Mountain Biking UK: tarjous & tilaus

119,50 

Mountain Biking UK eli MBUK on kerran kuussa ilmestyvä brittiläinen maastopyöräilyn erikoislehti, joka sopii kaikenikäisille maastopyöräilyharrastajille.

Lehden missio on auttaa harrastamaan maastopyöräilyä villisti ja vapaasti, ylittämään omia rajoja. Se on lehti heille, jotka pyöräilevät asenteella ja aggressiolla.

MBUK:n tekijät ovat itsekin intohimoisia maastopyöräilijöitä, jotka haluavat jakaa lukijoiden kanssa kaikista jännittävimmät, mielenkiintoisimmat ja hulluimmat asiat maastopyöräilyn maailmasta: parhaat ajopaikat, huolto-oppaat, parhaat pyörät ja varusteet, ajotaitojen kehittäminen sekä ennen kaikkea nostamaan lukijoiden inspiraatiota mennä ulos ja ajaa enemmän.

Lehden testitiimi on ajanut maastopyöräilyn eturintamassa lähes 30 vuoden ajan testaten pyöriä, komponentteja ja varusteita kaikissa hintaluokissa.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa!

0,00 €13 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Mountain Biking UK-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Mountain Biking UK (MBUK) lehti

Mountain Biking UK -lehti lyhyesti

Mountain Biking UK (usein lyhennetty MBUK) on Britannian myydyin maastopyöräilylehti. Lehteä julkaisee Our Media, joka on osa Immediate Media -konsernia. Vuonna 2021 lehden levikki oli 23 322 (ABC 2021).

MBUK:n perusti vuonna 1988 Pacificon Limited. Tym Manley pysyi lehden päätoimittajana aina vuoteen 2009 asti.

Vuonna 2010 Future Publishing osti lehden julkistamattomalla hinnalla. Vuonna 2014 Future myi MBUK:n ja kaikki muut urheilu- ja käsityölehdet Immediate Medialle. Vuonna 2021 kaikki Immediaten pyöräilylehdet siirrettiin yhtiön omistaman Our Media Ltd:n alaisuuteen.

Mountain Biking UK:n nykyinen päätoimittaja on James Costley-White.

Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Lehden mukana jaetaan usein liitelahjoja, kuten tarroja, käsineitä ja sukkia.

Voit tutustua lehden verkkosivustoon täällä.

MBUK:n sisältö

Mountain Biking UK kattaa kaikki maastopyöräilyn muodot: trail-, downhill-, cross country-, dirt-, freeriding- ja 4X-pyöräilyn.

MBUK tarjoaa:

  • Pyörien, komponenttien ja varusteiden testit yli 30 vuoden kokemuksella
  • Mielenkiintoisia artikkeleita maastopyöräilystä, maastopyöristäja varusteista
  • Kaikki maastopyöräilyn muodot kaikentasoisille harrastajille
  • Inspiroivimmat pyöräilypaikat
  • Luotettavat varustearvostelut
  • Helposti seuravattavia oppaita tekniikan ym. kehittämiseen

Tutustu tarjouksiin ja tilaa MBUK-lehti Suomeen!

Teemme yhteistyötä johtavien tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme Mountain Biking UK -lehden tilaamisen Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa Britannian myydyin maastopyöräilylehti kotiin kannettuna tai anna lehden tilaus lahjaksi intohimoiselle maastopyöräilijälle.

Voit tilata MBUK-lehden kauttamme vuoden määräaikaistilauksella, joka sisältää 13 painavaa numeroa täynnä maastopyöräilyä, varusteista ja puolueettomia arvosteluja.

Kuinka paljon Mountain Biking UK -lehden tilaus Suomeen maksaa?

MBUK-lehden vuositilaus ja toimitus Suomeen maksaa tätä kirjoitettaessa 119,50 €/13 numeroa, mikä tekee yhden numeron hinnaksi 9,19 €.

Lehteä myydään Suomessa myös irtonumerona. Irtonumerohinta on tällä hetkellä 11,00 €, eli tilaamalla MBUK:n kotiisi säästät 23,50 € vuodessa.

Alkamalla Mountain Biking UK -lehden tilaajaksi saat lehden kotiin kannettuna, eikä sinun tarvitse huolehtia irtonumeroiden metsästämisestä lehtihyllyiltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mountain Biking UK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija