Kotipuutarha: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

35,00 69,00 

Kotipuutarha-lehti on puutarhanhoitoa rakastavien paras ystävä, joka on ollut suomalaisten puutarhaharrastajien tietolähde ja inspiraation kaivo jo vuodesta 1941 lähtien. Puutarhaliiton ylpeänä julkaisema lehti kukoistaa asiantuntemuksella ja luotettavuudella saaden lukijoilta jatkuvaa kiitosta ajankohtaisuudestaan sekä monipuolisesta ja laadukkaasta sisällöstään.

parhain ystävä kaikille puutarhanhoitoa rakastaville; se on ollut suomalaisen puutarhaharrastajan tietolähde ja inspiraation kaivo jo vuodesta 1941 lähtien. Puutarhaliitto ry:n ylpeänä julkaisemana, tämä lehti kukoistaa asiantuntemuksella ja luotettavuudella, saaden lukijoiltaan kiitosta sen ajankohtaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta sisällöstä.

Erikoistuneena puutarhaharrastajien syviin tarpeisiin, Kotipuutarha on vuoden jokaisena kuukautena täynnä innostavaa sisältöä – kuitenkaan unohtamatta aloittelevia viherpeukaloita, jotka löytävät kevään tullen tiensä lehtemme pariin. Vuonna 2024 Kotipuutarha ilahduttaa lukijoitaan yhdeksällä numerolla, joista touko-kesäkuun erityisen muhkea, 100-sivuinen kaksoisnumero käynnistää kesäkauden näyttävästi.

Tutustu Kotipuutarhaan – missä viherrakkaus kasvaa, ideat versovat ja yhteisöllisyys kukoistaa. Liity joukkoomme ja anna puutarhaintohimosi kukkia ympäri vuoden!

35,00 €5 numeroaTilaa tästä »
69,00 €10 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 3ea99a344d20 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kotipuutarha-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kotipuutarha-lehti on jokaisen puutarhaharrastajan inspiroiva kumppani. Löydä parhaat tarjoukset ja tilaa lehti nyt.

Kotipuutarha-lehti lyhyesti

Kotipuutarha on suomalainen puutarhalehti, joka ilmestyy 9–10 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Puutarhaliitto ry, ja sen päätoimittajana on toiminut vuodesta 2021 lähtien Minna Siltala.

Kotipuutarha-lehti on perustettu vuonna 1941. Aluksi lehti neuvoi hyötykasvien viljelyssä, säilönnässä ja käytössä. Yleisilmeiltään tuollon vaatimaton julkaisu sisälsi kuitenkin mustavalkokuvia.

Sotavuosien jälkeen ja etenkin 1950-luvulla lehdessä alkoi olemaan enemmän juttuja sisätilojen koristekasveista ja pihojen suunnittelusta. Yhteiskunnan modernisoitumisen myötä 1960-luvulta lähtien huvipuutarhan osuus on noussu lehden aiheissa hyötypuutarhan rinnalle.

Nykyään jokainen Kotipuutarhan numero tavoittaa 118 000 lukijaa. Lehti myös luetaan tarkoin, sillä sen lukemiseen käytetään keskimäärin 69 minuuttia aikaa (KMT 2023).

79 % Kotipuutarhan lukijoista on naisia ja 21 % miehiä. Suurimmat lukijaryhmät ovat 55–64-vuotiaat sekä yli 65-vuotiaat.

 • Perustettu vuonna 1941
 • Ilmestyy 9 kertaa vuodessa (yksi tuplanumero)
 • Julkaisija: Puutarhaliitto ry
 • Kirjapaino PunaMusta, Joensuu
 • Mediamyynti: Saarsalo Oy
 • Aikakausmedia ry:n jäsen
 • ISSN 0355-8673

Suomen vanhin ja arvostetuin Puutarhalehti

Kotipuutarha-lehti on ollut suomalaisen puutarhaharrastuksen peruskivi ja luotettava opas jo vuodesta 1941 lähtien. Puutarhaliiton kustantama lehti on nähnyt monia vuosikymmeniä ja käynyt niiden aikana läpi monia muutoksia, mutta sen ydin – rakkaus puutarhanhoitoon – on pysynyt muuttumattomana. Lehden pitkä historia tekee Kotipuutarhasta Suomen vahimman ja samalla yhden arvostetuimmista puutarhalehdistä.

Kotipuutarhan sivuilta heijastuu vuosikymmenten saatossa hioutunut asiantuntemus. Se todella tuntee lukijansa ja tietää, mitä he kaipaavat. Laadukas sisältö, joka käsittelee kaikkea pihasuunnittelusta kasvihuoneviljelyyn ja erikoisiin hedelmäpuihin, on tehty sydämellä ja suurella ammattitaidolla. Uutuussiementen esittelyt, kasvikumppanien salat ja ihastuttavat istutusideat ovat vain pintaraapaisu lehden tarjoamasta rikkaasta sisällöstä.

Lehden sivut kätkevät sisäänsä valtavan määrän tietoa ja inspiraatiota: sadepuutarhoista ja lavaviljelystä aina syötäviin parvekepuutarhoihin ja omavaraisuuteen saakka. Erikoisartikkelit, kuten puutarhurin sääoppi ja savimaan hoito, tarjoavat lukijoille paitsi syvällistä tietoa, myös käytännön vinkkejä, joiden avulla he voivat saavuttaa unelmiensa puutarhan.

Kotipuutarha ei ole vain puutarhalehti, vaan se on myös laaja yhteisö, jossa intihimoiset puutarhaharrastajat ja vasta-alkajat kohtaavat. Sen sivuilla jaettu tieto yhdistää ihmisiä, joita yhdistää rakkaus kasveihin ja puutarhanhoitoon. Lehti tempaa lukijansa mukaan jokaisessa nuemerossaan, ja sen digikanavat tarjoavat mahdollisuuden ympärivuotiseen vuoropuheluun ja uusimpien trendien seuraamiseen.

Kotipuutarha ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa, ja sen jokainen numero on omistettu puutarhanhoidon eri aspekteille. Erityisen odotettu on touko-kesäkuun muhkea kaksoisnumero, joka aloittaa kesäkauden tarjoamalla huikeat 100 sivua puutarhaideoita ja -unelmia. Lehden suosio näkyy tilaajamäärissä ja irtonumeromyynnissä erityisesti kevät- ja kesäkuukausina, mikä todistaa sen merkityksen suomalaisille puutarhaihmisille.

Kotipuutarha on paitsi lehti, myös perinne, yhteisö ja tietolähde, joka innostaa ja opastaa puutarhaharrastajia vuodesta toiseen. Se on todistanut asemansa Suomen vanhimpana ja arvostetuimpana puutarhalehtenä, joka jatkaa kasvamistaa ja kehittymistään nykypäiän puutarhureiden tarpeisiin.

Kotipuutarha tarjoukset ja tilaajalahjat

Kotipuutarha-lehti tarjoaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle puutarhaharrastuksen maailmaan sen erikoistarjousten ja joskus jopa houkuttelevien tilaajalahjojen myötä. Olitpa sitten kokenut viherpeukalo tai vasta aloittamassa puutarhaharrastusta, Kotipuutarha tuo kotiisi vuodenajasta riippumatta ajankohtaista ja inspiroivaa sisältöä.

Tilausvaihtoehdot Sinulle

Kotipuutarha on tilattavissa joustavilla tilausvaihtoehdoilla, jotka sopivat jokaisen viherpeukalon tarpeisiin:

 • 6 k:n määräaikaistilaus sisältää 5 numeroa. Se on erinomainen valinta jos haluat tutustua lehteen ensin lyhyemmän ajan tai etsit täydellistä lahjaa puutarhaharrastuksesta kiinnostuneelle ystävälle tai perheenjäsenelle.
 • 12 kk:n kestotilauksella saat 10 inspiroivaa numeroa suoraan kotiovellesi. Tämä numerokohtaiselta hinnaltaan edullisin vaihtoehto on täydellinen valinta intohimoiselle puutarhurille, joka haluaa pysyä ajan tasalla puutarhanhoidon uusimmista trendeistä, vinkeistä ja nikseistä ympäri vuoden.

Eksklusiiviset tilaajalahjat

Kotipuutarha-tarjoukset voivat joskus sisältää puutarha-aiheisen tilaajalahjan (joskaan ei aina).

Tilaajalahjat on valittu huolella tukemaan puutarhaharrastustasi ja tuomaan lisäarvoa lehden tilaukselle.

Yhteisöllisyyttä ja inspiraatiota

Ryhtymällä Kotipuutarhan tilaajaksi liityt yhteisöön, joka jakaa intohimosi kasveihin, luontoon ja puutarhanhoitoon.

Se on kumppani joka tarjoaa uusia ideoita, opastusta ja inspiraatiota vuoden ympäri.

Ilmestymispäivät ja teemat

Vuonna 2024 Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa. Touko-kesäkuun numero on edellisvuosien tapaan muhkea 100-sivuinen erikoisnumero.

 1. 3.1.2024. Pihasuunnittelu, Sadepuutarha, Uutuussiemenet (kukat).
 2. 7.2.2024. Esikasvatus, Kasvihuoneviljely, Uutuussiemenet (vihannekset).
 3. 6.3.2024. Lavatarha, Erikoiset hedelmäpuut, Kalkitus, Kasvihuonekurkku • Lisäpainos- ja jakeluinfo: 9000.
 4. 3.4.2024. Maan hoito, Palstaviljely, Punajuurikas, Puutarhurin sääoppi.
 5. 8.5.2024. MUHKEA TUPLANUMERO. Taimistojen parhaat, Syötävä parvekepuutarha, Ravinneopas.
 6. 19.6.2024. Savimaan hoito, Ihanat istutukset, Perhoskasvit, Kasvikumppanit.
 7. 31.7.2024. Aitapensaat, Perunaharrastaja, Parhaat kuivakukat, Bokashi kompostointi.
 8. 4.9.2024. Omavaraisuutta puutarhasta, Ihana syyspiha, Puutarhan oleskelupaikat.
 9. 2.10.2024. Puuvartisten talvetus ruukussa, Valkosipuliharrastaja, Kantopuutarha.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Kotipuutarhaa julkaisee Puutarhaliitto ry. Lehden sisältöä koskeva palaute ja tilausmuutokset, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee osoittaa lehden asiakaspalvelulle.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelin: 03 4246 5324
Sähköposti: kotipuutarha@atex.com

Asiakaspalvelun postiosoite:

Atex Software Oy
Kotipuutarha-lehti
PL 115
30101 Forssa

Toimituksen postiosoite:

Puutarhaliitto Ry
Kotipuutarha-lehti
Viljatie 4 C
00700 Helsinki

1 arvio tuotteelle Kotipuutarha

 1. Nimetön

  Hyödyllinen lehti.

  • Ylläpito

   Erittäin hyödyllinen meille kotipuutarhureille!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija