Antiikki & Design: tarjous & tilaus

32,90 54,90 

Antiikki & Design on alan ainoa suomalainen erikoisjulkaisu, jota tekevät maamme ykkösrivin asiantuntijat. 10 kertaa vuodessa ilmestyvän lehden aihealueita ovat antiikki, design, sisustaminen, keräily, taide ja vintage.

Antiikki & Design -lehti tarjoaa sisustajalle ideoita vanhan ja uuden yhdistämiseen. Se opastaa kunnostamaan ja tavoittamaan vanhan ajan henki.

Se esittelee upeita vanhoja esineitä ja avaa ovet 1900-luvun designin kiehtovaan maailmaan. Lehden sivuilla pääset kohtaamaan keräilijöitä, vierailemaan hienoissa kodeissa ja tutustumaan alan tapahtumiin.

Tutustu tarjouksiin ja ala Antiikki & Design -lehden tilaajaksi jo tänään!

32,90 €5 numeroaTilaa tästä »
54,90 €10 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Antiikki & Design-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tässä Antiikki & Design -lehden numerossa (2/2023) vierailtiin ranskalaistyyppisessä kodissa ja esiteltiin 24 upeaa kelloa.

Antiikki & Design -lehti lyhyesti

Antiikki & Design (vuodesta 1993 Antiikki ja vuosina 1995–2014 Glorian Antiikki) on antiikkiesineisiin ja sisustamiseen keskittyvä aikakauslehti.

A-lehdet perusti lehden vuonna 1993 nimellä Antiikki, päätoimittajanaan Leena Nokela. Vuonna 1995 lehti siirtyi Sanoma Magazinelle, joka muutti lehden nimeksi Glorian Antiikki osana Gloria-lehtiperhettä.

Kesäkuussa 2014 Sanoma Media myi lehden Fokus Medialle, jolloin nimeksi muutettiin Antiikki & Design. Lehden nykyinen päätoimittaja on Mirva Saukkola.

Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Antiikki & Design -lehden lukijamäärä on 67 000 ja kokonaistavoittavuus 83 000.

Mitä Antiikki & Design tarjoaa?

Antiikki & Design on ainutlaatuinen erikoisjulkaisu, joka palvelee suomalaisia antiikin, designin ja taiteen ystäviä.

Se on perustettu tarjoamaan syvällistä tietoa ja inspiraatiota kaikille, jotka arvostavat vanhoja, esteettisesti merkittäviä esineitä ja kulttuuria. Lehden asiantuntijat ovat alansa huippuja, ja he jakavat lukijoilleen tietoa antiikista, designista, sisustuksesta, keräilystä, taiteesta ja vintagesta.

Lehden tarjonta keskittyy monipuolisesti sekä visuaaliseen nautintoon että käytännölliseen tietoon. Se ei ainoastaan esittele vanhoja esineitä ja taide-esineitä, vaan tarjoaa myös vinkkejä niiden kunnostamiseen, hoitamiseen ja esillepanoon. Tämä yhdistettynä moderniin designiin ja sisustusvinkkeihin tekee lehdestä monipuolisen lukukokemuksen.

Erityisen huomionarvoista on lehden panostus 1900-luvun designin esittelyyn. Se tarjoaa lukijoilleen kurkistuksen menneiden aikojen designmaailmaan, avaten ovia taiteen ja muotoilun historiaan. Tämä historiallinen perspektiivi yhdistettynä nykyaikaiseen otteeseen tekee Antiikki & Design -lehdestä erityisen.

Lisäksi lehti tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja näkemyksiä, esitellen keräilijöiden kokoelmia, kiehtovia koteja ja ajankohtaisia näyttelyitä. Se ei ole vain tiedon lähde, vaan myös inspiraation ja elämysten keidas heille, jotka arvostavat kulttuuria ja historiaa.

Lehti on myös tunnustettu kestävän kehityksen arvojen edistäjänä. Se puhuttelee laajaa yleisöä, joka arvostaa laatua, kestävyyttä ja kulttuuriperintöä. Tämä tekee lehdestä paitsi informatiivisen myös ajankohtaisen ja arvostetun julkaisun.

Antiikki & Design on enemmän kuin lehti – se on yhteisö, joka kokoaa yhteen antiikin, designin ja taiteen ystävät ympäri Suomea. Lehden sivuilta löydät paitsi tietoa ja vinkkejä, myös tarinoita ja elämyksiä, jotka rikastuttavat ja syventävät lukijoidensa ymmärrystä näistä ikuisista aiheista.

Vanhojen esineiden esittelyt

Lehden olennaisinta sisältöä ovat kiehtovien antiikkiesineiden sekä niiden historian ja tarinoiden esittelyt.

Niissä käsitellään eri aikakausia ja tyylejä edustavia huonekaluja, niiden historiaa, tyylillisiä piirteitä ja valmistusmenetelmiä. Artikkeleissa tutkitaan korujen ja kellojen valmistusta, materiaaleja ja muotoilua eri aikakausilta, sekä saatetaan esitellä harvinaisia tai erityisen merkittäviä koruja ja tarinoita niiden takaa.

Taide-esineitä, kuten maalauksia, veistoksia ja piirroksia, käsittelevät jutut voivat sisältää taidehistoriallisia analyysejä, taiteilijaprofiileja ja yksittäisten teosten syvällisempiä tarkasteluja.

Unohtamatta myöskään keramiikkaa, posliinia sekä lasi- ja kristalliesineitä.

Erikoisartikkelit ja haastattelut

Antiikki & Design -lehden ehkä merkittävin vetonaula on sen erikoisartikkelit ja eksklusiiviset haastattelut. Tämä syvällinen osio tarjoaa lukijoille ainutlaatuisia näkökulmia antiikin ja designin maailmaan.

Lehden toimittajat haastattelevat alan johtavia asiantuntijoita, tunnettuja keräilijöitä ja merkittäviä taiteilijoita. Haastattelujen kautta lukijat pääsevät paitsi oppimaan uutta, saamaan myös ideoita oman kodin sisustukseen.

Näissä jutuissa käsitellään esimerkiksi harvinaisten esineiden historiaa, muotoilun kehitystä eri aikakausina sekä taiteen merkitystä yhteiskunnassa.

Haastatteluissa esiin voivat nousta esimerkiksi alan uusimmat trendit, tulevaisuuden näkymät ja asiantuntijoiden henkilökohtaiset kokemukset.

Antiikkijutut ja haastattelut informoivat, inspiroivat ja syventävät ymmärrystä ja arvostusta antiikkia ja designia kohtaan.

Oppaat ja vinkit

Lehti tarjoaa lukijoilleen myös käytännönläheisiä oppaita ja vinkkejä, joissa keskitytään antiikkiesineiden entisöintiin, huoltoon ja arvostamiseen. Tämä osio on omistettu vinkeille, jotka auttavat lukijoita ymmärtämään paremmin heidän kokoelmiensa arvon ja merkityksen.

Opasjutut kattavat kirjavan valikoiman aiheita antiikkiesineiden tunnistamisesta niiden historiallisen ja taloudellisen arvon määrittämiseen sekä esineiden asianmukaiseen säilytykseen ja hoitoon.

Osiossa asiantuntijat jakavat tietoa ja tekniikoita, joita tarvitaan vanhojen esineiden kunnostamiseen ja ylläpitämiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi ohjeet ajan patinan säilyttämiseen, vinkit harvinaisten materiaalien käsittelyyn sekä neuvot antiikkiesineiden integroimiseen osana nykyaikaista sisustusta.

Lehden oppaista ja asiantuntijavinkeistä on hyötyä erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita omien kokoelmiensa hoitamisesta ja arvon säilyttämisestä tuleville sukupolville.

Kulttuuri- ja tapahtumatiedot

Antiikki & Design -lehden kulttuuri- ja tapahtumasivut tarjoaa ajankohtaista tietoa tulevista antiikkiin, designiin ja taiteeseen liittyvistä tapahtumista.

Osio sisältää kalenterin tärkeimmistä päivämääristä, messuista, näyttelyistä ja muista lukijoita kiinnostavista kulttuuritapahtumista.

Lehti on tietysti myös itse mukana tapahtumissa ja raportoi niistä haastattelujen ja upeiden valokuvien kera tarjoten monipuolisia näkemyksiä alan tapahtumista.

Tapahtumaosion tarkoituksena on pitää lukijat ajan tasalla tärkeimmistä tapahtumista ja auttaa löytämään heidän kiinnostuksenkohteitaan ja tarpeitaan vastaavia menotärppejä.

Ilmestymispäivät ja teemat

Antiikki & Design ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Vuonna 2024 lehden ilmestymispäivät ja teemat ovat:

  1. 17.1.2024. Matkaekstra! Kiinnostavimmat kohteet antiikin & kulttuurin ystävälle.
  2. 14.2.2024. Vinkkejä kodin kohennukseen: tunnelmalliset tapetit, tyylikkäät vetimet & parhaat parketit.
  3. 20.3.2024. Ihana pääsiäisnumero! Vinkkejä kattauksiin ja pöytähopeiden huoltamiseen.
  4. 17.4.2024. Koruekstra! Upeimmat korut & kellot.
  5. 15.5.2024. Suuri museonumero! Kesän parhaat näyttelyt.
  6. 19.6.2024. Kesän kiinnostavat menovinkit.
  7. 21.8.2024. Habitare- & sisustusnumero! Näin yhdistät uutta ja vanhaa.
  8. 18.9.2024. Syksyn kiinnostavimmat näyttelyt & kirjauutuudet.
  9. 23.10.2024. Elämän ylellisyydet: viiniekstra & upeat jalokivet.
  10. 27.11.2024. Muhkea joulunumero! Vinkit koristeluun & kattauksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tilaan lehden?

Voit tilata Antiikki & Design -lehden Fokus Median omilta sivuilta tai joltain lehtitilauksia myyvistä välittäjistä, kuten Tilaa-lehti.fi-sivustolta.

Milloin saan ensimmäisen lehden?

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, keskimäärin 2-3 viikon kuluessa tilauksesta.

Miten voin maksaa tilauksen?

Kauttamme tehdyt tilaukset voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla sekä Klarnan maksutavoilla (maksa 14 päivän sisällä tai maksa myöhemmin alk. 4,99 €).

Mitä etua jatkuvasta tilauksesta on?

Jatkuvassa tilauksessa tilaushinta on lähes aina määräaikaistilausta edullisempi. Jatkuvassa tilauksessa sinun ei tarvitse myöskään huolehtia tilauksen uusimisesta. Lisäksi jatkuvaan tilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus.

Miten pääsen lukemaan digilehteä?

Voit lukea tilaamaasi lehteä osoitteessa lehtiluukku.fi. Sinun tulee rekisteröityä palveluun asiakasnumerollasi, joka löytyy laskulta tai lehden takakannesta.

Voinko tilata lehden lahjaksi?

Kyllä. Valittuasi tarjouksen, valitse lahjatilaus ja täytä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Meidän kauttamme Antiikki & Design -lehden tilaus onnistuu vain kotimaahan. Ota yhteyttä Fokus Median asiakaspalveluun tilataksesi lehden ulkomaille.

Milloin saan tilaajalahjan?

Jos tarjoukseen sisältyy tilaajalahja, se toimitetaan noin kuukauden kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin.

Myydäänkö sitä irtonumerona?

Kyllä, tämä lehti on saatavana myös irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan.

Voisinko saada näytenumeron?

Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista. Voit tutustua lehteen kuitenkin kirjastossa ennen tilaamista.

Miksi en saanut lehteä ilmestymispäivänä?

Lehtien uusin numero toimitetaan tilaajille pääsääntöisesti ilmestymispäiväksi. Joskus lehden jakelu voi kuitenkin viivästyä. Ole hyvä ja odota muutaman päivän ajan ja ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Antiikki & Design -lehteä julkaisee Fokus Media Finland. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja tilauksen peruutukset, pyydetään hoitamaan julkaisijan asiakaspalvelun kautta.

Yhteystiedot

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A, 4. krs.
00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Asiakaspalvelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Antiikki & Design”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija