Elle (Ruotsi): tarjous & tilaus

32,00 108,00 

Elle on ylellinen, kansainvälinen brändi, joka hauskalla tavallaan innostaa, opastaa ja viihdyttää trenditietoista naista muodin, kauneuden, populaarikulttuurin ja lifestylen parissa.

Elle Ruotsi inspiroi, opastaa ja rohkaisee naisia uusiin ilmaisutapoihin, itsenäisyyteen ja uskaltamiseen erottua joukosta. Lehti on ruotsinkielinen.

32,00 €3 numeroaTilaa tästä »
60,00 €6 numeroaTilaa tästä »
108,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): ede1255dead4 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Elle (Ruotsi)-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Elle (kirjoitusasu isoilla kirjaimilla ELLE) on ranskalaista alkuperää oleva aikakaus- ja muotilehti, joka tarjoaa sekoituksen muotia, kauneutta, kulttuuria, yhteiskuntaa ja lifestyleä. Lehden nimi tarkoittaa ranskaksi feminiinimuotoa sanoista "hän" tai "hänen".

Elleä pidetään yhtenä maailman suurimmista muotilehdistä, jolla on 45 painosta ympäri maailmaa ja 46 paikallista verkkosivustoa. Tänä päivänä lehti tavoittaa yli 21 miljoonaa lukijaa ja 100 miljoonaa uniikkia kävijää kuukausittain. Yleisö koostuu enimmäkseen naisista.

Lehden perustivat Pariisissa vuonna 1945 Hélène Gordon-Lazareff ja hänen miehensä, kirjailija Pierre Lazareff. Lehden lukijakunta on kasvanut jatkuvasti sen perustamisesta lähtien ja nousi 800 000:een eri puolilla Ranskaa 1960-luvulla.

Ellellä ja Voguella on samanlaiset tavoitteet esitellä uusinta muotia, mutta sen pääyleisö on Vogueen verrattuna nuorempi.

Ellen Suomen painos ilmestyi vuosina 2008–2020. Sen lähin kilpailija Suomessa lienee Trendi-lehti.

Ellen historiaa

Ellen perusti Helene Gordon Lazareff, joka syntyi Venäjällä vuonna 1909, mutta pakeni perheineen Pariisiin Venäjän vallankumouksen aikana. Tehtyään tilapäisiä työpaikkoja sanomalehdissä, kuten Daily Newsissa ja Marie Clairessa, hän tapasi tulevan aviomiehensä Pierre Lazareffin, joka oli silloinen Paris Soirin päätoimittaja.

Yhdessä he pakenivat Yhdysvaltoihin vuonna 1939 paetakseen toista maailmansotaa ja tekemällä töitä muun muassa muotilehti Harper's Bazaarille, jolloin heille syntyi idea modernista ranskalaisesta muotilehdestä. Palattuaan sodan jälkeen Pariisiin Helene ryhtyi välittömästi työstämään Ellen luomista, jonka ensimmäinen numero julkaistiin marraskuussa 1945. Loistokas sisältö saavutti sotavuosien jälkeen suurta menestystä, ja sen jälkeen lehti on ilmestynyt Ranskassa viikoittain. Lehti on tuonut suuren yleisön tietoisuuteen muun muassa sellaisia henkilöitä, kuin Brigitte Bardot ja Twiggy.

Vuonna 1983 painosten julkaiseminen muissa maissa alkoi Yhdysvaltain painoksella, jota seurasivat brittiläinen, espanjalainen, italialainen ja kiinalainen painos Hongkongissa. Monien painosten joukossa Elle on ensimmäinen kansainvälinen aikakauslehti, joka on julkaistu Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lehdissä vuodesta 2006 alkaen, Elle Oriental ranskaksi ja Elle Alcharq ja Elle Gulf Edition arabiaksi. Muslimimaissa lehden sisältö on mukautettu soveltamaan tiukempia standardeja.

Samana vuonna, kun Ellen perustaja Helen Gordon Lazareff kuoli, 1988, lanseerattiin Ellen ruotsinkielinen painos.

Ruotsin Elle

Ellen ruotsinkielinen painos lanseerattiin maaliskuussa 1988, ja sitä julkaisi Hachette Filipacchi Sverige AB vuoteen 2007 asti, jolloin yritys ostettiin ja liitettiin Allerin kustantamoon. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehdellä on kaksi sisarlehteä: ruoka- ja viinilehti Elle mat&vin sekä sisustuslehti Elle Decoration (aik. Elle Interiör).

Ruotsalaisen Elle-muotilehden päätoimittajia:

  • Anita Christensen (1988)
  • Malou von Sivers (tammikuu 1989 – maaliskuu 1990)
  • Eva Abrahamsson (huhtikuu 1990 – kesäkuu 1996)
  • Hermine Coyet Ohlén (heinäkuu 1996 – tammikuu 1999)
  • Ulrika Norberg (helmikuu 1999 – marraskuu 2000)
  • Moa Herngren (joulukuu 2000 – lokakuu 2001)
  • Hermine Coyet Ohlén (marraskuu 2001 – huhtikuu 2003)
  • Kristina Adolfsson (huhtikuu 2003 – tammikuu 2009)
  • Hermine Coyet Ohlèn (tammikuu 2009 – lokakuu 2014)
  • Cia Jansson (marraskuu 2014 – )

Elle-gaala

Ellen muotigaala on järjestetty vuosittain Tukholmassa vuodesta 1998 lähtien. Gaalassa nimetään muotialan vuoden merkittävimmät henkilöt ja yritykset – muotisuunnittelijat, valokuvamallit, stylistit, meikkitaiteilijat sekä Vuoden tyylikkäin nainen ja mies – pääasiassa Ruotsissa, mutta myös kansainvälisiä palkintoja jaetaan.

Gaalan tarkoituksena on lisätä kiinnostusta muotia kohtaan, tukea ruotsalaisia muotisuunnittelijoita ja osoittaa kunnioitusta muotialan kyvyille. Elle-gaalaa pidetään Ruotsin suurimpana muotipalkintona.

Ensimmäisessä gaalassa vuonna 1998 Johan Lindeberg palkittiin ruotsalaiseksi vuoden suunnittelijaksi ja Kajsa Leander vuoden parhaaksi pukeutuneeksi naiseksi, kun taas Wille Crafoord valittiin vuoden parhaaksi pukeutuneeksi mieheksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elle (Ruotsi)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija