Bonnier Publications

Näytetään kaikki 3 tulosta

Bonnier Publications International julkaisee Suomessa useita lehtiä, mukaan lukien Tee Itse, Tieteen Kuvalehti, Historia ja Kotimikro. Tutustu tarjouksiin ja tilaajalahjoihin.

Bonnier AB on ruotsalainen mediakonserni, jonka perusti liikemies Gerhard Bonnier vuonna 1804 Kööpenhaminassa, Tanskassa. Gerhard Bonnierin poika muutti myöhemmin Ruotsiin, mikä tekee Bonnierista ruotsalaisen yhtiön.

Bonnier-konserniin kuuluu yli 175 yritystä, ja se toimii 15 maassa. Konsernin omistaa Bonnierin perhe.

Bonnierin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Tänä päivänä se on Pohjoismaiden suurin mediayhtiö, joka julkaisee Suomessa useita aikakauslehtiä.

Bonnier Publicationsin lehdet

Bonnier Publications International julkaisee Suomessa useita aikakauslehtiä, kirjasarjoja ja vuosikirjoja.

Useimmat Bonnierin lehdet ovat käännöslehtiä, jotka perustuvat muihin pohjoismaisiin julkaisuihin.

Tutustu Bonnier Publicationsin julkaisemien lehtien tarjouksiin klikkaamalla lehden nimeä. Moniin tarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja.

Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti on populaaritieteen erikoislehti, joka on ilmestynyt suomeksi vuodesta 1986 lähtien.

Tieteen Kuvalehti on yleistajuista populaaritiedettä käsittelevä aikakauslehti, jota toimitetaan tanskankielisen Illusreret Videnskap -lehden pohjalta. Suomenkielisenä Tieteen Kuvalehti on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien.

Tieteen Kuvalehti tarjoaa jokaisessa numerossaan tuoretta tietoa eri alojen tutkimuksista ja uusimmista keksinnöistä kattaen esimerkiksi lääketieteen, luonnontieteet, historian ja tähtitieteen. Lehti ilmestyy 20 kertaa vuodessa.

Katso Tieteen Kuvalehden paras tarjous ja tilaa nyt.

Tieteen Kuvalehti Historia - Tutkimusmatkoja maailmanhistoriaan

Tieteen Kuvalehti Historia on suomalainen historialehti, joka vie lukijansa tutkimusmatkalle menneisyyteen.

Tieteen Kuvalehti Historia on historia-aiheinen suomalainen aikakauslehti, joka vie lukijat henkeäsalpaaville matkoille menneisyyteen seuraamaan historian merkittävimpiä tapahtumia aitiopaikalta.

Matkaa ajassa taaksepäin toisen maailmansodan rintamille, viikinkien matkaan ja egyptiläisiin temppeleihin. Eläväiset kertomukset upeilla valokuvilla tekevät tästä lehdestä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille tieteen ja historian ystäville.

KotiMikro - Opi enemmän tietotekniikasta

KotiMikro on suomalainen tietokonelehti, joka tarjoaa hyötytietoa mm. tietokoneista, tietoturvasta ja ohjelmistoista.

KotiMikro on vuodesta 1997 lähtien ilmestynyt tietokonelehti, joka ilmestyy Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

KotiMikro tarjoaa runsaasti ajankohtaista hyötytietoa kaikille tietokoneiden käyttäjille. Sen aihealueita ovat mm. tietotekniikka, tietoturva, ohjelmistot, internet, Windows-käyttöjärjestelmä, älypuhelimet ja televisio.

Lehti testaa uudet koneet, puhelimet, tulostimet, näytöt, hiiret ja muut oheislaitteet kattavasti ja puolueettomasti. Kotimikron Etunurkka tarjoaa yli 500 arvokasta tietokoneohjelmaa suomenkielisine ohjeineen.

Kunto Plus

Kunto Plus on omasta ja läheistensä terveydestä ja hyvinvoinnista välittävän naisen oma lehti.

Kunto Plus on kunnostaan, kauneudestaan ja terveydestään välittävien naisten monipuolinen lehti, jonka sisältö keskittyy terveisiin elämäntapoihin, liikuntaan, henkiseen tasapainoon, kauneuteen, ravintoon, parisuhteeseen ja perheeseen.

Lehti tarjoaa puolueetonta ja tutkimuksiin perustuvaa tietoa, sekä runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita. Unohtamatta myöskään terveellisiä reseptejä!

Katso Kunto Plus -tarjous ja tilaa nyt.

Tee Itse - Kodin nikkaroijan hyötylehti

Tee Itse on käytännönläheinen remontointilehti käsistään käteville tai aloitteleville remppamiehille ja -naisille.

Tee Itse -lehti on runsas rakennus- ja remontointilehti käsistään käteville miehille ja naisille, jotka haluavat nikkaroida ja näpertää kotona ja puutarhassa.

Tee Itse tarjoaa ohjeita ja vinkkejä kodin remontoimiseen, sisustamiseen ja puutarhanhoitoon. Sisältöä täydentävät puolueettomat työkalu- ja tarvikevertailut, uutuustuotteiden esittelyt ja hintavertailut. Lehti ilmestyy 20 kertaa vuodessa.

Digikuva - Tule paremmaksi valokuvaajaksi

Digikuva valokuvaukseen ja videokuvaukseen keskittyvä lehti, joka tarjoaa mm. tuote-esittelyjä, testejä ja vertailuja sekä oppaita valokuvaukseen.

Digikuva on digitaaliseen valo- ja videokuvaukseen keskittyvä aikakauslehti, joka käsittelee valokuvausta ja kuvankäsittelyä 20 kertaa vuodessa.

Lehden olennaisinta sisältöä ovat asiantuntevat tuote- ja tarvike-esittelyt, arvostelut ja vertailut, ajankohtaiset uutiset valokuvauksen maailmasta sekä havainnollistavat oppaat ja vinkit, joiden avulla hyödynnät kuvauslaitteistoasi paremmin ja otat parempia kuvia.

Lehden Parempi onni ensi kerralla -osiossa valokuvauksen ammattilaiset kertovat, miten kuvasta olisi saanut vielä paremmat, ja Lukijoiden kuvat -palstalla julkaistaan lukijoiden parhaimpia otoksia.

Tilaajana saat käyttöösi Digikuvan nettisivuilla olevat lisäsisällöt, joissa mm. testejä, kursseja, videoita, oma nettialbumi valokuville ja varmuuskopiointi.

Lakkautettuja lehtiä

Costume

Costume oli suomalainen kuukausittain ilmestynyt naisten muotilehti, joka perustui samannimiseen norjalaiseen julkaisuun. Lehden kohderyhmää olivat 20–30-vuotiaat naiset. Se sisälsi artikkeleita muodista, kauneudesta, ruoasta, matkailusta ja julkkiksista.

Costume-lehteä julkaisi vuosina 2012–2014 Bonnier, kunnes lehti siirtyi Allerin omistukseen helmikuussa 2014.

National Geographic Suomi

National Geographic Suomi oli Bonnierin kustantama tiedeaiheinen aikakauslehti, ja suomenkielinen käännös National Geographic -lehdestä.

Suomenkielinen painos ilmestyi vuosina 2001–2020.

Mikä on Wype?

Wype on Bonnierin tarjoama verkkopalvelu, joka tarjoaa käyttöösi kaikkien kustantajan lehtien uusimmat numerot digitaalisessa muodossa.

Kuvakaappaus: Wype.fi

Wype (wype.fi) on Bonnierin tarjoama palvelu, joka antaa käyttöösi kaikkien kustantajan lehtien uusimmat numerot. Palvelussa voi lukea lehtiä verkossa tai ladata ne käytettäväksi ilman verkkoyhteyttä. Wype kattaa kaikki Bonnierin julkaisemat 19 aikakauslehteä.

Wype-edut

  • 1 kuukausi ilmaiseksi. Lue kaikkia suosikkilehtiäsi 30 päivän ajan ilmaiseksi.
  • Käyttöoikeus 19 lehteen. Kaikkien Bonnierin lehtien uusimmat numerot vapaasti käytettävissä.
  • Jaa perheelle. Wypeä voi käyttää jopa 5 laitteella, joten koko perhe voi nauttia laadukkaasta sisällöstä.
  • Ei sitoutumista. Voit tutustua palveluun ja lopettaa tilauksen milloin haluat.

Wype-sovellus

Wypeä käytetään sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta.

Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu:

  • Säädä tekstin koko sopivaksi
  • Laajennettu arkisto, jossa voit lukea lehtien vanhoja numeroita
  • Tallenna artikkeleja myöhemmin luettavaksi
  • Lataa lehdet laitteellesi myöhemmin luettavaksi

Palvelua voi käyttää myös ilman sovellusta PC- ja Mac-tietokoneilla osoitteessa wype.fi.

Wypen hinta

Wype-palvelu maksaa 12,99 €/kk. Tilaus sisältää kaikkien Bonnierin julkaisemien lehtien uusimmat numerot sekä mahdollisuus tutustua vanhoihin numeroihin.

Bonnierin historiaa

Yritys perustettiin vuonna 1804 Gerhard Bonnierin toimesta Kööpenhaminassa, Tanskassa, kun Bonnier julkaisi ensimmäisen kirjansa, Underfulde og sandfærdige kriminalhistorier.

Gerhardin pojat siirtyivät myöhemmin Ruotsiin. Ruotsissa toimivat Bonnierin kirjakustantamot, jotka kuuluvat kustantamo Bonnierförlageniin, sisältävät Albert Bonniers förlagin, Wahlström & Widstrandin, Forumin ja Bonnier Carlsenin, sekä muita kirjakustantamoita ja -imprinttejä Ruotsissa.

Bonnier Tidskrifter julkaisee lehtiä, mukaan lukien Veckans Affärer, Damernas Värld, Amelia, Sköna hem, Teknikens Värld, Resume, sekä lähes tusinaa ristikkolehteä ja C Mode -lehteä.

Lisäksi Bonnier julkaisee Dagens Nyheter-, Expressen-, Dagens Industri-, Sydsvenskan- ja Helsingborgs Dagbladet -lehtiä sekä lääketieteellistä Dagens Medicin -lehteä.

Tanskassa toimintaan kuuluu aikakauslehtikustantamo Bonnier Publications, jolla on tytäryhtiöitä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa; liiketoimintapäivälehti Dagbladet Børsen; elokuvien jakelijat SF Film ja elokuvatuottajat SF Film Production.

Suomen toiminnot sisältävät kirjakustantajat Tammen ja WSOY:n; lisäksi aikakauslehtiä Bonnier Publicationsilta ja elokuvatuotantoja FS Filmiltä.

Saksassa Bonnier Media Deutschlandiin kuuluvat muun muassa Ullstein Buchverlage, Piper Verlag, Thienemann Verlag ja Carlsen Verlag.

Maltalla Bonnier omisti Evoke Gaming Ltd:n. Tämä myytiin loppuvuodesta 2017.

Tammikuussa 2007 Bonnier Magazine Group osti 18 aikakauslehteä amerikkalaiselta mediayhtiö Time Inc:ltä (tuolloin Time Warnerin omistama) ja yhdisti toiminnot muihin kustannusyhtiöihin luodakseen Yhdysvalloissa toimivan Bonnier Corporationin.

Tuloksena Bonnier Corporation omistaa yli 40 aikakauslehteä, mukaan lukien Popular Science, Saveur, Field & Stream, Outdoor Life ja Popular Photography, joukon toimintaurheilulehtiä keskittyen moottoripyöräilyyn, sekä useita matkailuun ja elämäntapaan keskittyviä erikoislehtiä.

Kirjakustantaja Weldon Owen oli myös osa yhtiötä. Vuonna 2013 Bonnier teki sopimuksen Source Interlinkin kanssa, jossa he ostivat moottoripyöräilyalan franchisingit Dirt Rider, Motorcyclist, Sport Rider, Motorcycle Cruiser, Hot Bike, Baggers, Super Streetbike, Street Chopper ja ATV Rider, kun taas myivät Sound & Visionin ja TransWorld-franchisingin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tilaan lehden?

Voit tilata Bonnierin julkaisemia lehtiä kustantajan omilta verkkosivuilta tai lehtitilauksia jälleenmyyviltä tahoilta, kuten Tilaa-lehti.fi-sivustolta.

Voinko tilata digilehden?

Kyllä, tarjolla on sekä painetun lehden, digilehden tarjouksia sekä erityisiä yhdistelmätarjouksia, jotka sisältävät molemmat.

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta voit tilata lehden vain Suomeen. Tilataksesi ulkomaille, ota yhteyttä Bonnierin asiakaspalveluun.

Voiko digilehtiä lukea ulkomailla?

Kyllä. Lehtien digitaalisia näköislehtiä voi lukea missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys.

Miten voin perua lehtitilauksen?

Irtisanoaksesi tilauksen ota yhteyttä Bonnierin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse (ks. yhteystiedot alla).

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Löydät asiakasnumerosi tilauksen vahvistussähköpostista tai lehden mukana saamastasi tilisiirrosta. Asiakasnumero sisältää 10 numeroa.

Olen unohtanut asiakasnumeroni. Mitä nyt?

Ota yhteyttä Bonnierin asiakaspalveluun palauttaaksesi asiakasnumerosi sähköpostin avulla.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yhteystiedot

Bonnier Publications International AS
Asiakaspalvelu, PL 1005
00241 Helsinki

Verkkosivut: www.bonnierjulkaisut.fi

Asiakaspalvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-to 9-17 ja perjantaisin 9-16.

Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk.

Puheluhinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min.

Ulkomailta soitettaessa normaali ulkomaanpuheluhinta.

Bonnier Publications International logo