A-lehdet

Näytetään tulokset 1–16 / 18

Nuori nainen lukemassa aikakauslehteä sohvallaan omasta ajastaan nauttien.

A-lehdet -mediakonserni

A-lehdet on suomalainen mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä, joka julkaisee yli kahtakymmentä aikakauslehtiä sekä useita suosittuja verkkomedioita. Lisäksi A-lehdet edustaa noin 30 vaikuttajaa ja kehittää jatkuvasti uusia mediakerronnan muotoja.

A-lehdet -mediakonserniin kuuluu aikakauslehtiä kustantava perheyhtiö A-lehdet Oy. Yhtiö on Lyytikäisen suvun perheyhtiö, ja sen palveluksessa on noin 690 työntekijää.

A-lehdet on suuri monialayritys

A-lehdet-konserniin kuuluvat myös pohjoismaista designia myyvä verkkokauppa Finnish Design Shop, kello- ja korukauppa Keskisen Kello sekä kasvumarkkinointiyritys Genero. Lisäksi yhtiöllä on vähemmistöosuus urheilu- ja ulkoilukauppa Weekendbeessä.

A-lehtien historiaa:

  • 1933 Aune ja Yrjö Lyytikäinen perustavat Apu-lehden
  • 1950-luvulla toimittaja Matti Jämsä tarjosi puheenaiheita tempauksillaan
  • 1967 perustettiin Avotakka
  • 1970-luvulla A-lehdet osti useita lehtiä, mukaan lukien Eevan, Tuulilasin ja Kauneus & Terveys -lehden.
  • 2014 A-lehdet osti Finnish Design Shop -verkkokaupan
  • 2019 A-lehdet osti kasvumarkkinointitoimisto Generon
  • 2020 A-lehdet osti Keskisen Kellon
  • 2021 A-lehdet osti osuuden verkkokauppa Weekendbeestä

Finnish Design Shop

Mikä tekee ihmisen onnelliseksi? Sitä sopii kysyä Pohjoismaiden asukkailta, jotka ovat tutkitusti maailman onnellisinta kansaa.

Pohjoismaiden asukas kertoo todennäköisesti tasa-arvosta, koulutuksesta, puhtaudesta, luonnosta, turvallisuudesta ja kodista, sillä koti on meille erityinen paikka.

Sää ei aina suosi meitä kahvilassa istuskelua, mikä on tehnyt meistä kodin ja kodikkuuden asiantuntijoita. Me emme piittaa materialismista, mutta rakastamme estetiikkaa. Meidän mielestä vähemmän ja on parempi ja sen vähän on hyvä olla parasta mahdollista.

Vuonna 2004 perustettu Finnish Design Shop on maailman suurin pohjoismaisen muotoilun verkkokauppa. Sen toimipisteet sijaisevat Turussa ja Helsingissä.

Finnish Design Shop on muotoilun verkkokauppa, johon on koottu pohjoismaiden suurimpien suunnittelijoiden ja valmistajien tuotteita sekä designklassikoita ja uutuuksia, jotka sopivat suomalaiseen tyyliin.

Sen valikoimiin kuuluvat designtuotteet esimerkiksi sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Artken, Vitra, Iittala ja Marimekko. Sen tuotteiden on täytettävä vain kaksi kriteeriä: erinomainen design ja ensiluokkainen laatu.

Teini-ikään ehtineellä verkkokaupalla on asiakkaita jo yli 100 maassa, eikä kasvulle näy loppua. Yritys työllistää yli 160 työntekijää.

Genero

Genero on kumppanisi silloin, kun haluat ymmärtää tavoitteesi ja tietää, miten ne saavutetaan. Se tarjoaa ketteriä kasvustratigoita, palvelumuotoilua ja digitaalisia palveluja, luovia konsepteja ja sisällöntuotantoa sekä kustannustehokasta kasvumarkkinointia.

Kun käännyt Generon puoleen voit olla vakuuttunut, että saat yritykseesi sitoutuneen kasvutiimin ja asiantuntevia resursseja silloin, kun niitä tarvitset. Sen asiakkaisiin kuuluvat mm. Mutti, Forenom, Kärcher, Alko, Dermosil, Helen ja Snellman.

Generon kasvustrategioiden ydin on välittäminen, rohkeus haastaa sekä joustavuus ja vastuun ottaminen kaikessa tekemisessä.

Keskisen Kello

Keskisen Kello Oy on Suomen suurin kello- ja korualan verkkokauppa, jonka viikoittain kasvavasta valikoimasta löydät kello, korut ja lahjatavarat. Keskisen Kellon valikoima kattaa tällä hetkellä yli 10 000 tilattavissa olevaa tuotetta, joista suurin osa on kelloja ja koruja.

Käytännössä kaikki Keskisen Kellon myymistä tuotteista löytyy suoraan sen varastosta, ja tuotteet ovat valmiina toimitettavaksi asiakkaille vain 1-2 arkipäivässä. Unohtamatta myöskään verkkokaupan nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, joka on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä.

Keskisen Kellon valikoimista löydät mm. sellaiset brändit kuin Seiko, Garmin, Polar ja Citizen.

A-lehdet Oy:n lehdet

A-lehtien lehtiä kollaasi

A-lehtien aikakauslehtien vahvuus syntyy lukijoiden sitoutumisesta. Lehdet tarjoavat internetin aikakaudella niitä harvoja sisältöjä, joista kuluttajat ovat valmiita maksamaan.

Sen toimintakulttuurin periaatteita ovat arvostus, luottamus, uudistuminen, yhdessä tekeminen, hyvä meininki ja läpinäkyvyys. A-lehdet on sitoutunut kestävän kehityksen tavoitteisiin ja edellyttää sitä myös yhteistyökumppaneiltaan.

Yhtiö on esimerkiksi vähentänyt päästöjään ja hiilijalanjälkeään 19 prosenttia vuodesta 2020. Se pyrkii edistämään vastuullista kuluttamista ja edistämään kestävää elämäntapaa, tekemään ilmastotekoja, vähentämään eriarvoisuutta, tukemaan mielen hyvinvointia sekä edistämään ihmisarvoista työtä ja talouskasvua.

Lehdet tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen ja rentoutumiseen keskellä kiireistä arkea omaksi koetun ja mielenkiintoisen lukemisen parissa. Sohvalla, työmatkalla tai kesämökin laiturilla.

A-lehdet kustantaa noin kahtakymmentä aikakauslehteä, digilehtiä sekä harvemmin ilmestyviä erikoislehtiä:

Yleisaikakaus- ja naistenlehdet:

Asumisen lehdet ja sisustuslehdet:

Terveys- ja hyvinvointilehdet:

Ruokalehdet:

Autolehdet:

Matkalehdet:

Lasten ja nuortenlehdet:

A-lehdet: Tarjoukset ja tilaajalahjat

Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta voit tilata useimmat A-lehtien tilattavat aikakauslehdet painettuna ja kotiisi kannettuna.

Tutustu A-lehtien aikakauslehtien tarjouksiin ja tilaajalahjoihin sivuillamme.

Meiltä löytyy sekä määräaikaisia että kestotilaustarjouksia. Voit antaa lehtitilauksen myös lahjaksi.

A-lehdet asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, kuten osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja peruutukset, pyydämme ystävällisesti hoitamaan aina A-lehtien asiakaspalvelun kautta:

Puhelinnumero (09) 759 6600 (ma–pe klo 8.00–18.00)

Verkkosivuilta löytyy myös chat-keskustelu sekä lomakemuotoinen yhteydenottotapa.

A-lehdet Oy
Risto Rytin tie 33
00570 Helsinki

Postiosoite:
00081 A-lehdet

A-lehdet tarjoukset ja tilaajalahjat