GTi-Magazine: tarjous & tilaus

35,00 49,90 

Oletko koskaan tuntenut sydämesi sykähdyksen nähdessäsi täydellisesti rakennetun harrasteauton? Onko autotallisi sinulle pyhättö – paikka, jossa visiosi ja unelmasi muuttuvat todeksi?

Jos vastasit kyllä, jokaisen autoharrastajan unelmalehti GTi-Magazine on suunniteltu juuri sinulle!

GTi-Magazine jakaa intohimosi autoharrastusta kohtaan. Se esittelee Suomen upeimmat autot ja projektit, kertoo syvällistä tietoa tekniikasta, vierailee tapahtumissa ja esittelee alan viimeisimmät trendit.

Liity seuraksi ja tee GTi-Magazinesta osa omaa matkaasi. Se on valinta, joka vie harrastuksesi seuraavalle tasolle.

35,00 €5 numeroaTilaa tästä »
49,90 €10 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 7226759d9f66 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi GTi-Magazine-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

GTi-Magazine on aikuiseenkin makuun sopiva lukupaketti Suomen hienoimpia harrasteautoja. Löydä parhaat tarjoukset ja tilaa tänään.

GTi-Magazine on vuonna 2000 perustettu harrasteautoja käsittelevä, 10 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Fokus Media. GTi-Magazine on erikoistunut autojen tuunaukseen eli auton ulkonäön muuttamiseen omistajansa mieltymysten mukaisesti.

Lehden artikkeleissa esitellään alan harrastajien autoprojekteja laajasti ja runsain kuvin. Pääpaino on uudehkoissa 1990–2000-luvun eurooppalaisissa ja japanilaisissa autoissa, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta. Lisäksi GTi-Magazine vierailee alan näyttelyissä ja tapahtumissa sekä seuraa tarkasti alan tärkeimpiä trendejä.

Lehden päätoimittajana toimii Matti Tirronen.

Hienoimmat harrasteautot harrastajilta harrastajille

GTi-Magazine on sydämen asiaksi muodostunut julkaisu, joka pureutuu syvälle autoharrastuskulttuurin ytimeen. Sen sivuilta löytyy tarinoita, jotka herättävät intohimoja ja innostavat lukijoita sukeltamaan entistä syvemmälle autonrakennuksen maailmaan. Jokainen numero tarjoaa kurkistuksen harrastajien tallien kätköihin, paljastaen ne hienoudet ja innovaatiot, jotka tekevät jokaisesta harrasteautosta ainutlaatuisen.

Ainutlaatuiset projektit ja kustomoinnit

GTi-Magazinen sivuilla esitellyt autot ovat omistajiensa visioiden ja unelmien konkreettisia ilmentymiä. Lehti esittelee autoja, jotka ulkonäöltään ja suorituskyvyltään edustavat harrastajien monipuolisuutta ja luovuutta.

Jokainen projekti kertoo tarinan, olipa kyseessä sitten perinteisen klassikon huolellinen entisöinti tai nykyaikaisen menopelin äärimmäinen muokkaus.

Tekniikka ja innovatiot

Tekniikka-artikkelit ovat GTi-Magazinen ytimessä. Ne tarjoavat syvällistä tietoa uusimmista tekniikoista ja rakennusmenetelmistä, jotka mahdollistavat autojen suorituskyvyn optimoinnin.

Nämä artikkelit tarjoavat arvokasta tietoa niin harrastajille, jotka haluavat itse käsiksi autoihinsa, kuin myös niille, jotka ihailevat teknistä osaamista ja innovatiivisuutta.

Yhteisö ja tapahtumat

GTi-Magazine ei keskity pelkästään autoihin, vaan myös siihen elävään yhteisöön, joka harrastuksen ympärillä kukoistaa. Lehti tuo esille autoharrastajien tapahtumat, kokoontumiset ja rallit, jotka ovat elintärkeitä yhteisön yhteenkuuluvuuden ja harrastuksen elinvoimaisuuden kannalta.

Nämä tapahtumat ovat paikkoja, joissa samanhenkiset ihmiset kohtaavat, jakavat tietojaan ja kokemuksiaan sekä inspiroituvat toisistaan.

Trendit ja tyyli

GTi-Magazine on alati ajan hermoilla, ja se esittelee viimeisimmät trendit sekä autoharrastuksen että muokkauskulttuurin saralla. Lehti tarkastelee, miten eri tyylisuunnat ja trendit vaikuttavat harrastajien valintoihin, olipa kyse sitten visuaalisesta ilmeestä tai teknisistä päivityksistä.

Tämä antaa lukijoille kattavan kuvan siitä, mikä on juuri nyt in ja auttaa heitä pysymään aallonharjalla omassa harrastuksessaan.

GTi-Magazine on intohimoisen yhteisön äänenkannattaja, joka juhlistaa autoharrastuskulttuurin monimuotoisuutta ja luovuutta. Se on opas, inspiraation lähde ja yhteisön kohtaamispaikka, joka yhdistää harrastajat ympäri Suomen jakamaan kokemuksiaan ja intohimoaan harrasteautoihin.

Miksi tilata GTi-Magazine?

GTi-Magazine tarjoaa lukijoilleen ainutlaatuisen kurkistusikkunan autoharrastuksen sydämeen. Sen sivut ovat täynnä intohimoa, innovaatiota ja yhteisöllisyyttä, jotka tekevät siitä välttämättömän lukukokemuksen jokaiselle autoharrastajalle.

Tässä muutavia painavia syitä, miksi GTi-Magazine tulisi olla jokaisen autoharrastajan tilauslistalla:

 • Ainutlaatuisia tarinoita ja projekteja. GTi-Magazine esittelee upeita harrasteautoja, jotka ovat sekä näyttäviä että teknisesti edistyneitä. Lehti tarjoaa inspiraatiota omiin projekteihin ja tuo esille autojen rakentajien intohimon ja luovuuden.
 • Syvällistä teknistä tietoa. Lehti syventyy autojen rakentamisen tekniikkaan ja innovaatioihin, antaen lukijoille arvokasta tietoa, jota he voivat soveltaa omiin projekteihinsa. Jokainen numero on täynnä asiantuntijoiden neuvoja ja vinkkejä.
 • Yhteisön voima. GTi-Magazine tuo esille autoharrastajien yhteisön, järjestäen myös itse tapahtumia ja kokoontumisia, joissa samanhenkiset ihmiset voivat kohdata. Lehti vahvistaa yhteisön tunnetta ja rohkaisee lukijoita osallistumaan autoharrastukseen aktiivisemmin.
 • Trendit ja tyylit. Lehti pitää lukijansa ajan tasalla autoharrastuksen viimeisimmistä trendeistä ja tyylisuunnista, tarjoten näkemyksiä siitä, miten ne vaikuttavat harrastajien valintoihin ja projekteihin.
 • Visuaalinen elämys. GTi-Magazinen sivut ovat täynnä laadukkaita valokuvia, jotka tuovat esille harrasteautojen kauneuden ja yksityiskohdat. Lehden visuaalinen ilme on inspiroiva ja viihdyttävä.
 • Asiantuntevaa sisältöä. Lehteä tekevät pitkän linjan autoharrastajat, joiden asiantuntemus ja omakohtainen kokemus autoharrastuksesta takaavat sisällön laadun ja relevanssin.
 • Monipuolisuus. GTi-Magazine käsittelee autoharrastusta sen kaikessa monimuotoisuudessa, esitellen eri tyylilajeja, aikakausia ja tekniikoita. Tämä takaa, että jokainen lukija löytää lehdestä jotain itselleen.
 • Inspiroidu ja inspiroi. Lehti on osa suurempaa autoharrastuskulttuuria. Tilauksella tuet paitsi omaa harrastustasi, myös laajempaa yhteisöä ja kulttuuria, joka inspiroi ja innostaa autoharrastajia kaikkialla.
 • Tilaajana et jää mistään paitsi. Tilaamalla GTi-Magazinen toimitettuna suoraan postilaatikkoosi, et missaa enää yhtään numeroa. Lisäksi tilaaminen on aina edullisempaa kuin irtonumeroiden ostaminen!

Tilaa GTi-Magazine nyt, ja liity osaksi ainutlaatuista yhteisöä, joka jakaa intohimon autoharrastukseen, moottoreihin, tekniikkaan ja estetiikkaan.

Ilmestymispäivät ja teemat

 1. 17.1.2024. Tekniikkaswappi-spesiaali.
 2. 21.2.2024. Talleissa tapahtuu.
 3. 27.3.2024. Vanne-extra, vuoden uutuusvanteet esittelyssä.
 4. 2.5.2024. Näyttelykausi alkaa – Messuextra!
 5. 5.6.2024. Kesän tapahtumakalenteri ja vinkit kesän parhaista tapahumista!
 6. 10.07.2024. Tehonumero, esittelyssä tuhansia hevosvoimia!
 7. 28.8.2024. Kesän SUURI tapahtumanumero.
 8. 2.10.2024. Ysärinumero, esittelyssä 90-luvun helmiä.
 9. 6.11.2024. Talvi tulee ja harrastus siirtyy taas talleihin.
 10. 11.12.2024. Vuoden yhteenveto ja kauden parhaat muistot!

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

GTi-Magazinea julkaisee Fokus Media. Lehden sisältöä koskevat palaute sekä tilausmuutokset, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Fokus Median asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A
00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

https://fokusmedia.fi/asiakaspalvelu/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GTi-Magazine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija