Tilaa Koti ja Keittiö tarjoushintaan

Paras Koti ja Keittiö tarjous

Tietoa lehdestä Koti ja Keittiö

Koti ja Keittiö on Fokus Median julkaisema suomalainen asumisen ja sisustuksen erikoislehti, jonka aihepiirejä ovat sisustuksen lisäksi ruoka, viinit, matkailu ja antiikki. Vuodesta 1996 lähtien ilmestynyt lehti tavoittaa noin 140 000 lukijaa (KMT 2022).

Koti ja Keittiö on Suomen monipuolisin sisustuslehti, joka tarjoaa lämminhenkisissä ja laadukkaissa jutuissaan uusimpia trendejä, sesongin hyötyideoita, rakastetun hintavertailun sekä tietysti myös kauneimpia suomalaisia koteja. Se esittelee alan uusimmat trendit, joista on helppo ammentaa ideoita omaan kotiin ja viihtyisään asumiseen.

Pääosassa Koti ja Keittiö -lehdessä ovat kauniit suomalaiset kodit niin kaupungilla kuin maallakin. Kaikki lehden sisustusjutut on lukijoille tehtyä. Lisäksi Koti ja Keittiö tarjoaa elämyksiä ruoan, viinien, matkailun ja antiikin parissa. Joka numerossa nyt myös juttua puutarhoista ja  vihersisustamisesta, sekä suosittu Kysy vanhoista tavaroista -palsta.

Koti ja Keittiö on näyttävä ja moderni sisustuslehti täynnä inspiraatioita!

Katso myös:

Koti ja Keittiö uusin numero & ilmestymispäivät

Koti ja Keittiö ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa:

 1. 4.1.2023: Vuoden 2023 trendit. Hyvän olon koti ja raikkaat herkut. Viherkasvit tekevät sisustuksen.
 2. 1.2.2023: Keittiöekstra. Keittiön kestävä uudistaminen ja pienet & tarpeelliset tavarat. Helppoa hapanjuurileivontaa. Taimet kasvamaan!
 3. 1.3.2023: Kylpyhuone-ekstra. Kylpyhuoneen uudistus ilman suurta remonttia. Kalaherkkujen parhaat. Haaveiletko ruukkupuutarhasta?
 4. 29.3.2023: Kevään erikoisnumero. Pääsiäinen tuo kevään kotiin ja pöytään: tekstiilit, kattaus ja piensisustus. Kevään ihanat kukkijat.
 5. 26.4.2023: Sisustetaan patiot, terassit ja parvekkeet. Aloitetaan rento grillikausi ja valmistetaan juhlapöydän suosikit. Hyötypuutarhan ilot.
 6. 24.5.2023: Kesän erikoisnumero. Luodaan kesäkeidas pihasaunoineen. Keskikesän helpot herkut ja metsäpuutarhan kaunottaret.
 7. 28.6.2023: Asuntomessuekstra. Huippukohteet ja -ideat Loviisan asuntomessuilta. Viihtyisät kakkoskodit. Keskikesän kukkaloistoa.
 8. 2.8.2023: Ihana arki! Toimivan kodin valinnat: säilytys ja kodinhoitotilat. Mehevät omenaherkut.
 9. 30.8.2023: Parhaat vinkit Habitare-messuille. Viihtyisä ruokailutila: kalusteet, tekstiilit ja piensisustus. Sato talteen!
 10. 27.9.2023: Tunnelmaa kotiin. Ratkaise valaistuksen pulmakohdat ja sisusta syksyn väreillä ja kuoseilla. Viherkasvien talvihoito.
 11. 25.10.2023: Katse materiaaleihin! Maalit, uudet lattiamateriaalit ja näyttävät matot. Tunnelmalliset tulisijat.
 12. 22.11.2023: Joulun erikoisnumero. Luodaan rento ja kodikas joulu. Ajatuksella valitut koristeet, kukat, herkut ja lahjat.

Vuoden 2023 ilmestymispäivät löydät mediakortit.fi-sivustolta.

Koti ja Keittiö -tarjoukset

Tilaa-lehti.fi työskentelee väsymättä yhteistyössä Suomen johtavien lehtikustantamoiden ja tarjousvälittäjien kanssa tuodakseen parhaat Koti ja Keittiö -lehden tarjoukset jokaisen sisustajan ulottuville.

Tutustu Koti ja Keittiö -lehden tarjouksiimme kaikessa rauhassa tällä sivulla. Emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia.

Valitse automaattisesti päättyvä määräaikainen tilaus tai hieman edullisempi jatkuva tilaus, ja tutustu myös usein tarjouksiimme sisältyviin huikeisiin tilaajalahjoihin.

Voit tilata Koti ja Keittiö -lehden itselle tai antaa tilauksen lahjaksi intohimoisesti sisustamiseen suhtautuvalle perheenjäsenellesi tai ystävällesi valitsemalla lahjatilauksen.

Mikäli tarjoukseen sisältyy tilaajalahja, se toimitetaan tilauksen maksajalle noin kolmen viikon kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin.

Voit tilata Koti ja Keittiö -lehden digilehtenä lehtiluukku.fi-verkkosivustolta.

Koti ja Keittiö asiakaspalvelu, yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Koti ja Keittiö -lehteä julkaisee Fokus Media Finland Oy. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutos, tilauksen keskeytys ja peruutus, on hoidettava Fokus Median asiakaspalvelun kautta.

Voit perua tilauksen Oma asiointi -palvelussa verkossa, soittamalla 020 7354 130 (8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min (matkapuhelin), arkisin klo 8–17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Suosittelemme käyttämään Oma asiointi -palvelua tai sähköpostia.

Fokus Media asiakaspalvelu
Nesenta Oy/Fokus Media
Hirsalantie 11
02420 Jorvas