LEGO Ninjago: tarjous & tilaus

49,00 90,00 

LEGO Ninjago on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä hauska ja jännittävä lastenlehti.

Lehden joka numero sisältää 36 värikästä sivua vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja, upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Jokaisen numeron mukana myös Ninjago-tuotepussi, jossa aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO Ninjagon pääosissa ovat mestarin Wun urheat ja rohkeat oppisoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay, Cole ja monet muut.

Katso paras LEGO Ninjago -tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna. Se on lehti, jota lapsi jaksaa odottaa!

90,00 €0 numeroaTilaa tästä »
49,00 €5 numeroaTilaa tästä »
90,00 €10 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi LEGO Ninjago-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa LEGO Ninjago lehti

Lego Ninjago on yhdysvaltalainen animaatiosarja, joka perustuu Legon samannimiseen lelusarjaan. Sarjan pilottikausi näytettiin tammikuussa 2011 ja se nousi suureen suosioon. Lego Ninjago Elokuva ilmestyi syyskuussa 2017.

Lego Ningon ensimmäisellä kaudella Sensei Wu, Spinjitzu-mestarin poika, on etsinyt käsiinsä neljä poikaa: Kai, Jay, Cole ja Zane. Sensei tekee heistä ninjoja, joiden tehtävä on suojella neljää kultaista asetta Samukailta, joka pyrkii toimittamaan ne Wun pahalle veljelle, Lordi Garmadonille. Heidän on pelastettava Nya, Kain sisko.

Suomessa sarja esitettiin ensimmäisen kerran Nelosella vuonna 2011. Muita kausia on esitetty  muun mussa Ruutu+- ja HBO Nordic -palveluissa.

Tällä hetkellä (2022) Lego Ninjagosta esitetään jo 15. tuotantokautta.

LEGO Ninjago -lehti

LEGO Ninjago on hauska ja jännittävä lehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Story House Egmont.

Jokainen LEGO Ninjago -lehden numero sisältää vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja, upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä, keräilykuvia, värityskuvia ja pelejä.

Lehdessä käsitellään tietysti myös LEGO Ninjago -tv-sarjan tapahtumia jakso-oppaissa.

Lisäksi joka numeron mukana liitelahjana tulee Ninjago-tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen.

LEGO Ninjago on saatavilla sekä tilausmyynnissä että irtonumeromyynnissä hyvin varustetuissa lehtipisteissä ja Prismoissa.

LEGO Extra, LEGO Special ja LEGO Ninjago Legacy ovat erillisiä, vain irtonumeromyynnissä olevia lehtiä.

Miksi alkaa LEGO Ninjago -lehden tilaajaksi?

LEGO Ninjago -lehden tilaajana saat:

  • Monipuolista sisältöä: sarjakuvia, tietoiskuja, julisteita, puuhatehtäviä, keräilykusia, värityskuiva, pelejä ja muuta, jotka tarjoavat lapselle monenlaista viihdettä ja aktiviteettia.
  • Tiedon lähde: Jos lapsi on LEGO Ninjago -tv-sarjan fani, lehden jakso-opaat tarjoavat hänelle syventävää tietoa sarjan tapahtumia ja voi parantaa sarjan tuomaa nautintoa.
  • Liitelahjat: Jokaisen numeron mukana tulee Ninjago-tuotepussi, joka sisältää aitdon ja alkuperäisen minihahmon varusteineen. Keräilijän unelma!
  • Säännöllinen ilmestyminen. Kun lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, lapsi voi odottaa innolla jokaista uutta numeroa ja siihen liittyvää yllätystä.
  • Lisäarvo: LEGO Ninjago -lehti ei ole pelkästään viihdyttävä, vaan se stimuloi lapsen mielikuvitusta sekä kehittää hänen lukutaitoa ja luovuuttaa erilaisten tehtävien ja tarinoiden avulla.
  • Saatavuus: Vaikka lehti on saatavilla myös irtonumeromyynnissä, tilaamalla lehden varmistat, että lapsesi ei jää paitsi yhdestäkään numerosta.

LEGO Ninjago -lehtitarjoukset

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien lehtitarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat ja edullisimmat LEGO Ninjago -lehden tarjoukset kaikkien sarjan fanien saataville.

Tutustu LEGO Ninjago -tarjouksiimme yllä ja valitse sinulle sopivin tilaus. Voit tilata LEGO Ninjago -lehden kauttamme puolen vuoden (5 numeroa) tai koko vuoden (10 numeroa) tilausjaksolla.

Voit valita LEGO Ninjago -tarjouksista joko kestotilauksen tai määräaikaisen tilauksen.

Kestotilaus on edullisempi ja jatkuu automaattisesti valintasi pituisissa jaksoissa. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson päätyttyä automaattisesti.

Joten ole hyvä ja valitse mieleinen LEGO Ninjago -tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna jo tänään, eikä sinun tarvitse enää muistaa etsiä irtonumeroita lehtihyllyistä.

LEGO Ninjago -lehden ilmestymispäivät

LEGO Ninjago ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Uusimman ja tulevien LEGO Ninjago -lehtien ilmestymispäivät sekä erittäin salaisen kurkkauksen seuraavaksi ilmestyvän LEGO Ninjago -lehden kanteen löydät Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Lehteä julkaisee muistakin lastenlehdistä tunnettu Story House Egmont Oy Ab, joka on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Media Finlandin puoliksi omistama yritys.

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee aina hoitaa Story House Egmontin asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEGO Ninjago”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija