Koti ja Keittiö: tarjous & tilaus

34,90 59,90 

Koti ja Keittiö on Suomen monipuolisin sisustuslehti, joka tarjoaa lämminhenkisissä jutuissaan uusimmat trendit, sesongin hyötyideoita, hintavertailuja sekä kauneimpia suomalaisia koteja.

Lisäksi joka numerossa mukana puutarha- ja vihersisustusaiheita sekä rakastettu Kysy vanhoista tavaroista -palsta.

Tutustu tarjouksiimme ja tilaa ihastuttava Koti ja Keittiö -lehti jo tänään!

34,90 €6 numeroaTilaa tästä »
59,90 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Koti ja Keittiö-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Koti ja Keittiö on Fokus Median julkaisema aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat sisustus, ruoanlaitto, viinit, matkailu ja antiikki. Lehden lukijoista 85 % on yli 45-vuotiaita naisia (KMT).

Vuonna 1996 perustettu Koti ja Keittiö ilmestyi aluksi Allerin kustantamana neljästi vuodessa. Sen päätoimittajana oli 1996–2012 ja uudelleen 2016 alkaen Julius-journalistipalkinnolla palkittu Anna-Liisa Hämäläinen.

15-vuotisjuhlansa kunniaksi Koti ja Keittiö alkoi vuonna 2011 palkita suomalaisen muotoilun henkilöitä ja tuotteita. Ensimmäisessä Muoto-gaalassa palkittiin sisustusarkkitehti Marko Paananen ja Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila.

Sittemmin lehden gaaloissa palkittuja ovat olleet muun muassa Olavi Lindén, Yrjö Sotamaa ja Vuokko Nurmesniemi. Lisäksi kilpailuun on tullut mukaan erilaisia tuotemuotoiluprojekteja palkitsevia sarjoja.

Syksyllä 2017 Aller myi lehden Fokus Medialle. Nykyään Koti ja Keittiö -lehden päätoimittajana toimii Jaana Kivipelto-Tulkki.

Aukeama Koti ja Keittiö -lehden sivuilta, jossa käsitellään mm. pellavaa, keramiikkaa ja puuta sisustuselementtinä. Lehden ideat-osiossa käsittelään myös pellavaa ja puuvillaa.

Mitä Koti ja Keittiö tarjoaa?

Koti ja keittiö -lehden tilaaminen tarjoaa pääsyn Suomen monipuolisimman sisustuslehden maailmaan, joka on täynnä inspiraatiota, ideoita ja vinkkejä jokaiseen kotiin. Lehti on kuin opas kauniimpaan ja viihtyisämpään asumiseen, tarjoten lukijoilleen uusimpia trendejä, sesongin hyötyideoita ja vertaansa vailla olevan kurkistuksen kauneimpiin suomalaisiin koteihin. Jokainen numero on huolellisesti kuratoitu kokonaisuus, joka huokuu laatua ja lämpöä.

Erityisesti lehden rakastettu hintavertailu, syvälliset puutarha-aiheet ja vihersisustamisen vinkit sekä suosittu "Kysy vanhoista tavaroista" -palsta tekevät lehdestä korvaamattoman lähteen kaikille sisustamisesta ja kodin parantamisesta kiinnostuneille. Lukijat, jotka arvostavat hyvän ruoan valmistusta ja puutarhanhoitoa, löytävät myös paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa.

Koti ja keittiön digitaalinen läsnäolo Instagramissa, Facebookissa ja omilla verkkosivuillaan tarjoaa yhteisön, jossa voit jakaa intohimosi muiden sisustajien ja kodinparantajien kanssa. Tämä yhteisöllisyys ja jatkuva inspiraation lähde tekevät lehdestä paljon enemmän kuin pelkän painetun julkaisun.

Lehden tilaaminen Tilaa-lehti.fi:n kautta on helppoa ja edullista, ja takaa, että saat kuukausittaisen annoksen inspiraatiota suoraan kotiisi. Tilaukseen sisältyvät testatut reseptit, juhlavinkit, kattaus- ja koristeluideat sekä mielenkiintoiset artikkelit kauniista kodeista, sisustustyyleistä ja arkkitehtuurista. Koti ja keittiö on ihanteellinen lehti niille, jotka haluavat luoda kodistaan persoonallisen ja viihtyisän.

Tarjoukset ja tilaajalahjat tekevät tilauksesta vieläkin houkuttelevamman, ja lehden voi tilata joko itselleen tai lahjaksi ystävälle. Voit valita kestotilauksen, joka jatkuu kunnes sen peruuttaa, tai määräaikaisen tilauksen, joka päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa. Lahjatilaukset ovat suosittuja, sillä ne ovat helppo ja arvostettu tapa ilahduttaa läheistä.

Koti ja keittiö -lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten nyt on oikea hetki tilata lehti ja antaa sen tuoda uusia tuulia kotiisi. Tilaamalla lehden saat paitsi upean lukupaketin myös pääsyn yhteisöön, joka jakaa intohimosi kauniiseen kotiin ja hyvään elämään.

Ei vain sisustuslehti

Koti ja keittiö -lehti on paljon enemmän kuin pelkkä sisustuslehti; se on kokonaisvaltainen elämäntapajulkaisu, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä sisältöä ja inspiraatiota monelta eri elämänalueelta. Vaikka lehden ytimessä onkin sisustus, se ulottuu kattavasti myös muihin kotielämän aspekteihin, kuten ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon, ja antaa vinkkejä sekä oivalluksia kodin parempaan ymmärtämiseen ja sen arvon korostamiseen.

 • Ruoanlaitto ja herkuttelu: Koti ja Keittiö -lehti tarjoaa lukijoilleen herkullisia reseptejä, jotka sopivat niin arkieen kuin juhlahetkiinkin. Reseptit on suunniteltu siten, että jokainen voi löytää niistä inspiraatiota ja nautintoa, olipa kyse sitten nopeista arkiaterioista tai juhlavista illallisista. Lisäksi lehti jakaa asiantuntevia viinivinkkejä, jotka täydentävät täydellisesti ruokakokemuksia.
 • Puutarhanhoito ja vihersisustaminen: Puutarha- ja vihersisustusjutut ovat olennainen osa lehteä, tarjoten lukijoille ajankohtaisia vinkkejä ja ideoita viheralueiden hoitoon sekä kasvien hyödyntämiseen sisustuksessa. Olipa kyse sitten parvekepuutarhasta tai suuremmasta piha-alueesta, lehti tarjoaa inspiraatiota ja neuvoja vihreämmän ja kauniimman ympäristön luomiseen.
 • Kodinparannus ja elämäntapa: Lehti tarjoaa myös tärkeitä vinkkejä ja neuvoja kodinparannusprojekteihin, sisältäen kaiken aina pienistä DIY-projekteista suurempiin remontteihin. Lisäksi Koti ja Keittiö käsittelee laajemmin elämäntapaan liittyviä aiheita, kuten hyvinvointia, perhe-elämää ja ajanhallintaa, tarjoten lukijoilleen ideoita ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen ja harmoniseen elämään.
 • Matkailu ja kulttuuri: Lehti vie lukijansa myös rentouttaville nojatuolimatkoille, esitellen kiehtovia matkakohteita ja antaen vinkkejä kulttuuririentoihin. Nämä artikkelit tarjoavat paitsi visuaalista nautintoa myös käytännöllisiä vinkkejä matkailuun ja kulttuurin kokemiseen, rikastuttaen lukijoiden elämää ja antaen uusia ideoita vapaa-ajan viettoon.
 • Yhteisö ja osallistuminen: Koti ja Keittiö -lehti rakentaa aktiivista yhteisöä ympärilleen, kannustaen lukijoitaan osallistumaan keskusteluun ja jakamaan omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Tämä vuorovaikutus lukijoiden kanssa luo lehdestä elävän ja hengittävän kokonaisuuden, joka elää ajassa ja vastaa lukijoidensa tarpeisiin.

Nämä seikat huomioon ottaen, voidaan todeta, että Koti ja Keittiö ei ole vain sisustuslehti, vaan monipuolinen lifestyle-lehti, joka tarjoaa lukijoilleen arvokasta tietoa, inspiraatiota ja nautintoa monilta elämänalueilta, tehdäkseen kodista ja elämästä kauniimpaa ja merkityksellisempää.

Miksi tilata Koti ja Keittiö -lehti?

Koti ja Keittiö -lehden tilaus on päätös, joka tuo kotiisi kuukausittain inspiraatiota, uusia ideoita ja syvällistä sisältöä, joka rikastuttaa arkeasi monin tavoin.

Tässä muutamia syitä, miksi Koti ja Keittiö -lehden tilaaminen kannattaa:

 1. Monipuolinen sisältö. Koti ja Keittiö ei rajoitu pelkästään sisustukseen, vaan tarjoaa laajan kirjon sisältöä myös ruoanlaitosta, puutarhanhoidosta, DIY-projekteista ja elämäntapavinkkeistä. Tämä tekee siitä kattavan lukupaketin, joka palvelee monenlaisia kiinnostuksen kohteita.
 2. Inspiraatio ja ideat. Lehdestä löydät runsaasti inspiraatiota niin kodin sisustamiseen kuin elämänlaadun parantamiseenkin. Uudet trendit, klassiset tyylit ja persoonalliset ratkaisut herättävät luovuutesi ja antavat ideoita, joita voit soveltaa omaan kotiisi.
 3. Asiantuntijavinkit. Koti ja Keittiö tarjoaa asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua toteuttamaan sisustusunelmiasi, parantamaan kotisi toimivuutta ja hyödyntämään tilasi mahdollisimman tehokkaasti. Näiden vinkkien avulla voit tehdä tietoisempia valintoja ja välttää yleisiä virheitä.
 4. Laadukas visuaalinen sisältö. Lehti on tunnettu korkealaatuisista valokuvistaan ja tyylikkäästä ulkoasustaan, jotka tekevät lehden selailusta nautinnollista. Visuaalinen inspiraatio on tärkeä osa sisustusharrastusta, ja Koti ja Keittiö tarjoaa sitä runsain mitoin.
 5. Yhteisöllisyys. Koti ja Keittiö luo ympärilleen yhteisön, jossa samanhenkiset ihmiset voivat jakaa ideoita ja kokemuksia. Sosiaalisen median kanavat ja verkkosivusto tarjoavat alustan keskustelulle ja vinkkien jakamiselle, mikä rikastuttaa lukukokemusta.
 6. Tilaajalahjat ja tarjoukset. Tilaamalla lehden hyödyt usein houkuttelevista tilaajalahjoista ja tarjouksista, jotka tekevät tilauksesta entistä arvokkaamman. Lisäksi kestotilaajana saatat päästä nauttimaan erilaisista tilaajaeduista, kuten arvonnoista ja tapahtumakutsuista.
 7. Kestävä kehitys ja paikallisuus. Lehden sisällössä korostuu usein kestävän kehityksen mukainen elämäntapa ja paikallisten tuotteiden ja suunnittelijoiden esittely. Tämä tukee paikallista taloutta ja kannustaa ekologisempiin valintoihin.
 8. Helppous ja mukavuus. Lehden tilaamalla saat jokaisen uuden numeron suoraan kotiisi ilman erillisiä toimituskuluja. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit olla varma, että saat aina tuoreimman sisällön heti sen ilmestyessä.

Koti ja Keittiö -lehden tilaaminen on investointi parempaan arkeen ja kauniimpaan kotiin. Se tarjoaa jatkuvaa inspiraatiota, uusia näkökulmia ja arvokasta tietoa, joka auttaa sinua luomaan juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Lukijapalautteita Koti ja Keittiö -lehdestä

Koti ja Keittiö -lehti on saanut lukijoiltaan lämpimän vastaanoton ja positiivisia arvioita vuosien varrella. Tässä koosteena yleisiä havaintoja ja teemoja lukijapalautteista:

Lukijat arvostavat lehden monipuolista ja laadukasta sisältöä, joka kattaa niin sisustuksen, ruoanlaiton, puutarhanhoidon kuin lifestyle-aiheetkin. Erityisesti lehden inspiraatio ja uudet ideat kodin kaunistamiseen ovat saaneet lukijoilta kiitosta.

Monet lukijat ovat olleet lehden uskollisia tilaajia vuosien ajan, mikä kertoo lehden kyvystä pitää yllä kiinnostusta ja tarjota jatkuvasti lisäarvoa lukijoilleen.

Joissakin palautteissa mainitaan mainosten lisääntyminen lehdessä. Vaikka tämä on yleinen ilmiö monissa julkaisuissa, jotkut lukijat toivovat tasapainoa mainosten ja toimituksellisen sisällön välillä.

Lukijat kuvaavat lehteä usein termeillä "ihana", "hyvä" ja "asiallinen". Nämä adjektiivit heijastavat lehden kykyä tuottaa miellyttäviä lukukokemuksia ja tyydyttää lukijoiden tarpeita ja toiveita.

Joillekin lukijoille Koti ja Keittiö -lehden saapuminen postiluukusta on kuukauden kohokohta, joka tuo iloa ja inspiraatiota päivään. Lehden sivuilta löytyvät ideat ja vinkit auttavat lukijoita parantamaan kotiensa viihtyisyyttä ja toimivuutta.

Lukijat arvostavat myös sitä, kuinka lehti luo yhteisön tunteen, jakamalla samanhenkisten ihmisten tarinoita, vinkkejä ja kokemuksia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Koti ja Keittiö -lehden lukijapalaute on pääosin positiivista, ja lehti on onnistunut luomaan arvokasta sisältöä, joka resonoi lukijakunnan kanssa. Lukijoiden palaute korostaa lehden merkitystä paitsi sisustuslehtenä myös elämäntapojen ja kodinparannuksen inspiraation lähteenä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koti ja Keittiö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija