musiikin uusista tallenteista. Soittolista päivittyy viikoittain ja on saatavilla Apple Musicin kautta.

Soittolista kattaa erilaisia teemoja, kuten "Female composers explored" ja "Essential Mozart", tarjoten monipuolisen kattauksen klassisen musiikin eri tyylejä ja säveltäjiä. Soittolista tarjoaa tilaajille mahdollisuuden kuunnella lehdessä käsiteltyä musiikkia samalla, kun he uppoutuvat lehden sisältöön.

BBC Music -lehden tilaus on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla klassisen musiikin maailmassa, saada uusia näkökulmia ja kokea tämä ajaton ja monimuotoinen taitteenmuoto syvällisemmin.

Kuten klassisen musiikin ystävät tietätävät, se on rikas ja syvällinen taiteenlaji, joka ulottuu dramaattisista sinfonioista ja intiimeistä kamerimusiikkikappaleista aina vivahteikkaisiin oopperoihin ja moderniin eksperimentaaliseen musiikkiin.

Se on musiikin laji, joka puhuttelee syvällä tasolla, tarjoten sekä emotionaalista voimaa että henkistä stimulaatiota.

Alkamalal lehden tilaajaksi, saat paitsi pääsyn lehden asiantunteviin artikkeleihin ja arvosteluihin, myös mahdollisuuden sukeltaa tämän moniulotteisen ja historiallisesti rikkaan musiikin syvyyksiin, löytää uusia suosikkeja sekä laajentaa musiikillista ymmärrystäsi.

Jokaisen numeron mukana tulee CD-levy, joka sisältää usein BBC:n tallenteita täyspitkistä teoksista. Katso epävirallinen lista lehden mukana tulleista kansilevyistä täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BBC Music”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija