Tieteen Kuvalehti: tarjous & tilaus

22,90 99,00 

Tieteen Kuvalehti vie sinut matkalle tieteen sydämeen – avaruuden äärettömyyksistä mikroskooppisen pieniin soluihin. Joka kuukausi saat kotiisi tai digitaalisena uusimmat, perusteellisesti tutkitut artikkelit, jotka tuovat sinulle tieteen ja teknologian uusimmat saavutukset. Selkeää, tarkkaa ja kiehtovaa tieteellistä tietoa, suoraan asiantuntijoilta.

Liity nyt tuhansien tiedonjanoisten joukkoon, jotka ovat jo löytäneet Tieteen Kuvalehden arvon. Se on lehti, joka tarjoaa vastaukset ja näkökulmat, olitpa sitten kiinnostunut mustista aukoista, geeniteknologiasta tai uusimmista teknologisista innovaatioista.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – tilaa Tieteen Kuvalehti tänään ja avaa ovi tieteen ihmeelliseen maailmaan!

22,90 €3 numeroaTilaa tästä »
30,90 €5 numeroaTilaa tästä »
36,90 €8 numeroaTilaa tästä »
55,00 €9 numeroaTilaa tästä »
44,90 €10 numeroaTilaa tästä »
99,00 €16 numeroaTilaa tästä »
99,00 €18 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): fe94a583646a Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Tieteen Kuvalehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tieteen Kuvalehti tarjoaa tietoa mm. avaruustutkimuksesta, energiasta ja fysiologiasta.

Tieteen Kuvalehti tarjoaa tietoa mm. avaruustutkimuksesta, energiasta ja fysiologiasta.

Tieteen Kuvalehti lyhyesti

Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publicationsin julkaisema, suurin yleistajuinen tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Suomenkielinen Tieteen Kuvalehti toimitetaan tanskalaisen Illustretet Videnskab -lehden pohjalta. Sen päämääränä on tehdä tieteestä ja teknologiasta sekä niiden uusimmista saavutuksista helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää. Lehti kattaa laajan kirjon eri tieteenaloja, mukaan lukien luonnontieteet, lääketiede, tekniikka ja tähtitiede.

Suomenkielinen Tieteen Kuvalehti on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien. Suomen lisäksi lehti ilmestyy Ruotsissa, Tanskassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Alankomaissa, Kreikassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Mitä Tieteen Kuvalehti tarjoaa?

Tieteen Kuvalehti tarjoaa monipuolisen ja kattavan katsauksen tieteen maailmaan.

Tässä mitä kaikkea se tarjoaa:

 • Ajankohtaisia tieteellisiä löydöksiä. Viimeisimmät tutkimukset ja löydökset eri aloilta, mukaan lukien astrofysiikka, biologia, kemia, geologia ja lääketiede.
 • Syvällisiä artikkeleja, jotka ovat perusteellisia ja joissa käsitellään tieteellisiä aiheita pintaa syvemmältä tarjoten lukijalle kattavan ymmärryksen käsiteltävästä aiheesta.
 • Havainnollistavaa sisältöä. Tieteen Kuvalehti käyttää runsaasti kuvia, infografiikoita ja kuvituksia tieteellisten konseptien ja prosessien havainnollistamiseen, mikä tekee tiedosta helpommin omaksuttavaa.
 • Asiantuntijoiden näkökulmia. Artikkeleissa siteerataan tai haastatelleen alansa asiantuntijoita, mikä takaa tiedon luotettavuuden ja ajankohtaisuuden.
 • Monitieteellistä lähestymistä. Tieteen Kuvalehti ei keskity vain yhteen tieteenalaan, vaan tarjoaa sisältöä laajasti eri tieteenaloilta, mikä tekee siitä erityisen kiinnostavan tieteestä yleisesti kiinnostuneille.
 • Selityksiä tieteellisille ilmiöille. Lehti selittää monimutkaisia tieteellisiä ilmiöitä ja teorioita ymmärrettävällä tavalla.
 • Teknologisia innovaatioita mm. tekoälyn, robotiikan, kvanttitietokoneiden ja bioteknologian saralta.
 • Ympäristön ja kestävän kehityksen trendejä, kuten ilmastonmuutoksen, uusiutuvien energianlähteiden ja ekosysteemien suojelun nykyiset haasteet ja tulevaisuuden ratkaisut.
 • Avaruustutkimusta, kuten uusimmat löydöt ja projektit mm. Marsissa, eksoplaneettojen tutkimus sekä avaruustutkimuksen tulevaisuus.
 • Uusimpia hoitomuotoja ja geneettisiä tutkimuksia, mukaan lukien tulevaisuuden terveydenhuollon teknologiat, mukaan lukien tekoäly lääketieteessä ja henkilökohtainen lääketiede.
 • Yhteiskunnallisia vaikutuksia, kuten sitä, miten tieteelliset ja teknologiset muutokset vaikuttavat yhteiskuntaan, talouteen ja arkielämään, esimerkiksi työn tulevaisuuteen ja digitalisaatioon.
 • Eettisiä ja filosofisia pohdintoja esimerkiksi tekoälyn eettisiin kysymyksiin ja geenimuuntelun vaikutuksiin.
 • Tulevaisuuden skenaarioita siihen, miten tieteelliset löydökset ja teknologian kehitys voivat muuttaa tulevaisuuttamme sisältäen sekä optimiset että varoittavat näkemykset.

Tieteen Kuvalehti on lehti, joka auttaa lukijoita hahmottamaan, miten tiede ja teknologia kehittyvät, ja millaisia vaikutuksia ne saattavat tulevaisuudessa tuoda mukanaan.

Tämä lähestymistapa edistää tietoisuutta ja keskustelua tieteellisen kehityksen yhteiskunnallisista ja globaaleista vaikutuksista.

Miksi kannattaa tilata Tieteen Kuvalehti?

Tieteen Kuvalehden tilaus voi olla hyödyllistä monista syistä, erityisesti siksi, jos olet kiinnostunut tieteestä ja teknologiasta.

 1. Laaja-alainen tieteellinen sisältö. Jos haluat pysyä ajan tasalla useiden tieteenalojen uusimmista kehityksistä ja löydöksistä, tämä lehti on sinulle erinomainen valinta.
 2. Helppotajuinen ja syvällinen tieto. Tieteen Kuvalehden artikkelit ovat sekä syvällisiä että helposti lähestyttäviä, mikä tekee niistä sopivia sekä tieteestä kiinnostuneille että ammattilaisille. Tämä helpottaa monimutkaisten tieteellisten konseptien ymmärtämistä.
 3. Visuaalinen ja havainnollistava. Lehden runsas kuvitus, infografiikat ja kuvitukset auttavat hahmottamaan tieteellisiä ideoita ja tekevät lukemisesta nautinnollisempaa.
 4. Ajankohtainen ja relevantti. Tieteen Kuvalehti ilmestyy useammin kuin muut tiedelehdet, mikä auttaa lukijoita pysymään ajan hermolla, sekä saamaan uusimmat tiedot ja näkemykset tieteellisestä tutkimuksesta ja teknologisista innovaatioista.
 5. Inspiroidu ja opi uutta. Lehti tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa, mikä voi laajentaa paitsi tietämystäsi, myös tarjota uusia näkökulmia ja ideoita omaan elämääsi ja ammattiisi.
 6. Erikoisnumerot ja -artikkelit. Usein lehti julkaisee erikoisartikkeleka tai kokonaisia numeroita, jotka ovat keskittyneet tiettyyn aiheeseen tai tieteenalaan, tarjoten syvällisen sukelluksen näihin mielenkiintoisiin aiheisiin.
 7. Tieteellisen journalismin tuki on erityisen tärkeää nykyisessä mediaympäristössä, jossa väärän tiedon leviäminen ja niin kutsutut "valeuutiset" ovat yleisiä. Tiedelehdissä tieto esitelllään selkeästi, perusteellusti ja kriittisesti, mikä auttaa lukijoita erottamaan tosiasiat fiktiosta.

Miksi Tieteen Kuvalehti on hyvä valinta tiedelehdeksi?

Tieteen Kuvalehti on erinomainen valinta tiedelehdeksi monista syistä. Se tarjoaa monipuolista ja kattavaa sisältöä, joka käsittää laajan kirjon tieteenaloja, kuten fysiikka, biologia, astronomia, lääketiede ja teknologia. Tämä monialaisuus tekee siitä ihanteellisen resurssin tieteen ystäville.

Lehden artikkelit ovat syvällisiä ja perusteellisia, mutta samalla kirjoitettu ymmärrettävästi, joten ne ovat saavutettavissa myös ei-asiantuntijoille. Korkean laadun ja luotettavuuden takaavat tarkat faktantarkistukset ja asiantuntijoiden panos.

Visuaalisesti houkutteleva ulkoasu, johon sisältyy runsaasti kuvia, infografiikkaa ja kuvituksia, tekee tiedon omaksumisesta miellyttävää. Lisäksi lehti pysyy ajan tasalla viimeisimpien tieteellisten löydösten ja tutkimusten suhteen, tarjoten lukijoille ajankohtaista ja relevanttia tietoa.

Sen koulutuksellinen arvo on korkea, mikä tekee siitä arvokkaan resurssin niin opiskelijoille kuin opettajillekin. Tieteen Kuvalehti ei ainoastaan tarjoa tietoa, vaan myös inspiroi uusiin näkemyksiin ja harrastuksiin.

Lisäksi, tilaamalla lehden tuet tieteellistä journalismia, mikä on tärkeää tieteellisen ymmärryksen ja arvostuksen lisäämisessä yhteiskunnassa.

Kaiken kaikkiaan, Tieteen Kuvalehti on loistava valinta heille, jotka etsivät laadukasta ja informatiivista tiedelehteä, joka on opettavainen ja viihdyttävä!

Ilmestymispäivät

Suomessa Tieteen Kuvalehti ilmestyy 20 kertaa vuodessa, eli noin kolmen viikon välein.

 • 11.1.2024
 • 25.1.2024
 • 15.2.2024
 • 29.2.2024
 • 21.3.2024
 • 4.4.2024
 • 25.4.2024
 • 8.5.2024
 • 30.5.2024
 • 20.6.2024
 • 4.7.2024
 • 25.7.2024
 • 8.8.2024
 • 29.8.2024
 • 19.9.2024
 • 3.10.2024
 • 24.10.2024
 • 14.11.2024
 • 28.11.2024
 • 15.12.2024
 • 19.12.2024

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Tieteen Kuvalehti?

Tieteen Kuvalehti tarjoaa laajaa ja monipuolista tietoa eri tieteenaloilta, yhdistäen korkean laadun ja luotettavuuden helppotajuiseen ja yleistajuiseen esitystapaan. Se on erinomainen valinta tieteestä kiinnostuneille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla tieteen uusimmista kehityssuunnista ja löydöksistä.

Mitä aihealueita Tieteen Kuvalehti kattaa?

Tieteen Kuvalehti kattaa käytännössä kaikki tieteenalat, mukaan lukien astronomia, biologia, fysiikka, kemia, lääketiede, ympäristötiede, psykologia, historia, arkeologia, matematiikka ja monet muut. Monitieteellinen lähestymistapa tekee Tieteen Kuvalehdestä kattavan ja monipolisen tietolähteen tieteestä kiinnostuneille.

Onko Tieteen Kuvalehdellä verkkojulkaisua tai muita digitaalisia resursseja?

Kyllä, osoittessa tieku.fi kaikki voivat tutustua sisältöihin, joita tämä kullanarvoinen lehti tarjoaa.

Miten Tieteen Kuvalehti pysyy ajan tasalla tieteellisissä löydöksissä ja tutkimuksissa?

Tieteen Kuvalehti tekee yhteistyötä tieteen ja teknologian asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi se seuraa tarkasti tieteellisiä konferensseja ja seminaareja sekä akateemisia julkaisuja.

Onko Tieteen Kuvalehti akateeminen lähde?

Vaikka Tieteen Kuvalehti on hyvä yleistajuisen tieteen lähde, joka esittelee tieteellisiä aiheita alasta kiinnostuneille lukijoille, akateemisen tutkimuksen tai syvemmän tieteellisen analyysin tarpeisiin suositellaan tieteellisiä julkaisuja tai alkuperäislähteitä.

Mikä on tieteen tehtävä?

Tieteen tehtävä on tutkia, selittää ja ymmärtää maailmaa ympärillämme objektiivisen havainnoinnin ja kokeellisen tutkimuksen kautta. Tiede pyrkii tuottamaan luotettavaa, tarkistettavissa olevaa tietoa ja teorioita, jotka auttavat selittämään luonnonilmiöitä ja ihmisen toimintaa. Lisäksi tieteen avulla pyritään löytämään uusia innovaatioita ja ratkaisuja, jotka parantavat ihmiskunnan elämänlaatua ja ymmärrystä maailmasta.

Mikä on tieteen tavoite?

Tieteen tavoite on luoda systemaattista, objektiivista ja tarkistettavissa olevaa tietoa maailmasta. Se pyrkii ymmärtämään luonnonilmiöitä ja löytämään periaatteita ja lakeja, jotka ohjaavat maailmankaikkeutta, parantaen samalla ihmisen kykyä tehdä ennusteita ja vaikuttaa ympäristöönsä. Tieteen tavoitteena on myös tiedon soveltaminen käytännön sovelluksiin, mikä edistää teknologista kehitystä ja yhteiskunnallista hyvinvointia.

Mihin tieteellinen tieto perustuu?

Tieteellinen tieto perustuu objektiiviseen havainnointiin, kokeellisiin tutkimuksiin ja kriittiseen analyysiin. Se rakentuu hypoteesien, kokeiden ja havaintojen avulla, jotka ovat tarkistettavissa ja toistettavissa.

Tieteellinen metodi edellyttää jatkuvaa tarkistusta ja päivitystä uusien löydösten ja todisteiden valossa, mikä varmistaa tiedon luotettavuuden ja pätevyyden.

Miten tieteellinen tieto rakentuu?

Tieteellinen tieto rakentuu systemaattisen prosessin kautta, joka alkaa havainnoista ja kysymysten asettamisesta.

Hypoteesien muodostaminen seuraa havaintoja, ja näitä hypoteeseja testataan kokeellisesti ja empiirisesti. Tiedon kertyessä ja uusien todisteiden myötä hypoteeseja tarkistetaan ja päivitetään, mikä johtaa teorioiden kehittymiseen ja tieteellisen ymmärryksen syventymiseen.

Tämä prosessi on iteratiivinen ja itseään korjaava, mikä varmistaa tieteellisen tiedon luotettavuuden ja jatkuvan kehittymisen.

Mikä on hyvä tieteellinen käytäntö?

Hyvä tieteellinen käytäntö perustuu rehellisyyteen, objektiivisuuteen, läpinäkyvyyteen ja tarkkuuteen kaikessa tieteellisessä työssä.

Se sisältää eettisten periaatteiden noudattamisen, kuten tutkimuskohteiden ja -menetelmien asianmukaisen käytön, tulosten rehellisen raportoinnin ilman vääristelyä ja toisten tutkijoiden työn kunnioittamisen.

Hyvään tieteelliseen käytäntöön kuuluu myös avoin tiedon jakaminen ja tieteellisten menetelmien ja tulosten tarkistettavuus, mikä mahdollistaa muiden tutkijoiden työn toistamisen ja tulosten varmistamisen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tieteen Kuvalehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija