Hymy: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

39,00 79,00 

Hymy. Se ei edelleenkään hyydy. Hymy ei vain pysy, vaan se paranee.

Jo 60 vuotta koko kansan huulilla ollut viihdelehti kulkee omia polkujaan ja uskaltaa. Hymy ei pokkuroi tai kumartele ketään, eikä mitään.

Parhaat paljastukset julkkiksista, rohkeimmat kuvat, koskettavimmat elämäntarinat ja hurtein huumori. Niistä kaikista on tehty Hymy.

Katso paras Hymy-tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

39,00 €0 numeroaTilaa tästä »
39,00 €6 numeroaTilaa tästä »
79,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Hymy-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Hymy lehti tarjous

Hymy-lehti lyhyesti

Hymy on vuonna 1959 Urpo Lahtisen perustama aikakauslehti, joka oli aluksi kiltti nuortenlehti, mutta muuttui nopeasti sensaatiohakuiseksi juorulehdeksi. Lehden nykyinen päätoimittaja on Mika Lahtonen, ja lukijamäärä on 73 000 (KMT 2023).

Hymy-lehti aloitti 1960-luvun Suomessa uudenlaisen journalistisen tyylin murtamalla haastateltaviin kunnioittavasti ja etäisyyttä pitävän tyylin. Lehden esikuvina olivat brittiläiset juorulehdet, joiden innoittamana Hymystä tuli sensaatiolehtimäinen yleisaikakauslehti.

Aikanaan uraauurtava Hymy otti asiakseen paljastaa vallanpitäjien väärinkäytöksiä ja kohahduttaa julkkisjutuillaan yksityisyyttä kunnioittamatta. Varsinkin 1960- ja 1970-luvuilla lehti joutui vastaamaan useisiin kunnianloukkausjuttuihin.

Hymyn entiset ja nykyinen päätoimittaja:

 • Eero Kyllijoki 1959–1960
 • Kauko Toivonen 1960–1964
 • Erkki Kanerva 1964–1965
 • Urpo Lahtinen 1965–1970
 • Antero Laine 1970–1972
 • Veikko Koski 1973–1975
 • Kari Vanhapiha 1975–1978
 • Jussi Niininen 1978–1984
 • Raimo Vesa 1984–1986
 • Raimo Toivonen 1986–1989
 • Ismo Valkki 1989–1990
 • Esko Tulusto 1990–2009
 • Sami Lotila 2009–2011
 • Mika Lahtonen 2011–

Hymy nykyään: Mitä se tarjoaa lukijoilleen?

Yli 60-vuotias Hymy ei edellenkään hyydy, vaan Suomen sensaatiojournalismin edelläkävijä vaan paranee. Suomen monipuolisin viihdelehti kulkee omia polkujaan ja uskaltaa ottaa kantaa.

Hymy on koko kansan lehti, joka ei pokkuroi tai kumartele, vaan kertoo parhaat paljastukset, koskettavimmat elämäntarinat ja hurteimman huumorin – ja jakaa rohkeimmat kuvat.

Kansanlehdeksi tituleerattu Hymy tarjoaa kuukausittain tuhdin paketin luettavaa viihteestä, elämäntarinoista, julkkiksista, tavallisista suomalaisista, arjen sankareista ja politiikan kähmijöistä.

Viihdettä ja paljastuksia

Legendaarinen Hymy tunnetaan paljastuksistaan sekä siitä, että lehti ei kulje valtavirran mukana. Hymy tarjoaa paljastavia julkkisjuttuja, jotka vievät lukijat kulissien taakse ja paljastavat tähtien todelliset kasvot.

Viime vuosina lehden sivuilla ovat julkkiksista esiintyneet aktiivisesti muun muassa Johanna Tukiainen, Marika Fingerroos, Martina Aitolehti ja Maisa Torppa.

Tavallisten ihmisten aitoja tarinoita

Lehti esittelee tavallisten suomalaisten koskettavia ja inspiroivia tarinoita. Vertaistarinat luovat yhteisöllisyyden tunnetta ja tarjoavat samaistumispintaa jokapäiväiseen elämään.

Hymy nostaa esille tarinoita tavallisista ihmisistä, jotka ovat kohdanneet ja ylittäneet erilaisia haasteita: elämänmuutoksista, selviytysmistarinoista, arkielämän sankariteoista ja unelmien saavuttamisesta.

Lisäksi lehti kunnioittaa sotiemme sankareita esittelemällä heitä ja heidän tarinoitaan. Se antaa historiallista perspektiiviä ja muistuttaa menneisyyden merkittävistä tapahtumista.

Terveyttä ja hyvinvointia

Terveysaiheet ovat tärkeä osa Hymyn sisältöä. Lehti tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja esittelee uusimpia terveystrendejä.

Hymyn terveysjuttujen kautta lukijat saavat ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa, joka auttaa heitä pitämään huolta itsestään ja läheisistään.

Ajankohtaisia uutisia ja valtaapitävien haastamista

Hymy ei pelkää haastaa vallanpitäjiä ja tuoda esiin yhteiskunnallisia epäkohtia. Se käsittelee ajankohtaisia uutisia ja tarjoaa kriittistä journalismia, joka paitsi lisää tietoisuutta yhteiskunnan tilasta, myös herättää keskustelua.

Ajankohtaisia rikosuutisia

Vuoden 2024 alussa uudistunut Hymy tarjoaa nyt myös ajankohtaisia rikosuutisia, jotka pitävät lukijat ajan tasalla Suomen rikosmaailman kutkuttavimmista tapahtumista.

Tämä osio tarjoaa tuoreita ja tarkkoja raportteja viimeisimmistä rikostapauksista, poliisitutkinnoista ja oikeudenkäynneistä. Rikosuutiset käsittelevät laajasti eri rikostyyppejä, kuten väkivaltarikoksia, talousrikoksia ja järjestäytynyttä rikollisuutta.

Lehtiarkisto ja näköislehdet

Voit lukea Hymyn uusinta numeroa ja vanhoja numeroita näköislehtenä, mikäli sinulla on voimassaoleva Hymyn kestotilaus tai näköislehden tilaus. Voit lukea lehtiarkistoa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneen selaimella, missä ikinä liikutkin.

Hymy-arkiston käyttö edellyttää Otavamedia-tilin luomista tilausnumerolla.

Hymyn uusin numero ja ilmestymispäivät

Hymy ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Vuoden 2024 ilmestymispäivät ovat seuraavat:

 1. 11.1.2024
 2. 8.2.2024
 3. 7.3.2024
 4. 11.4.2024
 5. 16.5.2024
 6. 13.6.2024
 7. 11.7.2024
 8. 15.8.2024
 9. 12.9.2024
 10. 10.10.2024
 11. 7.11.2024
 12. 12.12.2024

Mikäli emme ole vielä ehtineet päivittää tulevan vuoden ilmestymispäiviä tälle sivulle, löydät ne helposti mediakortit.fi-sivustolta.

Hymy-tarjoukset ja tilaaminen kotiin

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja jälleenmyyjien kanssa voidaksemme tuoda parhaat Hymy-tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu Hymy-tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa (emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia).

Voit tilata Hymy-lehden kauttamme 6 kk:n (6 numeroa) tai 12 kk:n (12 numeroa) tilausjaksolla.

Valittavanasi ovat Hymyn määräaikaistilaus ja kestotilaus:

 • Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä.
 • Hieman edullisempi kestotilaus jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta.

Kestotilauksiin sisältyy pääsy Hymy-arkistoon, jossa voit lukea vanhoja lehtiä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Voit tilata Hymyn myös lahjaksi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilauksen, ja syöttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Hymy-tarjouksiimme voi joskus sisältyä tilaajalahja. Näet mahdollisen tilaajalahjan valittuasi sinulle sopivimman Hymy-tarjouksen.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Hymyn voimassaolevia tilauksia koskevissa asioissa, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja lehden peruutukset, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä lehteä julkaisevan Otavamedian asiakaspalveluun. Kiitos!

Puhelinnumero: (09) 156 665

Sähköposti: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.00–19.00.

Lehden verkkosivuilla osoitteessa hymy.fi julkaistaan mm. viihdeuutisia, juoruja, silmänruokaa ja horoskooppeja.

1 arvio tuotteelle Hymy

 1. Jukka

  Hei Tämä Lehti on Superhyvä ! Suosittelen kaikille koska se on monipuolinen ja selkeä.

  • Ylläpito

   Olemme samaa mieltä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija