Alibi: tarjous & tilaus

(2 tuotearviota)

15,00 69,00 

Alibi on rohkea, nykyaikainen ja aikaansa seuraava rikoslehti, joka tarjoaa jännittävää ja mielenkiintoista luettavaa rikosmaailman molemmilta puolilta.

Lehti tuo esiin sekä rikoksen uhrin että tekijän näkökulman. Se kertoo, miten poliisi ratkaisee rikoksia, mikä on seuraamus tuomioistuimessa ja miten rikokseen syyllistynyt selviää vankeudestaan.

Alibi on myös hyötylehti, joka keskittyy yhä enemmän arjen turvallisuuteen ja kertoo, miten tapaturmia ja onnettomuuksia voi ennaltaehkäistä.

 • Rikoslehtien suunnannäyttäjä
 • Kertoo asiat mielenkiintoisesti kaikista näkökulmista
 • Miksi rikoksen tekijä päätyi tähän ratkaisuun?
 • Miten rikokset ratkeavat ja minkälaisia ovat tuomiot?

Katso Alibi-tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

15,00 €0 numeroaTilaa tästä »
19,00 €3 numeroaTilaa tästä »
35,00 €6 numeroaTilaa tästä »
39,00 €7 numeroaTilaa tästä »
69,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Alibi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Alibi lehti tarjous

Alibi-lehti lyhyesti

Alibi on suomalainen, vuonna 1979 perustettu ja kuukausittain ilmestyvä rikoslehti. Lehteä kustantaa Pressimiehet Oy ja julkaisee Otavamedia Oy. Vuonna 2022 lehdellä oli 52 000 lukijaa (Otavamedia 2022).

Alibi on Suomen ainoa rikoslehti, joka operoi "rikosmaailman sisäpiirissä". Sieltä se kertoo yksityiskohtaisesti mielenkiintoisimpien rikostapausten taustat. Lehti kirjoittaa uusista ja vanhoista rikoksista, ajankohtaisista rikosilmiöistä ja oikeustapauksista sekä kertoo myös rikosten uhrien tarinoita ja kokemuksia.

Alibissa ääneen pääsevät myös poliisit, elinkautisvangit, entiset jengiläiset ja syyttöminä vankilassa olleet. Lehti seuraa oikeudenkäyntejä, mutta hankkii tietoa myös poliisilta ja muista lähteistä. Se on on mukana poliisin hälytystehtävillä ja raportoi kaupunkien yöstä. Alibi esittelee vankilan arkea ja kaikkea sitä, mitä kalterien takana oikeasti tapahtuu. Ja tietysti haastattelee myös vaaralliset vangit.

Lehden nimi Alibi tulee latinan sanasta alibi, joka tarkoittaa "muualla" tai "muuallaolo". Se tarkoittaa todistetta siitä, että syytetty tai epäilty ei ole ollut rikospaikalla tapahtumahetkellä, eikä näin ollen ole rikoksen tekijä.

Alibin päätoimittajat:

 • Timo Toivonen (1979)
 • Raimo Vesa (1979–1984)
 • Antero Maunula (1984–1993)
 • Matti Paloaro  (1993–?)
 • Mika Lahtonen (1998–)

Tutustu lehden verkkosivuihin osoitteessa alibi.fi. Lehden vanhoja numeroita voi etsiä esimerkiksi antikvariaattien verkkosivuilta.

Alibi-tarjoukset ja tilaaminen

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien kanssa voidaksemme tuoda edullisimmat Alibi-tarjoukset lukijoiden ulottuville.

Tutustu Alibi-tarjouksiimme yllä ja tilaa painettu lehti edulliseen hintaan kotiisi kannettuna jo ennen kuin se tulee kauppojen lehtihyllyille. Samalla vältät lehtikaupoissa juoksemisen.

Voit tilata Alibin netistä kauttamme puolen vuoden (6 numeroa) tai koko vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla. Tilauksesi astuu voimaan heti seuraavaksi ilmestyvästä numerosta ja saat muhkean lukupaketin antaamaasi osoitteeseen ensimmäisten joukossa.

Valitse edullisempi määräaikainen tilaus jos haluat, että tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa, tai valitse jatkuva tilaus (kestotilaus), jolloin Alibi-tilauksesi uusitaan automaattisesti voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kestotilaajana pääset lukemaan myös Alibin digitaalista näköislehteä, jota voi lukea kaikilla moderneilla älypuhelimilla ja tableteilla sekä tietokoneen nettiselaimella.

Joskus tarjouksiimme sisältyy tilaajalahja, jonka näet seuraavalta sivulta. Alibin kohdalla tilaajalahja on kuitenkin harvinainen.

Alibin uusin numero ja ilmestymispäivät

Alibi ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa. Ilmestymispäivät vuonna 2023 ovat seuraavat:

 1. 23.12.2022
 2. 27.1.2023
 3. 24.2.2023
 4. 31.3.2023
 5. 5.5.2023
 6. 2.6.2023
 7. 7.7.2023
 8. 4.8.2023
 9. 1.9.2023
 10. 6.10.2023
 11. 3.11.2023
 12. 1.12.2023

Uusimman numeron ja koko vuoden ilmestymispäivät ja teemat (jos sovellettavissa) löydät Mediakortit.fi-sivustolta.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Alibin tilaukseen liittyvissä asioissa, mukaan lukien osoitteenmuutokset, digipalveluun liittyvät asiat ja tilauksen peruutukset, ota yhteyttä lehteä julkaisevan Otavamedian asiakaspalveluun.

Sähköposti: asiakaspalvelu@otavamedia.fi
Puhelin: (09) 156665

Asiakaspalvelu palvelee ma–pe klo 8–19.

Otavamedia Oy
Firdonkatu 2 T 151
00015 Otavamedia

Y-tunnus: 0196807-2

2 arviota tuotteelle Alibi

 1. H.S.

  Lopetin tilauksen kun alkoi mennä lopullisesti huonommaksi. Ei kiinnosta mainokset ja 7pvää-lehden tasoiset jutut. Varsnkin ulkomailta. Suomessakin juttua ainakin ennen riitti. Nimenki voisitte jo vaihtaa. Ni jotain jää elämään... 😉

  • Ylläpito

   Ehkä kotimaassa tehdään vähemmän mielenkiintoisia rikoksia, mikä on tietysti hyvä asia.

 2. Miro Koskenoja

  Mielenkiintoista luettavaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija

,