Fortune: tarjous & tilaus

92,00 

Fortune on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä yhdysvaltalainen talousaikakauslehti, joka kasvattaa intohimoasi liiketoimintaa kohtaan.

Lehden jokainen eloisa numero vetää yhteen kansainväliset liike-elämän uutiset, kertoo sisäpiirin tietoa yritystoiminnassa menestymiseen, tarjoaa analyyttisiä artikkeleita ja jakaa uusimmat teknologiset innovaatiot ja kansainväliset sijoituskohteet.

Tutustu tarjouksiin ja ala tilaajaksi jo tänään!

92,00 €12 numeroaTilaa tästä »
92,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 3dfad5dc39e2 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Fortune-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Talouslehti Fortune julkaisee vuosittain erilaisia Fortune 500 -listauksia.

Fortune-lehti lyhyesti

Fortune (kirjoitetaan isoilla kirjaimilla) on yhdysvaltalainen, mutta maailmanlaajuisesti ilmestyvä talouslehti, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Sitä julkaisee Fortune Media Group Holdings, joka on globaali liiketoimintamediayritys.

Lehti kilpailee Forbesin, Bloomberg Businessweekin ja The Economistin kanssa liiketoimintalehtien kategoriassa, ja erottuu pitkillä, perusteellisilla artikkeleillaan.

Lehden historiaa

Fortunen perusti vuonna 1929 Time-lehden toinen perustaja Henry Luce, joka kutsui lehteä "ihanteelliseksi yläluokan lehdeksi", jonka tarkoitus oli "elävästi kuvata, tulkita ja kirjata teollista sivilisaatiota." Lucenin liikekumppani Briton Hadden ei ollut innostunut ideasta, mutta Haddenin yllättävän kuoleman jälkeen, hän eteni perustamisen kanssa.

Lehden ensimmäinen numero ilmestyi suuren laman aikaan helmikuussa 1930. Ensimmäisen numeron hinta oli 1 dollari, ja lehdestä tuli nopeasti menestys. Fortunella oli 460 000 tilaajaa vuoteen 1937 mennessä.

Fortune erottui aikansa muista julkaisusta ylellisellä paperillaan, suurella koollaan ja erityisellä painotekniikallaan. Se oli tunnettu myös valokuvistaan, joita tuottivat muun muassa Margaret Bourke-White, Ansel Adams ja monet muut.

Suuren laman aikana Fortune vakiinnutti asemansa paitsi liiketoimintajulkaisuna, myös sosiaalisen omatunnon äänenä. Tänä taloudellisesti haasteellisena aikana lehti tunnettiin erityisesti sen syvällisestä ja ihmiskeskeisestä lähestymistavasta, joka heijastui sen kirjoittajien, kuten James Ageen ja John Kenneth Galbraithin, kyvyssä käsitellä yhteiskunnallisia ja taloudellisia aiheita.

Toimittajien kirjoitukset toivat esiin laman vaikutuksia tavallisten ihmisten elämään, mikä erotti Fortunen aikansa muista liiketoimintajulkaisuista.

Luce, joka oli jo menestyksekkäästi lanseerannut Time-lehden vuonna 1923, hyödynsi Fortunen menestystä laajentamalla mediaimperiumiaan. Hän perusti Life-lehden vuonna 1936 ja Sports Illustrated -lehden vuonna 1954. Molemmat lehdet seurasivat Fortunen jalanjälkiä innovatiivisessa sisällöntuotannossa ja visuaalisessa ilmeessä, vakiinnuttaen Lucen yhdeksi merkittävimmistä mediavaikuttajista 1900-luvun Yhdysvalloissa.

Fortune 500 ja muut listaukset

Fortune julkaisee säännöllisesti erilaisia listauksia, joista tunnetuin on Fortune 500 -lista. Se on vuosittainen luettelo Yhdysvaltain 500 suurimmasta yrityksestä liikevaihdolla mitattuna.

Vuodesta 1955 julkaistu Fortune 500 on tullut yhdeksi liiketoiminnan ja talouden alojen arvostetuimmista mittareista. Listan yritykset edustavat merkittävää osaa Yhdysvaltain taloudesta, ja sen kärjessä olevat yritykset ovat usein alan johtajia ja innovaattoreita.

Fortune 500:n kautta analysoidaan ja esitellään yritysten taloudellista menestystä, kasvua ja alan trendejä.

Lehti julkaisee myös monia muita listauksia, kuten:

  1. Fortune Global 500 laajentaa Fortune 500:n näkökulman maailmanlaajuiseksi, sisältäen 500 maailman suurinta yritystä liikevaihdon perusteella.
  2. 100 Best Companies to Work for -lista keskittyy työntekijöiden kokemuksiin ja yrityskulttuurin, arvioiden parhaat työpaikat Yhdysvalloissa.
  3. Most Powerful Women -lista esittelee maailman vaikutusvaltaisimmat naisjohtajat business-maailmassa.
  4. World's Most Admired Companies -listaus perustuu kyselyyn, jossa yritysten toimialan asiantuntijat, johtajat ja analyytikot arvioivat yrityksiä eri kriteerien perusteella, mukaan lukien innovaatio, sosiaalinen vastuu ja johtamiskyky.
  5. 40 Under 40 -listaus esittelee 40 merkittävää alle 40-vuotiasta henkilöä, jotka ovat saavuttaneet jotain poikkeuksellista liiketoiminnassa, politiikassa, tieteessä, taiteessa tai urheilussa.
  6. World's Greatest Leader -lista kokoaa yhteen maailman merkittävimmät johtajat eri aloilta, kuten politiikasta, liike-elämästä, järjestöistä ja kulttuurista.
  7. Fortune 100 -lista käsittää Yhdysvaltain 100 suurinta yritystä ja on osa laajempaa Fortune 500 -listaa. Se tarjoaa tarkemman katsauksen maan taloudeltaan suurimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin yrityksiin.

Fortunen syvälliset artikkelit ja mielenkiintoiset yritysmaailman listaukset ovat kiehtovaa luettavaa.

Mitä Fortune tarjoaa?

Fortune on lehti, joka ohjaa liike-elämän keskustelua tarjoamalla globaalin näkökulman, historiallisen viisauden ja tinkimättömän katseen tulevaisuuteen.

Lehden tehtävä on raportoida ja paljastaa tarinat, jotka ovat merkityksellisiä tänään ja tulevat olemaan vielä merkityksellisempiä huomenna.

Fortune haastaa ja kokoaa yhteen ne, jotka muokkaavat nykypäivän teollisuutta, kauppaa ja yhteiskuntaa ympäri maailmaa, valaisten tietä globaaleille johtajille tarjoamalla heille työkaluja oman liiketoimintansa parantamiseen.

Fortunen missio on kuvastaa teollista elämää yhtä vaikuttavasti kuin upein pilvenpiirtäjä heijastaa sitä kiven, teräksen ja arkkitehtuurin kautta.

Lehden sisältö ulottuu laajalle, aina lentokoneiden siipien kärjistä merten syvyyksiin, ja se valottaa niin tehtaan kimaltelevia uuneja kuin pankkiirienkin toimintaa.

Fortune seuraa kemistejä heidän työssään uusien innovaatioiden parissa ja matkaa rahtijunien mukana Nevadan aavikon halki.

Se tarkastelee niin 1920-luvun flapper-muotia kuin hiekasta valmistettua lasiakin, yltäen kaikkialle, missä liiketoimintaa tapahtuu – jopa pilvenpiirtäjien huipulle, jossa yritysjohtajat tekevät merkittäviä päätöksiään.

Fortune pyrkii syventymään näihin aiheisiin rajattomalla uteliaisuudella. Sen tavoitteena on tehdä havainnoistaan selkeitä, johdonmukaisia ja eläviä, mikä tekee lehden lukemisesta nautinnollisen ja opettavaisen kokemuksen jokaiselle tilaajalleen.

Fortune on sitoutunut tuottamaan journalismia, joka täyttää korkeimmat standardit tarkkuudessa, reiluudessa, läpinäkyvyydessä ja lainmukaisuudessa.

Sen painetut, digitaaliset ja live-tuotteet tähtäävät valistamaan, ilahduttamaan, valaisemaan ja auttamaan lukijoita, katsojia ja osallistujia.

Fortune uskoo, että sen tuotteiden on heijastettava sitoutumista laatuun ja rehellisyyteen, ja tunnistaa, että sen maine perustuu näiden journalististen arvojen ylläpitämiseen.

Miksi tilata Fortune-lehti?

Fortunen tilaus tarkoittaa pääsyä syvälliseen, laadukkaaseen ja globaaliin liike-elämän ja talouden tietoon. Se ei ainoastaan tarjoa päivän uutisia, vaan nostaa esiin trendejä, analysoi markkinoiden muutoksia ja esittelee innovatiivisia liiketoimintastrategioita.

Lehden artikkelit ovat perusteellisesti tutkitutuja ja kirjoitettuja alan johtavien asiantuntijoiden toimesta, tarjoten lukijoilleen ainutlaatuisen ymmärryksen liike-elämän, talouden ja teknologian maailmasta.

Fortunen tilaajana saat eturivin paikan näkemään, miten maailman johtavat yritykset ja yritysjohtajat muokkaavat yhteistä tulevaisuuttamme. Lehden sivuilla käsitellään merkittäviä kansainvälisiä tapahtumia ja niiden vaikutuksia liike-elämään, mikä auttaa ymmärtämään myös laajempia taloudellisia ja yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Lehti nostaa esiin menestystarinoita ja opetuksia epäonnistumisista, tarjoten oppeja ja inspiraatiota niin yrittäjille, johtajille kuin liiketalouden opiskelijoillekin.

Fortunen tilaajana pääset nauttimaan huippuluokan journalimismista, joka on esitetty visuaalisesti vaikuttavasti ja helppolukuisesti. Lehden eksklusiiviset listaukset, kuten Fortune 500 ja World's Greatest Leaders, tarjoavat arvokasta tietoa ja näkemyksiä yritysmaailman huipulta.

Tilaukseen sisältyvät myös lehden erikoisraportaasit ja syvälliset analyysit, jotka antavat kattavan kuvan liike-elämän nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Fortune-lehden tilaus on investointi tietoon, joka auttaa pysymään ajan tasalla, ymmärtämään markkinoiden dynamiikkaa ja olemaan askelen edellä. Se on väline, joka valaisee ja tarjoaa työkalut parempaan ymmärrykseen ja päätöksentekoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortune”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija