Mondo tarjous & tilaus

35,90 64,90 

Mondo on matkailulehti, joka esittelee uudet matkakohteet, tekee löytöjä jo tutuista kohteista ja neuvoo parhaat matkailua helpottavat niksit.

Mondo esittelee kaupunki- ja rantakohteet niin läheltä kuin kaukaakin, kotimaankohteet sekä erilaiset teemakohteet, kun olet lähdössä esimerkiksi seikkailemaan, syömään hyvää ruokaa, laskettelemaan tai viikonlopun budjettimatkalle.

Lehdessä julkaistaan myös top-listauksia esimerkiksi vuoden matkakohteista tai teemoittain.

Katso Mondo-tarjous ja tilaa Suomen luetuin matkailulehti edulliseen hintaan!

35,90 €6 numeroaTilaa tästä »
64,90 €11 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Mondo-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Matkailulehti Mondo tarjous

Mondo-lehti

Mondo on Image Kustannuksen vuonna 2002 perustama matkailulehti. Vuonna 2013 Image Kustannus fuusioitui A-kustannukseen, jolloin lehden kustantajaksi/julkaisijaksi tuli A-lehdet Oy.

Vuoteen 2013 asti Mondo julkaisi Matkaopas-kirjasarjaa, joissa käsiteltiin yhtä kaupunkia tai kokonaista maata matkakohteena. Mondon Matkaoppaissa matkakohteina esiteltiin mm. Madrid, Sisilia, Berliini, Amsterdam, Rooma, Kööpenhamina, Lissabon, Budapest, Praha, Taiwan, Islanti ja Riika.

Sisältö:

Mondo on asiantunteva, innostava, kaunis ja monipuolinen matkailulehti. Sen laatu syntyy hyvin kirjoitetuista jutuista, upeasta visuaalisuudesta ja korkealuokkaisista valokuvista.

Mondoon voit aina luottaa, sillä toimittajat ja kirjoittajat tuntevat kohteensa hyvin – osa jopa asuu niissä.

Mondon avulla koet paikat, joita paikalliset rakastavat ja joista muut puhuvat. Se antaa luotettavaa tietoa, uusia ideoita ja inspiraatiota matkustamiseen.

Se on lehti, joka nostattaa matkakuumeen ja kertoo mihin kannattaa mennä ja mitä kannattaa kokea. Ja lehti täynnä ihania elämyksiä ja unelmien nojatuolimatkoja.

Päätoimittajat:

  • Heiki Valkama
  • Kati Kelola
  • Marja Aarnipuro

Tarjous ja tilaaminen

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien aikakauslehtikustantamoiden ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Mondo-tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu Mondo-tarjouksiimme yllä ja tilaa Suomen luetuin matkailulehti erittäin edulliseen hintaan.

Voit tilata Mondon puolen vuoden (6 numeroa) tai koko vuoden (11 numeroa) tilausjaksolla määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena (kestotilaus).

Hintoihin sisältyy aina toimituskulut, ja saat uusimman numeron kotiin kannettuna jo ennen kuin se ilmestyy kauppojen hyllyille.

Voit myös antaa Mondo-tilauksen lahjaksi antamalla maksajan ja lehden saajan tiedot erikseen.

Osaan tarjouksistamme sisältyy vaihtuva tilaajalahja, jonka näet tilaa tästä -linkistä.

Ilmestymispäivät

Mondo ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Uusimman numeron ja koko vuoden numeroiden ilmestymispäivät ja teemat löydät kätevästi Mediakortit.fi-palvelusta.

Asiakaspalvelu ja peruutus

Lehden sisältöä koskeva palaute ja olemassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutos, tilauksen tilapäinen keskeytys ja peruutus, on aina hoidettava A-lehtien asiakaspalvelun kautta. Kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mondo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija

,