Världens Historia: tarjous & tilaus

399,00 

Illustrerad Vetenskap Världens Historia on ruotsalainen aikakauslehti, joka vie sinut ajassa taaksepäin menneisyyteen ja historiaan.

Se vie lukijansa takaisin toisen maailmansodan etulinjoihin, keskelle viikinkien hyökkäyksiä ja tarkastelemaan egyptiläisten jumalien palvontaa.

Världens Historia on lehti täynnä eloisia tarinoita ja upeita valokuvia historiasta.

0,00 €18 numeroaTilaa tästä »

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 013396be42bd Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Världens Historia-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Illustrerad Vetenskap Världens Historia on huippusuosittu ruotsalainen historialehti, joka vie lukijat jännittävälle matkalle keskelle menneisyyden tapahtumia. Tämä laadukas ja informatiivinen julkaisu tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa eri aikakausien historiasta, unohtamatta mielenkiintoisia historiallisia yksityiskohtia. Se on Illustrerad Vetenskap -lehden "historiallinen" sisarlehti.

Världens Historia -lehti tarjoaa monipuolisen valikoiman aiheita, jotka kattavat kaikki historian merkittävät tapahtumat. Voit tutustua muinaisiin sivilisaatioihin, kuten Egyptiin, Kreikkaan ja Roomaan, ja syventyä niiden kiehtovaan kulttuuriin ja perintöön. Lisäksi saat syvällistä tietoa maailmansotien ja muiden merkittävien konfliktien taustoista, tapahtumista ja vaikutuksista.

Illustrerad Vetenskap Världens Historia ei rajoitu pelkästään poliittisiin ja sotilaallisiin aiheisiin, vaan tarjoaa myös kiehtovia artikkeleita sosiaalisista ja kulttuurisista liikkeistä, tieteellisistä läpimurroista ja teknologisista edistysaskeleista. Lehti sisältää myös elämäkertoja ja henkilökohtaisia tarinoita vaikuttavista historiallisista hahmoista, joiden elämäntarinoista voit saada syvempää ymmärrystä heidän aikakaudestaan.

Världens Historia -lehti inspiroi ja viihdyttää lukijoita. Jokainen numero on kaunis, visuaalinen lukukokemus, joka vie sinut takaisin menneisyyden tapahtumiin kuvien, karttojen ja aikajanojen avulla.

Liity mukaan historian intohimoiseen maailmaan tilaamalla Illustrerad Vetenskap Världens Historia -lehti. Tämä lehti tarjoaa unohtumattomia lukuelämyksiä, joiden avulla voit syventää historian tuntemustasi ja ymmärrystäsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Världens Historia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija