Kamera-lehti: tarjous & tilaus

58,00 

Olitpa sitten vasta-alkaja, innokas harrastaja tai kokenut ammattilainen, Kamera-lehti tarjoaa sinulle syvällistä tietoa, inspiroivia tarinoita ja käytännön vinkkejä, joilla voit kehittää kuvaustaitojasi ja laajentaa luovaa näkemystäsi.

  • Ammattilaisten neuvoja. Huippuosaajien vinkkejä ja neuvoja, jotka vievät valokuvaustaitosi seuraavalle tasolle.
  • Inspiroidu suurista nimistä. Tutustu kotimaisten ja kansainvälisten valokuvaajien elämään ja työhön kiehtovien artikkelien ja haastatteluiden kautta.
  • Uusimmat välitiedot. Kamera-lehti testaa, sinä hyödyt. Lue puolueettomia uusien kameroiden ja välineiden arvosteluja ja testejä.
  • Osallistu ja vaikuta. Liity mukaan yhteisöön ja osallistu valokuvauskilpailuihin, jotka haastavat lukijoiden luovuutta ja taitoa.

Kamera-lehti on portti valokuvausmaailman sydämeen, joka kutsuu sinut mukaan löytöretkelle, jossa jokainen sivu kertoo tarinaa. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Kamera-lehti nyt, niin et missaa enää yhtään alan uutista tai inspiraation hetkeä. Koe valokuvauksen maailma Kamera-lehden kautta – se on lehti, joka inspiroi, opettaa ja yhdistää!

0,00 €0 numeroaTilaa tästä »

Varasto loppu

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kamera-lehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kamera-lehti on valokuvausta käsittelevä suomalainen aikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1950 lähtien. Lehteä julkaisee Kameraseura ry, ja sen päätoimittaja on Kristiina Haaga.

Lehden aikaisempia päätoimittajia:

  • Pekka Punkari 1984–2010
  • Asko Vivolin 2011–2016
  • Minna Jerrman –2019
  • Arja Krank elokuu 2019–2020
  • Kristiina Haaga 2020–

Kamera-lehti inspiroi, neuvoo ja yhdistää Suomen valokuvaajat

Kamera-lehti, joka on valaissut Suomen valokuvausmaisemaa jo vuodesta 1950, tarjoaa lukijoilleen ainutlaatuisen katsauksen valokuvauksen maailmaan. Lehti on syvällinen resurssi niin ammattilaisille kuin harrastajille, tarjoten kattavia artikkeleita, testejä ja opastuksia, jotka on räätälöity vastaamaan sekä teknisen taidon kasvattamista että luovien näkemysten laajentamista.

Kamera-lehti julkaisee monipuolisesti tietoa koti- ja ulkomaisista kuvaajista, tarjoten lukijoilleen inspiraatiota ja uusia perspektiivejä. Lehdessä esitellään viimeisimmät alaan liittyvät uutiset, trendit ja teknologiat, ja siinä on mukana laaja-alaisia artikkeleita, jotka käsittelevät kaikkea luontokuvauksesta studiovalaistukseen ja digitaaliseen jälkikäsittelyyn.

Kamera-lehden testit ja arvostelut tarjoavat arvokkaita tietoja uusimmista kameroista, objektiiveista ja muusta kuvauskalustosta, antaen lukijoille työkalut parempien valokuvien ottamiseen. Lisäksi lehti tarjoaa käytännönläheisiä kuvausvinkkejä, jotka auttavat lukijoita kehittämään taitojaan monipuolisesti erilaisissa kuvaustilanteissa.

Vuoden kuvaaja -kilpailu ja muut järjestettävät valokuvauskilpailut ovat keskeinen osa lehden sisältöä, antaen mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja oman osaamisen esille tuomiseen. Nämä kilpailut houkuttelevat laajan kirjon osallistujia, ja ne ovat erinomaisia tilaisuuksia inspiroitumiseen ja uusien ideoiden saamiseen.

Kamera-lehti on sitoutunut edustamaan suomalaista valokuvauskulttuuria myös kansainvälisesti, ja sen aktiivinen rooli EISA-järjestössä takaa, että suomalainen valokuvausosaaminen on tunnustettua maailmanlaajuisesti.

Tämän kaiken ansiosta Kamera-lehti on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpana valokuvauslehtenä, joka ei ainoastaan seuraa valokuvauksen kehitystä, vaan myös aktiivisesti muokkaa ja inspiroi kuvauskulttuuria koko maassa.

Kamera-lehden julkaiseminen päättyy kesäkuussa 2024

Valokuvausharrastajia yli 70 vuoden ajan ilahduttaneen Kamera-lehden julkaiseminen päättyy kesäkuussa 2024. Päätös syntyi syksyn 2023 vaalikokouksessa, jossa lehden julkaisija Kameraseura ry ei löytänyt ulkopuolista rahoitusta lehden tappiollisen toiminnan jatkamiseksi. Lehden toiminta on jo muutaman vuoden ajan katettu yhdistyksen varoista, mutta tappiot eivät ole kääntyneet voitoiksi, henkilöstö- ja toimitilamuutoksista sekä lehden julkaisumäärän vähentämisestä huolimatta.

Lehden suurimpia haasteita ovat olleet mainostuottojen ja tilaajamäärän väheneminen, ja nykyisten tilaajien määrä on pudonnut alle kahteen tuhanteen. Vaikka Kamera-lehti on toiminut merkittävänä kulttuurilehtenä valokuvausalalla, tappiollisuus uhkasi yhdistyksen perustoimintaa, minkä vuoksi hallitus päätyi lopettamispäätökseen.

Kameraseura ry keskittyy nyt entistä voimakkaammin ydintoimintojensa, kuten luentojen, työpajojen, retkien ja yhteisöllisten aktiviteettien kehittämiseen. Seuran monipuolisia tiloja, kuten pimiö, studio ja kirjasto, kehitetään edelleen.

Kamera-lehti ilmestyy vielä huhti- ja kesäkuun ajan, ja sen aiemmat vuosikerrat sekä verkkosivusto säilyvät käytettävissä resurssina valokuvaustiedon jakamiseen. Jatkossa Kameraseura ry toivoo, että uusi taho ottaisi lehden julkaisemisen omille harteilleen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamera-lehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija