Auto Motor & Sport: tarjous & tilaus

52,00 396,00 

Auto Motor & Sport on yksi maailman suurimmista autolehdistä, jonka ruotsinkielinen versio tarjoaa kansainvälistä tunnelmaa, mutta sisältöä pohjoismaislaista kiinnostavasta näkökulmasta.

Tämä tarkoittaa, että lähes kaikki lehden sisältö on asiantuntevan ruotsalaisen toimituksen tuottamaa.

Lehti sisältää uutisia autoista ja moottoriurheilusta, sekä testejä ja koeajoja. Yli 300 uuden auton koeajoa vuosittain.

Katso paras Auto Motor & Sport -lehden tarjous ja tilaa lehti kotiovellesi kannettuna nyt kampanjahintaan!

52,00 €6 numeroaTilaa tästä »
107,00 €12 numeroaTilaa tästä »
209,00 €24 numeroaTilaa tästä »
396,00 €48 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): ef6f91778357 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Auto Motor & Sport-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Auto Motor & Sport (usein AMS tai AMuS) on saksalainen autolehti. Sitä julkaisee joka toinen viikko Motor Presse Netzwerkin tytäryhtiö, erikoislehtien kustantaja Motor Presse Stuttgart, jonka omistaa kustantamo Gruner + Jahr.

Motor und Sport julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1923 Pößneckissä, Saksassa. Lehden perustivat Fritz Pullig ja Felicitas Von Reznicek. Pullig aloitti uransa kilpailemalla moottoripyörillä Nürburgringilla vuonna 1912. Hän oli myös ilmailun pioneeri ja hänestä tuli lennonopettaja vuonna 1913. Pullig palveli sotilaana ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa. Jäkimmäisen sodan jälkeen hänestä tuli arvostettu kirjailija, joka kirjoitti yli 30 romaania. Hänen merkittävimpiä teoksiaan olivat Lockfuhrer Lund (1940) ja Du bist nicht Sylvia (1939). 1950-luvun alussa Pullig oli Daimler Benz- ja Opel-autojen prototyyppien testikuljettaja testaten yli 345 prototyyppiautoa. Pullig kuoli 1963 istuessaan autonsa ratissa autotallissa Mainzissa.

Felicitas Von Reznicek perusti yhdessä Fritz Pulligin kanssa Motor und Sport -lehden. Hän kirjoitti uransa aikana monia romaaneja.

Auto Motor & Sport -lehden nimeä on muutettu useita kertoja. Ensimmäinen painos, nimeltään Das Auto, ilmestyi jouluksi vuonna 1946. Sen toimitti ja suurelta osin myös kirjoitti F.A.L. Martin, joka oli osallistunut autoteollisuuden kehityksen raportointiin Yhdysvalloissa. Julkaisussa korostettiin "Jeepin" hyveitä. "Jeep" oli sana, joka ei esiintynyt missään sanakirjassa, mutta määritti ihanteellisen kulkuneuvon maa- ja metsätalouteen.

Vuoteen 1950 mennessä lehden levikki mahdollisti muuton suurempiin tiloihin Stuttgartissa. 1960-luvun aikana lehden levikki kasvoi noin 150 000 kappaleesta noin 400 000 kappaleeseen. Tämä heijasteli Länsi-Saksan rekisteröintejen nopeaa ksavua. Lehden myynti oli huipussaan vuonna 1991, 523 387 kappaletta.

Vuosina 2010-2011 Auto Motor & Sport oli yhdeksänneksi myydyin eurooppalainen autolehti.

Auto Motor & Sport -lehdestä ilmestyy useita kansainvälisiä painoksia: Argentiinassa, Brasiliassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kiinassa, Kroatiassa, Meksikossa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Ranskassa, Romaniassa, Ruotsissa, Slovakiassa, Sveitsissä, Tšekin tasavallassa, Turkissa ja Unkarissa.

Auto Motor & Sport Ruotsi

Ruotsin painosta Auto Motor & Sport -lehdestä julkaisee Story House Egmont AB, joka julkaisee noin sataa aikakauslehteä ja verkkosivustoa, mukaan lukien Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka ja Bamse.

Ruotsin Auto Motor & Sport -lehti alkoi ilmestymään vuonna 1995. Sen perustajat ovat Gunnar Dackevall ja Lars Rosen, jotka julkaisivat lehteä oman R&D Media -kustantamon alla.

Vuonna 2009 Egmont Tidskrifter osti 50 prosenttia lehdestä, ja vuonna 2010 loput 50 prosenttia. Vuosina 1995-2000 lehden päätoimittajana toimi Dackevall, kunnes alrik Söderlind otti tehtävän.

Vuodesta 2001 lähtien Ruotsin Auto Motor & Sport on ilmestynyt kahden viikon välein. Auto Motor & Sport on ainoa autolehti maailmassa, joka on ilmastokompensoinut kaikki koeajot vuodesta 2008 lähtien.

Globaalista brändistä huolimatta Ruotsin Auto Motor & Sport -lehden toimittajien tavoitteena on tehdä ruotsalainen autolehti, jossa on kansainvälistä tunnelmaa ulkomaisen sisällön sijaan.

Tilaa Auto Motor & Sport Ruotsi ja saat reilun annoksen laadukkaasti kirjoitettuja autojuttuja 24 kertaa vuodessa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Auto Motor & Sport”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julkaisija

Ilmestyy

-