Gardens Illustrated: tarjous & tilaus

108,75 

Oikealla avulla ja vinkeillä mistä tahansa puutarhasta voi tulla upea nautiskelupaikka ympärivuotisesti.

Gardens Illustrated on brittiläinen puutarhalehti, joka on avain oman puutarhan muuttamiseen ainutlaatuiseksi oleskelupaikaksi.

Lehden joka numero tarjoaa istutus- ja suunnitteluideoita sekä todellisten asiantuntijoiden vinkkejä ja näkökulmia.

0,00 €13 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 8bb8c2aadbd1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Gardens Illustrated-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Brittiläinen puutarhalehti Gardens Illustrated on tunnettu korkealaatuisesta sisällöstään ja upeista valokuvistaan.

Brittiläinen puutarhalehti Gardens Illustrated on tunnettu korkealaatuisesta sisällöstään ja upeista valokuvistaan.

Gardens Illustrated -lehti lyhyesti

Gardens Illustrated on brittiläinen puutarhalehti, joka on tunnettu korkealaatuisesta sisällöstään ja upeista valokuvistaan. Lehti keskittyy puutarhasuunnitteluun, kasvien valintaan ja puutarhanhoidon parhaisiin käytäntöihin.

Se tarjoaa lukijoilleen asiantuntija-artikkeleja, vinkkejä ja ideoita, jotka kattavat laajan kirjon aiheita puutarhanhoidosta, mukaan lukien perinteiset ja modernit puutarhatyylit, kasvien hoito ja ympäristöystävälliset puutarhanhoitomenetelmät.

Gardens Illustrated on suunnattu sekä puutarhaharrastajille että puutarhanhoidon ammattilaisille, sillä se tarjoaa tietoa ja inspiraatiota laidasta laitaan.

Lehdessä julkaistaan erikoisartikkeleja tunnetuilta puutarhasuunnittelijoilta ja -asiantuntijoilta. Lisäksi se esittelee kauniita puutarhoja ympäri maailmaa.

Lisäksi lehti järjestää tapahtumia ja työpajoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia oppia lisää puutarhanhoidosta sekä tavata muita smaanhenkisiä ihmisiä. Puutarhanhoidon ystävien keskuudessa Gardens Illustrated on arvostettu ja tunnustettu resurssi.

Lehteä julkaisee Immediate Media, joka julkaisee myös BBC Gardeners' World -lehteä.

Puutarhalehtien Vogue

Gardens Illustrated on ansainnut maineensa puutarhanhoitomedioiden Voguena sen ylivertaisten valokuvien, auktoriteettisen journalismin ja poikkeuksellisen designinsa ansiosta sekä painettuna lehtenä että verkossa.

13 kertaa vuodessa ja yli 70 maassa myytävä lehti pyrkii inspiroimaan lukijoitaan tarjoamalla rikkaan toimituksellisen sekoituksen merkittäviä paikkoja, kasveja ja ihmisiä.

Gardens Illustratedin valokuvat ovat miltei teoksia, jotka kertovat tarinaa ja välittävät puutarhojen kauneutta yksityiskohtaisesti ja esteettisen visuaalisesti.

Lehden artikkeleja kirjoittavat alansa huippuasiantuntijat, jotka jakavat syvällistä tietoa ja kokemuksia lukijoiden kanssa esimerkiksi kestävästä maankäytöstä, kasvien hoidon uusimmista trendeistä ja innovatiivisista suunnitteluratkaisuista.

Gardens Illustratedissa yhdistyvät toiminnallisuus ja tyylikkyys. Sen sivut on järjestetty selkeäsi ja houkuttelevasti, mikä tekee lehden selailusta helppoa ja nautittavaa. Lehden sivuilla korostuvat kuvien ja tekstin välinen harmonia sekä visuaalisuus.

Lehden toimituksellinen sisältö keskittyy Britanniaan, mutta kattaa koko maailman. Sen mukana pääset tutustumaan paitsi Iso-Britannian, myös monien muiden painosten kauneimpiin puutarhoihin eri kulttuureista.

Artikkelit tarjoavat runsaasti käytännön neuvoja ja vinkkejä, joiden ideoita lukijat voivat soveltaa omiin puutarhaprojekteihinsa.

Gardens Illustrated on lähteiden lähde, inspiraation kipinä ja yhteisön keskipiste kaikille, jotka jakavat rakkauden puutarhanhoitoon!

Tässä Gardens Illustratedin kasvinumerossa käsiteltiin mm. neilikoita ja sitä, miten tehdä puutarhasta vihreämpi.

Tässä Gardens Illustratedin kasvinumerossa käsiteltiin mm. neilikoita ja sitä, miten tehdä puutarhasta vihreämpi.

Kenelle Gardens Illustrated sopii?

Gardens Illustrated on monipuolinen lehti, joka tarjoaa runsaasti tietoa ja inspiraatiota eri tasoisille puutarhanhoidon ystäville.

Harrastelijapuutarhurit saavat lehdestä hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota vapaa-ajan puutarhanhoitoonsa, kun taas ammattimaiset puutarhurit ja maisemasuunnittelijat löytävät siitä uusimpia trendejä ja asiantuntijaneuvoja.

Kasvien ja erityisten puutarhatyylien ystävät arvostavat lehden syvällisiä artikkeleita, kun taas ekologisesti tietoiset puutarhurit saavat tietoa kestävistä hoitomenetelmistä.

Lehti palvelee myös puutarhanhoidon opiskelijoita ja opettajia opetusmateriaalina ja tutkimuslähteenä.

Heille, jotka haluavat luoda kotiinsa kauniin ja rauhoittavan puutarhan, lehti tarjoaa lukuisia suunnitteluideoita ja koristeluvinkkejä. Visuaalisen ja esteettisen inspiraation etsijät puolestaan nauttivat lehden upeista valokuvista, jotka esittelevät kauniita puutarhoja ympäri maailmaa.

Gardens Illustrated on siis ihanteellinen lähde kaikille puutarhanhoidon eri aspekteista kiinnostuneille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gardens Illustrated”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija