Hyvä Elämä+Sielunpeili: tarjous & tilaus

62,00 

Hyvä Elämä on laaja-alainen 55+ suomalaisille suunnattu lehti, joka tarjoaa tietoa kaikista terveyden osa-alueista: fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta terveydestä.

Lehti sisältää lämminhenkisiä ja omakohtaisia henkilötarinoita ja koskettavia haastatteluja.

Joka numerossa nyt 32-sivuinen Sielunpeili-liite!

62,00 €8 numeroaTilaa tästä »
62,00 €8 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Hyvä Elämä+Sielunpeili-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa lämminhenkinen Hyvä Elämä lehti.

Hyvä Elämä -lehti lyhyesti

Hyvä Elämä on 55+ suomalaisille senioreille suunnattu aikakauslehti, joka tarjoaa vinkkejä mukavampaan ja antoisampaan arkeen sekä kertoo lämminhenkisiä, omakohtaisia ja helposti lähestyttäviä henkilötarinoita ja mielenkiintoisten ihmisen elämänkokemuksia.

Hyvä Elämä -lehti tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan, harrastuksiin, matkailuun, asumiseen, kulttuuriin ja turvallisuuteen. Lehti kattaa kaikki terveyden osa-alueet: fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen terveys. Sen keskiössä on seniorin mukava, turvallinen ja aktiivinen arki.

Uuden nimen myötä Hyvä Elämä -lehden aihepiiri laajentui käsittelemään lähes kaikkea hyvää elämää, sen pitkospuita, syntyjä, syitä ja seurauksia. Totisten terveysaiheiden vastapainoksi lehti tuo julki iloa, eloa, riemua ja vauhtia sekä monia aikuisen väestön mielenkiinnon kohteita.

Hyvä Elämä -lehteä julkaisee Karprint ja sen päätoimittaja on Mari Ahola-Aalto.

Sielunpeili yhdistyi Hyvä Elämä -lehden kanssa

Sielunpeili-lehti ilmestyy jatkossa osana Hyvä Elämä -lehteä. Sielunpeili tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi. Se avaa polun ihmisen sisäiseen maailmaan ja tarjoaa tietoa ihmisenä kasvamiseen kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa.

Sielunpeilin punainen lanka on ajatus siitä, että maailma ja ihmiset peilaavat meille sieluamme. Lehden aihealueita ovat sisäinen kasvu, ajatuksenvoima, positiivinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen, rakkaudelle antautuminen sekä itsensä hyväksyminen.

Jokaisen Hyvä Elämä -lehden numeron mukana ilmestyy nyt 32-sivuinen Sielunpeili-liite.

Hyvä Elämä -lehden ilmestymispäivät ja aiheet

Hyvä Elämä -lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Vuoden 2024 ilmestymispäivät ja teemat

 1. 11.1.2024. VIREYTTÄ ARKEEN / KEVÄTTÄ KOHTI. Painon hallinta, monipuolinen ravinto, paasto. Harrastukset ja Terveellinen liikunta (apuvälineet ja liikuntapaikat). Verkkokoulutuksella iloa ja hyötyä arkeen (palvelujen tarjoajat). Senioreiden ystäväpalvelut (palvelujen  tarjoajat). Kulttuuriosio (teatteri, konsertit, museot ym.)
 2. 15.2.2024. TURVAA TULEVAAN. Perhe ja parisuhde. Palvelut kotiin (palvelujen tarjoajat). Eläkeasiat, Perintöasiat, Lakimiespalvelut (palvelujen tarjoajat). Hautauspalvelut, Testamenttilahjoitukset. Kulttuuriosio (teatteri, konsertit museot ym.)
 3. 4.4.2024. HYVINVOINTINUMERO. Naisen kokonaisvaltainen terveys (perusterveys). Hyvinvointi- ja lääkäripalvelut (palvelujen tarjoajat). Vaihdevuodet. Vaihtoehtohoidot. Kulttuuriosio (teatteri, konsertit, museot ym.).
 4. 30.5.2024. TURVALLINEN KOTI / KESKIKESÄN JUHLA. Matkailukausi, Autoilu, Veneily. Majoitukset (palvelujen tarjoajat). Teknologiaa arkeen (palvelun tarjoajat ja apuvälineet). Kulttuuriosio ja Kesätapahtumat (kesäteatterit, oopperat, museot ym.).
 5. 25.7.2024. SYDÄN JA VERISUONITERVEYS. Ruokavalio ja liikunta. Verenpaine, Veren sokeri, Kolestroli (apuvälineet). Aivoverenkierto (ehkäisy ja hoito). Hyvä Uni (palvelujen tarjoajat). Kulttuuriosio (teatteri, konsertit, museot ym.).
 6. 22.8.2024. LIIKUNNAN JA RAVINNON MERKITYS. Miehen kokonaisvaltainen terveys (perusterveys. Lihaskunto, Tuki- ja liikuntaelimet (apuvälineet). Lääkäripalvelut (palvelujen tarjoajat). Seksuaaliterveys. Terveys- ja liikuntamatkat (palvelujen tarjoajat). Kulttuuriosio (teatteri, konsertit, museot ym.).
 7. 3.10.2024. MIELEN JA AIVOJEN TERVEYS. Muistisairaudet (ennaltaehkäisy ja apuvälineet). Henkinen hyvinvointi ja turvaverkko (palvelujen tarjoajat). Omaishoitajan arki ja palvelut. Hyväntekeväisyys – Anna lahja, jolla autat! Kulttuuriosio ( teatteri, konsertit, museot ym.).
 8. 14.11.2024. TALVISTA TOIMINTAA. Talviliikunta (välineet ja palvelut). Talven matkat (Palvelujen tarjoajat). Joulun lähestyessä (yhteinen aika ja lahjatarjonta). Kevyempi joulu (jouluruuat). Kulttuuriosio (teatteri, joulukonsertit, museot ym.).

Vuonna 2023 lehden teemoja olivat

 1. Vireyttä keskitalven arkeen. Monipuolinen ravinto. Elämänhallinta, painon merkitys, liikunta ja apuvälineet. Suolisto ja vatsa. Harrastustoiminta ja palvelut. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Jooga. Paastosta piristystä keholle ja mielelle. Henkinen sisustus. Viherkasvit puhdistavat huoneilmaa ja tuovat silmäniloa. Ystävyys (Ystävänpäivä 14.2.2023).
 2. Turvaa tulevaisuuteen. Perhe ja parisuhde. Hyvät palvelut kotiin tarvittaessa. Eläke, testamentti, perintöasiat, lakitoimistopalvelut. Hautauspalvelu. Henkinen hyvinvointi. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Hoitava hengitys. Stressi kuriin. Villiyrtit. Tanssi hoitaa kehoa ja mieltä.
 3. Hyvinvointinumero. Naisen kokonaisvaltainen terveys (hiukset, iho, suu/hampaat jne.). Hyvintointi- ja lääkäripalvelut. Eläkevuosien eliksiiri. Vaihdevuodet, vitamiiinit, luonnonmukainen hoitoja palvelut. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Eläimet terapeutteina. Metsän hoitava syli. Inspiroivia kesämatkakohteita Suomessa. Voimaa ja iloa puutarhanhoidosta. Suola hoitaa ja sisustaa.
 4. Turvallinen koti – iloa kesään. Matkailukausi. Turvallinen autoilu. Teknologiaa arjen avuksi. Omaishoitajan arki ja palvelut. Kodin apuvälineet, iloa ja hyvää oloa kesäksi. Kesän tapahtumat (konsertit, teatterit, museot jne.). Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Eteeriset öljyt ja kukkatipat. Kesä on taikojen aikaa! Hääperinteet.
 5. Sydän- verisuoniterveys. Ruokavalio ja liikunta, terveen sydämen tukena. Kolesteroli, veren sokeri, verenpaineen hoito, seuranta ja apuvälineet. Aivoverenkiertohöiriöiden ehkäiseminen ja hoito. Hyvän unen merkitys terveydelle. Erilaiset apuvälineet. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Iloitaan syksyn antimista. Hyvä uni. Spa-hoidot onnistuvat myös kotona! Kiehtovimmat kotimuseot syksyn matkakohteiksi. Syyskauden kurssit ja tapahtumat.
 6. Terveyttä ravinnosta ja liikunnasta. Miehen kokonaisvaltainen terveys. Liikunta ja ravinto. Lihaskunto ja apuvälineet. Tukija liikuntaelinten toimintakyvyn ylläpito. Seksuaaliterveys. Kylpylät ja hoitolat, terveysja liikuntamatkat. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Hoitava  ääni. Käden taidot. Syksyn kirjallisuuden helmet.
 7. Mielen ja aivojen terveys. Muistisairaudet. Hyvinvointia aivoille. Enneltaehkäisevä kuntoutus ja apuvälineet. Hyvät ihmissuhteet ja turvaverkko. Ystäväpalvelut. Aktiivisen yhdistystoiminan merkitys. Hyväntekeväisyys – anna lahja jolla autat muita. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Hoitava hiljaisuus. Meditaatio. Kirkasvalohoito. Mausteet hoitavat mieltä. Tehdään itse luonnonmukaisia joulukoristeita! Upeimmat joulutorit Suomessa ja Euroopassa.
 8. Talven ilonaiheet. Talviliikunta. Talvimatkailukohteet, pohjoisessa ja etelässä. Myös kaupunkilomat. Vietä joulu kevyemmin. Valitse verkosta mahdollisuuksia. Milloin lääkäri kotona, yhteys lääkäriin verkon välityksellä tai puhelimessa. Viihdepaketti talvi-iltojen iloksi. Kulttuuriosio. Sielunpeili-liite: Tunteet. Astrologia. Lapin luomoava luonto ja hoitoperinne. Kylmä ja kuuma hoitajina. Kevätkauden kurssit ja tapahtumat.

Lehti on tilattavissa vuoden määräaikais- tai kestotilauksella sekä irtonumeromyynnissä R-kioskeilla, lehtipisteissä, messuilla ja tapahtumissa.

Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Hyvä Elämä- ja Sielunpeili -yhdistelmätilauksena tai anna tilaus lahjaksi!

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Hyvä Elämä -lehteä julkaisee Karprint Oy. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, kuten osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Karprintin asiakaspalvelun kautta.

Tilauspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00–11.30.

Sähköposti: tilaukset@karprint.fi

Puhelin: 040 729 1445

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvä Elämä+Sielunpeili”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija