Tilaa Kotivinkki tarjoushintaan

Kotivinkki

Kotivinkki on innostava kodinlehti, joka inspiroi ja ilostuttaa nyt 20 kertaa vuodessa. Se on lehti heille, joille oma ja perheen hyvinvointi on tärkeintä.

Kotivinkki on helposti lähestyttävä lehti. Sen pääsisältöä ovat sisustus-, ruoka-, juoma-, leivonta-, kauneus-, liikunta- ja terveysaiheiset jutut. Myös toivottuja käsityö- ja askarteluohjeita on nyt enemmän. Lisäksi joka toisessa numerossa aiheina vuorottelevat matkailu ja talous.

Kotivinkin Koti & Tee itse -osiosta löydät ideoita ja inspiraatioita oman kodin ja puutarhan piristämiseen sisutamalla.

Innostavilla ruoka- ja leivontaohjeilla onnistut loihtimaan herkullisia ruokia ja leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Reseptit kannustavat käyttämään kotimaisia raaka-aineita ja ne noudattelevat aina meneillään olevia sesonkia. Monipuolisissa resepteissä huomioidaan myös erikoisruokavaliot.

Ihana elämä -osiossa annetaan käytännöllisiä muoti- ja kauneusvinkkejä. Lisäksi siinä käsitellään innostavalla tavalla terveyttä, hyvinvointia, perhettä, parisuhdetta, lasten kasvatusta, työelämää ja hyvää oloa.

Ihmiset & ilmiöt -palstalla haastatellaan mielenkiintoisia persoonia ja paneudutaan ajankohtaisiin arjen ilmiöihin. Lukijoiden palstalta löytyy lukijan kolumni, kysymyksiä ja vastauksia sekä suosittu ristikko.

Tilaa Suomen perinteikkäin naistenlehti Kotivinkki nyt tarjoushintaan!

34,00 

Lisätiedot

Lehtien lukumäärä

9

Lehden kieli

suomi