Korkeajännitys: tarjous & tilaus

41,00 73,00 

Maailman paras sotasarjakuvalehti Korkeajännitys iskee kuin miljoona volttia!

Vuodesta 1953 ilmestynyt Korkkari tarjoilee joka numerossaan neljä rikasta toimintaseikkailua suoraan toisen maailmansodan ja muiden taisteluiden etulinjasta.

Nykyisin Korkkari ilmestyy paksummassa pokkarimuodossa, joka sisältää runsaasti jännittävää luettavaa.

Katso Korkeajännitys tarjouksemme ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

73,00 €0 numeroaTilaa tästä »
41,00 €4 numeroaTilaa tästä »
73,00 €8 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Korkeajännitys-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Korkeajännitys tarjous

Korkeajännitys-lehti

Korkeajännitys eli Korkkari on Story House Egmontin kustantama ja julkaisema sota-aiheinen sarjakuvalehti. Se alkoi ilmestymään Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1953 nimellä Korkeajännityssarja.

Korkeajännitys sisälsi alunperin salapoliisi-, tieteis-, agentti- ja seikkailusarjoja, mutta 1960-luvulta lähtien siinä on julkaistu yksinomaan sotasarjakuvia.

Suosituimmillaan lehti oli 1970- ja 1980-luvuilla, jolloin Korkeajännityksen rinnalla ilmestyi myös useita rinnakkaislehtiä.

Lehti siirtyi 1970-luvulla ensin Williamsin ja sitten Semicin omistukseen.

Sarjakuva

Korkkarin sarjakuvat käsittelevät useimmiten toista maailmansotaa brittisotilaan näkökulmasta. Tarinoiden keskeisiä teemoja ovat miehekkyys, toveruus ja rohkeus. Roistoja yhdistää pelkuruus, jonka palkkana on kuolema.

Muita Korkkarin piirteitä ovat arkkityyppiset hahmot, kansallisuuksiin liittyvät stereotypiat sekä omaleimainen kielenkäyttö. Korkkarisaksa tarkoittaa suomenkielisissä lehdissä tarkoituksella suomentamatta jätettyjä saksankielisiä huudahduksia ja sanontoja.

Nykyään Korkeajännityksen tarinoiden lähteenä toimii brittiläinen Commando-sarjakuva.

Monien harvinaisten ja hyväkuntoisten Korkeajännitys-lehtien hinnat ovat kivunneet antikvariaateissa ja huutokaupoissa satoihin euroihin.

Suomi-Korkkarit -erikoisnumerot

Vuodesta 1998 lähtien on julkaistu myös suomalaista tuotantoa olevia erikoisnumeroita, jotka ovat sijoittuneet esimerkiksi Kansalaissotaan, Talvisotaan ja Jatkosotaan.

Sarjakuvapiirtäjä Samsonin piirtämissä seikkailuissa seikkailevat muun muassa punakaartilainen Pekka Haapanen ja suojeluskuntalainen Vilho Hannula.

Korkeajännitys tilaus

Hinta ja tilaaminen

Korkeajännitys on saatavana sekä irtonumero- että tilausmyynnissä. Irtonumeron hinta on 8,50 €/numero.

Voit tilata Korkeajännitys-lehden kauttamme puolen vuoden (sis. 4 numeroa) tai koko vuosikerran (sis. 8 numeroa) lehdet kattavalla tilausjaksolla.

Valitse tilausjakson loputtua automaattisesti päättyvä määräaikaistilaus tai edullisempi jatkuva tilaus, joka jatkuu tilausjakson päätyttyä normaalihintaisena.

Tilaus alkaa yleensä jo seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Saat uunituoreen numeron jo ilmestymispäivänä kotiin kannettuja ilman, että sinun tarvitsee lähteä etsimään lehteä kauppojen hyllyiltä.

Voit tilata Korkkarin myös lahjaksi sotasarjakuvia rakastavalle ystävällesi antamalla tilauslomakkeella lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tutustu Korkeajännitys-tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa ja tilaa miljoonan voltin tavoin iskevä Korkeajännitys-lehti nyt edulliseen hintaan.

Ilmestymispäivät

Korkeajännitys ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Löydät uusimman numeron ilmestymispäivän helposti Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Tilaajapalvelu ja tilauksen peruutus

Oletko jo Korkkari-tilaaja?

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutos ja tilauksen peruutus, on aina hoidettava Story House Egmontin asiakaspalvelun kautta. Kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkeajännitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija