Robot esittää: Minecraft: tarjous & tilaus

69,00 

69,00 €0 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Robot esittää: Minecraft-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Robot esittää: Minecraft on täydellinen lehti kaikille Minecraft-pelaajille ja -faneille. Tutustu tarjouksiin ja tilaa itselle tai lahjaksi.

Robot esittää: Minecraft -lehti lyhyesti

Robot esittää: Minecraft -lehti pureutuu perinpohjaisesti Minecraftin kiehtovaan maailmaan. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut seikkailija, tämä lehti tarjoaa runsaasti mielenkiintoista sisältöä, joka syventää pelikokemustasi entisestään.

Lue ja tutustu lehden sisältöön, ja löydä uusia tapoja nauttia Minecraftin lumoavasta universumista.

Aloittelijasta mestariksi Minecraft-lehden avulla

Craftauksen 101: Valmista, kerää, rakenna!

Aloittaessasi seikkailusi Minecraftin maailmassa on tärkeää hallita craftaus eli esineiden valmistaminen. Lehden ohjeilla ja vinkeillä opit craftaamaan ensimmäiset tärkeät esineet, kuten työpöydän ja työkalut, jotka ovat avainasemassa selviytymisessäsi.

Rakennat myös ensimmäisen suojapaikkasi, joka pitää sinut turvassa hirviöiltä ja tarjoaa turvallisen tukikohdan seikkailuillesi. Lehden vinkeillä saat nopeasti otteen craftauksen perusteista ja voit alkaa rakentamaan omaa Minecraft-unelmaasi!

Louhi ja kerää: Selviydy raaka-aineiden maailmassa

Minecraftin maailma on täynnä arvokkaita raaka-aineita, joita tarvitset selviytymiseesi ja rakennustesi luomiseen. Tutustu Robot esittää: Minecraft -lehden avulla louhimisen saloihin ja opi tunnistamaan erilaiset materiaalit, kuten kivi, puu, ja rauta.

Kerää tarvittavat resurssit, jotta voit valmistaa tehokkaita työkaluja, aseita ja suojavarusteita. Hallitse louhimistekniikat ja opi parhaat paikat raaka-aineiden keräämiseen, jotta voit varustautua seikkailuihisi kunnolla ja selviytyä Minecraftin vaaroista.

Taisteluopas: Kuinka voittaa hirviöt

Minecraftin maailma on täynnä vaarallisia hirviöitä, jotka uhkaavat selviytymistäsi. Luurangot, zombit, creeperit ja monet muut odottavat pimeyden kätköissä valmiina hyökkäämään. Lehden taisteluopas antaa sinulle arvokkaita vinkkejä ja strategioita, joilla voit voittaa hirviöt ja selviytyä seikkailusi seuraavaan päivään.

Opi tuntemaan eri hirviöiden heikkoudet ja hyödynnä ympäristöäsi taistelussa. Rakenna vahvat puolustuslinjat ja varmista, että olet aina valmis kohtaamaan vaarat Minecraftin maailmassa.

Rakentajan aarreaitta: Inspiraatiota ja ohjeita luomuksiin

Rakennusprojektit: Inspiraatiota ja ohjeita

Lehden rakennusprojektit-osiossa löydät runsaasti inspiraatiota ja ohjeita oman Minecraft-maailmasi rakentamiseen. Käy läpi erilaisia rakennusideoita, tutustu luovien pelaajien toteuttamiin projekteihin ja löydä uusia tapoja ilmaista luovuuttasi Minecraftissa.

Olitpa sitten kiinnostunut rakentamaan kaupunkeja, linnoja, tai vaikkapa futuristisia rakennelmia, Robot esittää: Minecraft -lehdestä löydät tarvittavat ohjeet ja inspiraation toteuttaa unelmiesi luomuksia.

Haastattelussa rakentajat: Tarinoita luomusten takaa

Haastattelussa rakentajat -osiossa pääset kurkistamaan kulissien taakse ja kuulemaan tarinoita Minecraftin luomusten takaa. Tämä osio tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia asialleen omistautuneilta pelaajilta ja rakentajilta.

Kuuntele heidän kertomuksiaan luomustensa synnystä, inspiroivista taustoista ja rakentamisen saloista. Olipa kyseessä sitten massiivinen linna, hämmästyttävä maisema tai pieni yksityiskohta, jokaisella luomuksella on oma tarinansa ja tämä osio tuo ne esiin.

Ole ensimmäisten joukossa saamassa tuoreimmat uutiset ja päivitykset Minecraft-maailmasta tässä osiossa. Robot esittää: Minecraft -lehti pitää sinut ajan tasalla pelin viimeisimmistä käänteistä, tulevista päivityksistä ja lisäyksistä. Tutustu uusiin ominaisuuksiin, seuraa pelin kehitystä ja ota selvää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Minecraftin maailmaan.

Yhteisön luovuus ja innostavat projektit

Tutustu yhteisön luoviin projekteihin ja inspiroidu Minecraftin pelaajien upeimmista luomuksista tässä lehden osiossa.

Näe, miten pelaajat ympäri maailmaa ovat käyttäneet mielikuvitustaan ja taitojaan luodakseen uskomattomia rakennelmia ja maisemia.

Olitpa sitten kiinnostunut näkemään massiivisia kaupunkeja, eeppisiä linnoja tai taidokkaita pienoismalleja, täältä löydät inspiraatiota omiin Minecraft-projekteihisi.

Tilaa Minecraft-lehti ja aloita seikkailusi!

Robot esittää: Minecraft -lehti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä Minecraftin lumoavaan maailmaan. Tilaa lehti nyt ja saat käyttöösi laajan valikoiman inspiroivia artikkeleita, käytännön vinkkejä ja viihdyttävää sisältöä, joka tekee pelikokemuksestasi entistäkin rikkaamman ja mielenkiintoisemman.

Lehtitilaus

Tilaamalla Robot esittää: Minecraft -lehden saat säännöllisesti kotiisi toimitettuna kaiken tarvitsemasi tiedon ja viihteen Minecraftin maailmasta. Voit valita tilausjakson pituuden, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Valittavanasi on 6 kk tai 12 kk tilausjakso määräaikais- tai kestotilauksella.

  • Määräaikainen tilaus sopii sinulle, jos haluat sitoutua lehden tilaamiseen tietyn ajanjakson ajaksi. Tämä vaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden nauttia Robot esittää: Minecraft -lehden sisällöstä ilman pitkäaikaista sitoutumista. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat kokeilla lehteä ennen pitkäaikaista sitoutumista. Määräaikainen tilaus tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta, sillä voit päättää tilauksen uusimisesta tai lopettamisesta tilausjakson lähestyessä loppua. Näin voit parhaiten arvioida sopiiko lehden sisältö tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.
  • Valitsemalla kestotilauksen varmistat, että et jää paitsi yhdestäkään lehden numerosta. Kestotilauksessa tilaus uusiutuu automaattisesti edulliseen hintaan tilausjakson päättyessä, joten saat lehden suoraan postilaatikkoosi ilman erillistä tilauksen uusimista. Lisäksi kestotilaajat voivat saada usein myös muita etuja, kuten alennuksia tai lahjoja. Kestotilauksessa lehtikohtainen hinta on aina alhaisempi kuin määräaikaistilauksessa.

Tarjoukset

Hyödynnä Tilaa-lehti.fi:n huikeat tarjoukset ja tilaa Minecraft-lehti nyt edullisesti. Tilaa lehti itsellesi tai anna se lahjaksi Minecraftin ystävällesi.

Tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten varmista omasi ja aloita seikkailusi Minecraftin maailmassa heti!

Aloita seikkailusi tänään

Älä jää paitsi maailman suosituimman pelin jännittävästä maailmasta. Tilaa Robot esittää: Minecraft -lehti ja anna mielikuvituksesi lentää vapaasti.

Seuraa pelin kehitystä, opi uusia taitoja ja inspiroidu muiden pelaajien luomuksista.

Tartu tarjoukseen ja aloita seikkailusi jo tänään!

Ilmestymispäivät

Robot esittää: Minecraft -lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Vuoden 2024 ilmestymispäivät ovat:

  1. 17.1.2024
  2. 6.3.2024
  3. 24.4.2024
  4. 5.6.2024
  5. 17.7.2024
  6. 4.9.2024
  7. 23.10.2024
  8. 4.12.2024

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Robot esittää: Minecraft -lehteä julkaisee Story House Egmont. Voimassa olevia tilauksia koskevat kyselyt, mukaan lukien osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja tilauksen peruutukset tulee osoittaa Story House Egmontin asiakaspalveluun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Robot esittää: Minecraft”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija