EDGE Magazine: tarjous & tilaus

30,00 

EDGE Magazine on Ski Sport Finlandin virallinen julkaisu, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se tarjoaa syvällisen katsauksen alppi- ja freestylehiihdon maailmaan, puhumattakaan muista laskettelulajeista ja ulkoilmaelämästä.

Lehti on oiva valinta niin kilpalaskijoille kuin vapaa-ajan harrastajillekin, sillä se tarjoaa kattavan näkymän lajien sisäpiiriin ja ajankohtaisiin tapahtumiin Suomessa. Lukijoilleen EDGE valottaa kisalaskijoiden tuntemuksia, tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja tuo esille sekä väline-esittelyjä että kiehtovia kohdeartikkeleita.

Lisäksi EDGE lehti osallistuu aktiivisesti alppihiihtoyhteisön tapahtumiin, ja on saatavilla sekä painettuna että digitaalisena. Tämä tekee siitä täydellisen lukupaketin aktiiviselle, ulkoilmaelämästä nauttivalle edelläkävijälle, joka arvostaa laadukasta sisältöä ja on valmis investoimaan aikaa ja rahaa intohimoonsa.

30,00 €4 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi EDGE Magazine-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

EDGE Magazine – Sinun porttisi alppi- ja freestylehiihdon maailmaan

EDGE Magazine on Ski Sport Finlandin virallinen julkaisu, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pääsyn alppi- ja freestylehiihdon kulissien taakse. Neljästi vuodessa ilmestyvä lehti vie sinut suoraan rinteiden sykkeeseen ja ulkoilmaelämän ytimeen. Se on ainoa suomalainen julkaisu, joka avaa ovet alppilajien sisäpiiriin, tarjoten syvällistä tietoa ja tuoreita näkemyksiä lajin huipulta.

Miksi tilata EDGE?

  • Ainutlaatuinen sisältö: Saat ensikäden tietoa ja eksklusiivisia tarinoita kisalaskijoiden elämästä ja kauden käänteistä.
  • Monipuolisuus: Lehti kattaa kaiken junioritasolta ammattilaissarjoihin, tarjoten kattavan näkymän alppi- ja freestylehiihdon maailmaan.
  • Ulkoilmaelämän ilo: EDGE ei ole vain kilpalaskijoiden lehti. Se on omistettu kaikille aktiivisille ulkoilmasta nauttiville, esitellen uusimmat kohdetiedot ja välineuutuudet.

Sisältö, joka inspiroi ja informoi

EDGE tuo jokaiseen numeroonsa tuoretta sisältöä, jossa yhdistyvät asiantuntevat artikkelit ja visuaalisesti houkuttelevan ilme. Lehdestä löydät:

  • Kisalaskijoiden henkilökohtaiset tarinat: Tutustu siihen, mitä kulissien takana todella tapahtuu.
  • Ajankohtaiset uutiset: Ole ajan tasalla alppi- ja freestylehiihdon uusimmista tapahtumista ja trendeistä.
  • Välinearvostelut ja kohde-esittelyt: Löydä parhaat varusteet ja kohteet seuraavaa seikkailuasi varten.

Tapahtumat ja yhteisö

EDGE ei ole vain lehti, se on myös aktiivinen osa lasketteluyhteisöä. Lehti osallistuu vuoden aikana moniin alan tapahtumiin, kuten Ski Expoon ja Levi World Cupiin, tuoden tapahtumat eloon lukijoiden keskuudessa. Tule mukaan kokemaan alppilajien yhteisön syke ja jakamaan intohimosi samanhenkisten kanssa.

Tilaa nyt ja sukella syvemmälle

Olitpa sitten kilpalaskija, harrastelija tai ulkoilman ystävä, EDGE Magazine tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan innostumaan ja pysymään ajan tasalla. Tilaa nyt ja varmista, että saat jokaisen painoksen suoraan postilaatikkoosi tai digitaalisena Lehtiluukun kautta.

EDGE Magazine – Ja elät alä Alppilajien tahtiin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EDGE Magazine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija