Tilaa Antiikki & Design tarjoushintaan

Paras Antiikki & Design tarjous

Tietoa lehdestä Antiikki & Design

Antiikki & Design (aikaisemmin Glorian Antiikki) on lehti kaikille heille, jotka rakastavat kaunista antiikkia ja vanhoja huonekaluja. Monipuolinen kulttuuri- ja antiikkilehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Antiikki & Design on aihepiirinsä ainoa erikoislehti. Se kertoo tarinoita upeista esineistä, kristalleista, koruista, kelloista ja hopeoista. Lehden kiehtovat tarinat vievät lukijat mukanaan kartanoihin, huviloihin ja mummonmökkeihin. Sen kauniit kuvat tukevat erinomaisesti tarinoita.

Lehden aihepiirejä ovat aidon vanhan antiikin ohella taide, design, keräily ja entisöinti. Yhä useammin lehdessä poiketaan myös sisustamisen puolelle.

Antiikki & Design esittelee antiikkiesineitä, vanhoja tavaroita ja kertoo niistä kiehtovia tarinoita. Lehti ei unohda myöskään 50- ja 60-luvun muotoilun kultakautta, huonekaluja, vanhaa posliinia ja lasia. Se esittelee upeita koteja ja inspiroi lukijoita yhdistelemään vanhaa ja uutta.

Lehden jokaisessa numerossa on oma keräilyosio, jossa Suomen parhaat asiantuntijat auttavat määrittelemään omien aarteiden arvon ja antavat neuvoja hyviin keräilykohteisiin. Osiossa kerrotaan myös antiikkialan tapahtumista, messuista ja museoista, esitellään antiikkikauppoja ja taiteilijoiden koteja sekä lukijoiden omia antiikkiesineitä ja keräilykokoelmia.

Antiikki & Design on lehti, joka ei menetä arvoaan vaan se säilytetään pitkään.

Hurahda antiikkiin ja tilaa Suomen ainoa antiikin erikoislehti Antiikki & Design nyt tarjoushintaan!