Time: tarjous & tilaus

52,00 297,00 

Time on viikoittain ilmestyvä yhdysvaltalainen uutislehti, joka käsittelee politiikkaa ja merkittäviä tapahtumia. Lehdellä on ollut tapana kertoa uutiset henkilöiden kautta, ja sen kansikuvassa on esiintynyt vuosikymmenten ajan vain yksi henkilö kerrallaan. Time nimittää vuosittain Vuoden henkilön, joka on "hyvässä tai pahassa" vaikuttanut eniten vuoden tapahtumiin.

Timen missio on kertoa tärkeimpiä tarinoita, herättää globaalia muutosta ajavaa keskustelua, sekä tarjota kontekstia aikaamme määrittäville ongelmille ja tapahtumille. Se tarjoaa analyysejä ja näkökulmia uutisiin, liike-elämään, tieteeseen, teknologiaan, terveyteen, mediaan, taiteeseen ja urheiluun.

52,00 €26 numeroaTilaa tästä »
99,00 €50 numeroaTilaa tästä »
297,00 €150 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Time-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Time (kirjoitusasu TIME) on amerikkalainen uutislehti, joka ilmestyi aiemmin viikoittain ja maaliskuusta 2020 lähtien joka toinen viikko. Timen ensimmäinen numero ilmestyi maaliskuussa 1923. Lehden eurooppalaista painosta Time Europea julkaistaan Lontoosta, aasialaista painosta Time Asiaa Hong Kongista ja Etelä-Tyynenmeren painosta Sydneystä, Australiasta.

Time-lehden historiaa

Time on toiminut New Yorkissa ensimmäisestä numerostaan lähtien vuonna 1923. Sen perustivat Yale-luokkakaverit Briton Hadden ja Henry Luce, jotka olivat työskennelleet aiemmin Yale Daily Newsin puheenjohtajana ja vastaavana päätoimittajana. Time oli ensimmäinen viikoittain ilmestynyt uutislehti Yhdysvalloissa.

Hadden ja Luce kutsuivat lehteä ensin nimellä Facts, koska he halusivat korostaa lyhytaikaisuutta – sitä, että kiireinen mies voisi lukea lehden tunnissa. He muuttivat nimeksi Time ja käyttivät iskulausetta "Take Time – It's Brief". Hadden halusi kiusata Lucea sisällyttämällä lehteen runsaasti julkkiksia ja poliitikkoja, viihdettä ja popkulttuuria. Luce piti sisältöä liian kevyenä vakaville uutisille. Haddenin kuoltua vain 31-vuotiaana vuonna 1929 Lucesta tuli Timen ykkösmies ja myöhemmin merkittävä Yhdysvaltain mediamoguli.

Winston Churchill TIME-lehden kannessa toukokuussa 1925.

Winston Churchill TIME-lehden kannessa toukokuussa 1925. Kuva: Wikimedia Commons.

Time asettui kertomaan uutisia ihmisten kautta; 1960-luvun lopulle saakka lehden kannessa esiintyi aina vain yksi henkilö. Sen ensimmäisen numeron kannessa oli Joseph G. Cannon, eläkkeellä ollut edustajainhuoneen puhemies. Lehden "People of the Year" -konseptin myötä kannessa on esiintynyt yhtäaikaisesti myös useampia henkilöitä.

Lehden kannessa esiintyneitä merkkihenkilöitä ovat muun muassa Winston Churchill, Charlie Chaplin, Franklin D. Roosevelt, Ernest Hemingway, Walt Disney, Martin Luther King Jr., The Beatles, prinsessa Diana ja Greta Thunberg. Useimmin lehden kannessa esiintynyt henkilö on Richard Nixon. Maaliskuun 2021 tuplanumerossa Time-lehden kannessa esiintyi Suomen silloinen pääministeri Sanna Marin.

Sanna Marin Time-lehden kannessa

Tammikuussa 2013 Time Inc. ilmoitti vähentävänsä lähes 500 työpaikkaa eli noin 6 prosenttia sen 8 000 työntekijästä maailmanlaajuisesti. Vaikka lehden tilaus- ja irtonumeromyynti on pysynyt edelleen korkeana, sen mainostulot ovat vähentyneet merkittävästi. Syyskuussa 2013 Martha Nelson nimitettiin lehden ensimmäiseksi naispuoliseksi päätoimittajaksi.

Syykuussa 2018 Meredith Corporation ilmoitti myyvänsä Timen Salesforcen perustajalle Marc Benioffille ja hänen Lynne-vaimolleen 190 miljoonalla dollarilla.

Time-lehden levikki

Vuonna 2018 Time-lehden maailmanlaajuinen levikki oli 2,3 miljoonaa. Vuotta aikaisemmin se oli Yhdysvaltain 13:nneksi suurin aikakauslehti. Vuosina 2012-2017 Timen levikki kuitenkin putosi 1,3 miljoonalla.

Vuonna 2017 Bloombergin kolumnisti Joe Nocera kirjoitti: "Internet-kuplan puhkeamisen jälkeen Time ei ollu varustatunut selviämään painetun lehden mainonnan vähenemisestä ja digitaalisen julkaisun merkityksestä."

Digitaalinen ajanjakso on koskettanut lähes kaikkia aikakauslehtiä, koska useimmat lukijat saavat uutiset digitaalisista laitteistaan. Touko-lokakuussa Time-lehden verkkosivusto tavoitti lähes 27 miljoonaa lukijaa.

Tilaa Time lehti tarjoushintaan Suomeen.

Time-lehden tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Haluatko pysyä ajan tasalla viimeisimmistä kansainvälisistä uutisista ja tapahtumista?

TIME on yksi luotettavimmista ja arvostetuimmista uutisten ja analyysien lähteistä 100 vuoden ajan, ja miljoonien lukijoiden ensisijainen lähde. Palkittu journalismiin, oivaltavan kommentaarin ja upeiden valokuvien ansiosta TIME kattaa maailman tapahtumat politiikasta kulttuuriin ja taloudesta tieteeseen.

Tilaa-lehti.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien ulkomaisten lehtien tilausvälittäjien kanssa tuodakseen parhaat Time-lehden tarjouksen kaikkien saataville.

Tutustu Time-tarjouksiimme ja tee päätös tilata yksi maailman johtavista uutislehdistä kotiin kannettuna ja tietysti edulliseen hintaan.

Saat uuden maailman tapahtumia selittävän lehden postilaatikkoosi kannettuna joka toinen viikko ja mikä parasta, edulliseen hintaan.

Time-tarjoukset ovat määräaikaisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia lehtitilauksen peruuttamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Time”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija