Kotiliesi: tarjous & tilaus

38,00 139,00 

Inspiroiva ja elämänmakuinen Kotiliesi antaa ideoita ja inspiraatiota suomalaisen naisen arkeen.

Joka numerossa runsaasti reseptejä, terveystietoa ja kulttuurivinkkejä perhekeskeiselle naiselle, joka nauttii ruoanlaitosta, lukemisesta sekä terveyden ja hyvän olon vaalimisesta.

Katso Kotiliesi-tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna erinomaisen edulliseen hintaan!

39,00 €0 numeroaTilaa tästä »
38,00 €9 numeroaTilaa tästä »
79,00 €13 numeroaTilaa tästä »
139,00 €27 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kotiliesi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

kotiliesi tarjous

Kotiliesi-lehti lyhyesti

Kotiliesi on 27 vuodessa ilmestyvä suomalainen naistenlehti. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on ollut vuodesta 2015 lähtien Saija Hakoniemi, joka vastaa myös muista Otavamedian kodinlehdistä. Sen sisarlehti on saman kustantajan Kotiliesi Käsityö.

Kotiliesi käsittelee aiheita, kuten ruoka, koti, juhlat, perhe-elämä, arki, ihmissuhteet, kulttuuri, sisustus, terveys, muoti ja käsityöt. Lehdessä on myös tarinoita ja haastatteluja ihmisten elämästä, sekä kolumneja ja tietoa ajankohtaisista asioista ja puheenaiheista.

Vuonna 2022 Kotiliedellä oli 203 000 lukijaa ja se tavoitti 561 000 henkilöä (KMT 2022).

Kotilieden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1922. Lehden tarkoitus oli opettaa naisia terveellisen ruoan valmistamisessa, asumisessa, kodinhoidossa, lastenkasvatuksessa ja sairauksien hoidossa. Lehti sai laajan suosion heti alusta alkaen, ja kytkeytyi tiukasti suomalaisiin kotitalouksiin ja perheisiin.

Vuosina 1938–2021 lehdellä oli Kotiliesi Kummikerho ry -niminen hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävänä oli auttaa aineellisiin ja henkisiin vaikeuksiin joutuneita perheitä ja yksityishenkilöitä. Järjestöllä oli parhaimmillaan yli 7000 paikallista käsityökerhoa ympäri Suomea.

Päätoimittajat:

 • Alli Wiherheimo 1922–1963
 • Eila Jokela 1963–1978
 • Liisa Tuutti 1978–1983
 • Leena Häyrinen 1983–1986
 • Elina Simonen 1987–2005
 • Leeni Peltonen 2005–2015
 • Saija Hakoniemi 2015–

Koska kotiin on ilo tulla...

Kotiliesi on lämmin ja kannustava perheen puolestapuhuja, joka auttaa hallitsemaan arkea. Se inspiroi kodin maailmasta ja syvällisistä vertaistarinoista nauttivaa lukijaa.

Kotiliesi on Suomen vanhin naistenlehti, joka on siirtynyt äidiltä tyttärelle sukupolvien ajan. Lehti sisältää laajoja ja syvällisiä henkilöhaastatteluja ja yhteiskunnallisia aiheita lukijoita lähellä olevien asioiden näkökulmasta kerrottuna.

Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Kotiliettä luetaan pidempään kuin mitään toista suomalaista aikakauslehteä (KMT 2022).

Kotiliesi-digilehti luettavissa kaikilla laitteilla

Digilehti on saatilla kotiliesi.fi-sivustolla. Digilehti on luettavissa älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneen nettiselaimella.

Verkkosivustolta löytyy myös yli 8 000 ruokareseptiä ja kymmeniä blogeja, kuten suosittu Suklaapossu-leivontablogi.

Tilaajana voit milloin tahansa palauttaa mieleesi, miten syntyy Kotilieden mehevä taatelikakku, pulmupuolukka ja samettinen kurpitsakeitto.

Muuta suosittua sisältöä ovat ruoka- ja käsityöaiheet, sisustus, vertaistarinat ja terveys.

Jatkuva tilaus sisältää lukuoikeuden digipalveluun, joka kattaa digitaaliset näköislehdet vuodesta 2003 alkaen.

Tarjoukset, tilaajalahjat ja tilaaminen

Työskentelemme yhteistyössä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat lehtitarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu Kotiliesi-tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa ja tilaa Kotiliesi kotiin kannettuna edulliseen hintaan. Toimituskulut sisältyvät hintoihin.

Valitse tilaukseesi 3 kk (6 numeroa), 6 kk (12 numeroa) tai 12 kk (27 numeroa) tilausjakso.

Valittavinasi on määräaikainen ja jatkuva kestotilaus.

Kestotilaus on edullisempi, ja se uusitaan automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Vain kestotilauksiin sisältyy pääsy digitaaliseen näköislehteen ja muihin maksullisiin sisältöihin.

Kotilieden määräaikaistilaus on hieman kalliimpi, mutta päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.

Tilauksesi alkaa tyypillisesti jo seuraavasta ilmestyvästä numerosta.

Voit tilata Kotilieden myös lahjaksi täyttämällä tilauslomakkeella lehden maksajan ja saajan tiedot erikseen.

Joskus harvemmin Kotiliesi-tilaukseen sisältyy tilaajalahja. Näet mahdollisen tilaajalahjan seuraavalla sivulla.

Jos lehtitarjoukseen sisältyy tilaajalahja, se toimitetaan tilauksen maksajalle muutaman viikon kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin.

Ilmestymispäivät ja teemat

Kotiliesi ilmestyy joka toinen viikko, 26 kertaa vuodessa. Kaksi numeroista on erikoisnumeroita: keväällä ilmestyy Kotiliesi Puutarha ja loppuvuodesta Unelmien Joulu.

Ilmestymispäivät ja teemat 2024

 1. 3.1.2024. Naisen terveys erikoisnumero: Mitä naisen tulee tietää hyvinvoinnistaan eri ikäkausina. Tunnetko jo planetaarisen ruokavalion?
 2. 17.1.2024. Säästä ruokakuluissa mausta tinkimättä. Näin pärjään pienellä rahalla – lukijat kertovat. Vähennä alkoholinkäyttöäsi.
 3. 31.1.2024. Rakennusaineita ja puhtia vitamiineista. Tunnetko uusien vitamiinien hyödyt? Terveelliset ja raikkaat sitrusherkut.
 4. 14.2.2024. Hiihtolomanumero. Helpotusta ihottumiin. Kreikkalaiset klassikkoruoat.
 5. 28.2.2024. Huonekasvien hoito. Kuorsaaminen kuriin uusilla keinoilla. Ihanimmat sämpylät ja leivät.
 6. 13.3.2024. Suuri kevätnumero: pääsiäisen juhlapöydän uudet ruoka- ja kattausideat. Pihan ja puutarhan kevätunelmia.
 7. 27.3.2024. Ihana Viro. Reissuopas Baltiaan. Hoida oikein oikutteleva matkavatsa. Baltian herkut kotona.
 8. 10.4.2024. Upea Toukola-kevätliite: ruokaa, puutarhaa, kattausta. Pidä silmät kunnossa. Milloin silmälääkäriin ja optikolle?
 9. 24.4.2024. Vappunumero: Nyt unelmoidaan – Suomen ihanimmat torpat ja huvilat. Estä hampaiden tummuminen ja valkaise turvallisesti. Grillikiska kotona: makkaraperunat ja muut tutut grilliherkut.
 10. 8.5.2024. Äitienpäivänumero: juhlakattaus äidille. Ihanat, vahvat hiukset.
 11. 22.5.2024. Valmistujaiset, kevään ja kesän kakkubuffa. Kauniit lasit ja astiat pöytään ja lahjaksi. Kestävät ja ekologiset lahjat kevään juhliin. Suomen suloisin lemmikkikisa julkistetaan. Karvanpoiston parhaat niksit.
 12. 5.6.2024. Kesän kuumimmat grillivinkit: pitsa, muurinpohjapannu ja savustin. Reissuun maata pitkin. Helpot juna- ja bussireitit, aikuisten interrail. Varpaankynsien hoito.
 13. 19.6.2024. Juhannusnumero: Kesäinen piknik laiturilla. Alkukesän kukkaloistoa ja puutarhan uutuudet. Vaalenna pigmenttiläiskiä.
 14. 3.7.2024. Valitse Suomen suloisin lemmikki. Mansikkaherkut. Hoida vatsan turvotus.
 15. 17.7.2024. Suuri idolinumero: heitä suomalaiset ihailevat – nostalgiaa ja nykykasvoja. Tunnetut ruokajulkkikset paljastavat suosikkireseptinsä. Hoida haavat oikein. Kesä mummonmökillä.
 16. 31.7.2024. Marjapiirakat. Kauneimmat kesäkimput. Apua alapään kutinaan.
 17. 14.8.2024. Sporttinumero. Kaikille sopivat treenilajit. Herkkuja tomaateista. Pidä huolta kodin putkista.
 18. 28.8.2024. Näin pärjäät Tinderissä. Puhtia proteiinilisistä. Hyödynnä puolukkasato ihanissa leivonnaisissa.
 19. 11.9.2024. Sisustusnumero: Syyskodin uusi ilme, parhaat poiminnat Habitare-messuilta. Pilaavatko geelikynnet kyntesi? Tarjolla iltateetä ja iltapalaa.
 20. 25.9.2024. Sadonkorjuun parhaat juurekset. Krooninen nokkosihottuma. Syksyn uusi tyyli aikuiselle naiselle.
 21. 9.10.2024. Syksyn kirjat. Kodin pintaremontti: remonttimies neuvoo. Milloin pitää hankkia kuulolaite? Tunnetko jo nämä kasvisproteiinit? Uudet kasvissuosikit.
 22. 16.10.2024. Joulu Toukolassa erikoisnumero. Ihanaa joulun valmistelua: ruoka, sisustus, askartelu, tunnelma, kukat, koristelu.
 23. 30.10.2024. Syksyn ihanat käsityöt. Upeita neuleita itselle ja lahjaksi. Kotiliesi-villapaita Suomi-villasta. Huolehdi sydänterveydestäsi. Riistakauden parhaat reseptit.
 24. 13.11.2024. Joulun herkulliset leivonnaiset uusin ideoin. Miten valita sopivat sukset, miten suksia pitäisi hoitaa. Upea juhlatyyli aikuiselle naiselle.
 25. 27.11.2024. Hoida hapoton maha. Glögi-illan herkulliset naposteltavat.
 26. 11.12.2024. Kotilieden perinteinen joulupöytä. Vatsaystävällinen liikunta. Siivoa kotisi ammattisiivoojan vinkeillä. Peli-illan herkulliset purtavat.

Teemat 2023

Vuonna 2023 Kotiliedessä käsiteltiin muun muassa seuraavia aiheita:

 1. Talven höyryävät keitot. Täytetyt leivät talviretkelle. Vahvista luustoasi. Kehorauha: suhtaudu sallivasti kehoosi.
 2. Selätä jatkuva väsymys. Mausteisia makuja nepalilaisesta keittiöstä. Kodin piristys pikkurahalla. Omien vanhempien ikääntyminen: näin jaat taakan sisarusten kanssa ilman riitaa.
 3. Ihanimmat suklaaherkut leipoen. Kivoja käsitöitä ylijäämälangoista. Älä anna kateuden nakertaa elämääsi. Opettele hengittämään oikein.
 4. Upeimmat uudet matot, mattojen huolto. Eroon atooppisesta ihottumasta. Mikä auttaa, kun tunnet, ettet tule hyväksytyksi omana itsenäsi? Airfryerilla nopeaa arkiruokaa.
 5. Sukututkimuksen erikoisnumero. Suolaiset ja makeat pannarit. Hoida jalkapohjan kipu. Helppo versokasvatus omalla ikkunalaudalla.
 6. Kevään ihanimmat leivonnaiset. Naisen intiimivaivat kuntoon. Mökki myynnissä: mitä pitää ottaa huomioon kesäasuntoa myydessä? Opi olemaan katkeroitumatta ja antamaan anteeksi.
 7. Pääsiäisen juhlapöytä, juhla-astiat ja ihanat koristeluideat. Tilkkutyöt eri tekniikoilla. Hylätyksi tulemisen pelko: mikä auttaa, jos se vaikeuttaa elämääsi?
 8. Puutarhanumero. Omavaraisviljely, lavakaulukset. Kasvihuoneet. Feng shui -puutarha, puutarhatrendit. Varmista pihan kukoistus koko kesäksi.
 9. Pitaleivät ja parhaat täytteet, tee itse ja hyödynnä valmiit leivät ja tahnat. Helpotusta kuumiin aaltoihin. Ikkunanpesu: kemikaalit, tekniikat, tekniset apuvälineet. Jatkuva kauhistelu: miten päästä eroon siitä, että näkee kaikessa vain uhkia?
 10. Äitienpäivän jäätelökakku, pirtelöt, klassikkojäätelöannokset. Silmien laserleikkaukset. Mökki kesäkuntoon: mökkeilijän tärkeät koneet. Oletko tietämättäsi energiasyöppö?
 11. Suuri sinkkunumero: kuusi-seitsenkymppiset ovat Suomen suurin sinkkuryhmä. Kevään kakkubuffet: makeaa ja suolaista. Juhlat kotona: kodin astiat ja tekstiilit. Helli hiuksiasi. Puhutko läheisillesi jatkuvasti kettuillen? Lopeta heti.
 12. Kesän kuumimmat grilliherkut. Mikä avuksi, kun hampaita vihloo? Tahranpoistoaineet testissä. Sarjarakastuja: miksi ihastun jatkuvasti?
 13. Juhannusherkut mökkikeittiössä. Suojaa itsesi ötököiltä. Käsityöt: paina t-paitaan uniikki taideteos. Älä ole koko ajan tehokas - näin hidastaminen lisää hyvinvointiasi.
 14. Leivotaan mustikasta. Kesäiho kuntoon. Loviisan Asuntomessut. Resilienssi: näin opit vahvemmaksi.
 15. Välimeren herkut omat pihan antimista. Vältä kesän vatsavaivat. Tunnelmallinen kesäkoti. Uskallatko kohdata pahimmat pelkosi?
 16. Leivotaan ja säilötään kesän omenasadosta. Uusien silmälasien valinta. Ehkäise ja torju kodin tuholaiset. Liiallinen myötätunto voi uuvuttaa.
 17. Edullista ja herkullista kotiruokaa kaalista. Rintasyöpä ja hoidot. Koti järjestykseen: uudet kauniit säilytysratkaisut. Etkö ymmärrä lastasi tai miniääsi? Älä tee näitä virheitä.
 18. Ihanat uudet villasukkaohjeet. Sadonkorjuun parhaat suolaiset piirakat. Vältä vatsahaava. Opi rentoutumaan.
 19. Syksyn uutuuskirjat. Klassikkovoileivät: paahtoleivät, rieskat ja ruispalat. Näin lisäät liikuntaa arkeen. Puutarhan syksy: tulppaanien kasvatus, istutus ja lajikkeet. Eroon jännittämisestä.
 20. Mehevät lasagnet jauhelihasta, kalasta ja kasviksista + vegaaninen lasagne. Hoida päänsärky. Pihasaunan tunnelmaa. Mistä apua yksinäisyyteen?
 21. Nopeat ja ravitsevat munakkaat. Ruokavalio terveyden tukena. Parvekkeen neljä vuodenaikaa. Näin saat lisää kipinää parisuhteeseen.
 22. Joulufanin erikoisnumero. Unelmien joulu: askartelu, leivonta, pikkusuolaiset, joulukukat ja käsityöt.
 23. Keitot edullisista raaka-aineista. Seniorin vitamiinit ja ravintolisät kuntoon. Täsmävinkit kodin eri huoneiden puhdistukseen. Näin pääset jaloillesi kriisin jälkeen.
 24. Muistisairauksien erikoisnumero. Herkullisimmat joululeivonnaiset. Huolla huonekasvit talven pakkasiin.
 25. Joululahjat sisustajalle ja herkuttelijalle. Joulun juhlapöytä Kotilieden tapaan. Miten jäykkä perusmies oppii kohtaamaan tunteensa?
 26. Uudenvuoden helpot tarjottavat ja suupalat voi- ja filotaikinasta. Maalaiskoti talvitunnelmissa. Hankalat sisarussuhteet.

Vuoden 2024 ilmestymispäivät päivitetään sivulle myöhemmin.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Kotiliesi-lehteä julkaisee Otavamedia. Tilauksiin liittyvissä asioissa, kuten osoitteenmuutos, tilauksen keskeytys, digipalvelun käyttöönotto ja tilauksen peruutus, ota yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun, kiitos!

Aikakauslehtiä koskevat yhteydenotot:

asiakaspalvelu@otavamedia.fi
(09)156665

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotiliesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija