Lantliv: tarjous & tilaus

139,00 209,00 

Lantliv on lehti heille, jotka haaveilevat iloisesta maalaiselämästä riippumatta siitä asutko tällä hetkellä maalla tai kaupungissa.

Lantliv antaa inspiroivia sisustusideoita, joissa aidosti maalaismainen sekoittuu nykyaikaan.

Hyvää ruojaa ja juomaa, mukavaa muotia, upeita puutarhoja, retkiä ja jännittäviä henkilöhaastatteluja, joissa ihmiset kertovat miten he ovat toteuttaneet unelmansa elää maalla.

Tutustu Lantliv-tarjouksiin ja tilaa lehti kotiisi edulliseen hintaan!

139,00 €6 numeroaTilaa tästä »
209,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 10d8b90e7a5d Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Lantliv-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Lantliv lehti tarjous ja tilaus

Lantliv-lehti

Lantliv on Bonnierin julkaisema ruotsalainen lifestyle-lehti, joka on suunnattu maalla eläville ja sitä suunnitteleville.

Lantliv-lehti käsittelee iloista maalaiselämää, sisustusta, käsitöitä, puutarhanhoitoa, muotia, rakennusten hoitoa ja hyvää ruokaa.

Lehden sisältöä ovat myös mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, joissa ihmiset paljastavat, miten he ovat toteuttaneet unelmansa maalla elämisestä.

Lantlivin päätoimittaja on Anna-Lena Sventelius.

Lantliv-tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtitilausten jälleenmyyjien kanssa mahdollistaaksemme Lantliv-lehden tilaamisen Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Elätkö maalla tai haaveiletko siitä? Tutustu Lantliv-lehtitarjouksiimme ja tilaa lehti erinomaiseen hintaan puolen vuoden (sisältäen 6 numeroa) tai koko vuoden tilausjaksolla sisältäen koko vuosikerran eli 12 mielenkiintoista numeroa.

Lantliv-tarjoukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa, eikä tilausta tarvitse erikseen perua. Jos haluat jatkaa Lantliv-tilaustasi tilauksen päättymisen jälkeen, katso uusimmat Lantliv-tarjoukset sivuiltamme ja tilaa lehti hyvissä ajoin uudestaan, jotta et missaa yhtään maalaisläheistä numeroa.

Voit antaa Lantliv-lehtitilauksen myös lahjaksi maalla elävälle tai maalaiselämästä haaveilevalle ystävällesi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Lehtitilaus maksetaan turvallisella Stripe-korttimaksulla.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Oletko jo Lantliv-tilaaja? Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Bonnierin asiakaspalvelun kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lantliv”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija