Luontaisterveys: tarjous & tilaus

81,00 

Luontaisterveys-lehti kertoo, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea omaa ja läheisten terveyttä ja ennaltaehkäistä sairauksien puhkeamista.

Erityistä painoarvoa lehdessä saavat luonnonmukainen ravinto, liikunta ja turvalliseksi havaitut luontaisterapiat.

Koska ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, tarjoaa Luontaisterveys työkaluja myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja lujittamiseen.

 • Tue omaa ja läheistesi terveyttä ja hyvinvointia
 • Luonnonmukainen ravinto, liikunta ja turvalliset luontaisterapiat
 • Psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi

Tutustu Luontaisterveys-lehden tarjouksiin ja tilaa Luontaisterveys-lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

0,00 €10 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Luontaisterveys-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Luontaisterveys lehti tarjous

Luontaisterveys-lehti lyhyesti

Luontaisterveys (kirjoitusasu logossa LuontaisTerveys) on suomalainen 10 kertaa vuodessa ilmestyvä terveyslehti, joka käsittelee luonnonmukaista terveydenhoitoa. Lehteä julkaisee Karprint ja sen päätoimittaja on Reetta Ahola.

Luontaisterveys-lehti elää ajassa ja tuntee perinteet. Se käsittelee asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti niin nykyaikaisia hoitoja kuin vanhojen kansanperinteiden mukaisia tuotteita ja hoitojakin. Se kertoo, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksia. Erityistä painoarvoa lehdessä saavat luonnonmukainen ravinto, liikunta sekä turvalliset luontaisterapiat.

Lehti antaa työkaluja myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Vuonna 2023 lehden teemoja ovat:

 • Ihon erityistilanteet: atooppinen iho, akne, couperosa, syylien, luomien jne. hoito ja poisto.
 • Hiukset ja hiuspohja. Korvat. Reuma ja fibromyalgia. Vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappo-opas.
 • Tukielinten hyvinvointi. Kivunhallinta ja -hoito. Kasvatetaan kesäksi taimenet (tomaatit, kurkut, chilit, kukat jne.), idätetään ja versotetaan. Lehtivihreä kuin veri. Villiyrttien keruuopas.
 • Kohtu, munasarjat, virtsatiet. Kilpirauhanen. Yrtit, marjat ja maitohappobakteerit naisen terveyden tukena. Luonnollinen raskaus ja synnytys. Imetys lapsen tulevaisuuden terveysturva. Vaihdevuosiopas (mm. homeopatian mahdollisuudet myös).
 • Ulkoliikuntamuodot, vaellus ja kotimaan kiinnostavat luontokohteet. Ruokavaliot esittelyssä: Välimeri, Itämeri, Fodmap, Keto jne. Maksaa ja haimaa hellivät elämäntavat. Selvisin! Koskettavia elämänkohtaloita ja selviytymistarinoita. Metsämarja- ja sieniopas.
 • Eturauhanen. Pidetään potenssi! Kalareissut ja muuta vertaistoimintaa: mies miehelle. Sydämen ja verisuonten terveys, verenpaine. Suola – vähemmän vai enemmän luonnollista. Parisuhdehemmottelua: hoitoja, hierontaa, kirjoja, musiikkia, tuotteita.
 • Ruoansulatus. Mikrobien viestit ja verkostot. Keliakia ja keto. Hapattaminen. Suu, hampaat ja kieli. Allergiaopas (ruoka-aineyliherkkyydet). Luonnonmukainen aluspukeutuminen ja pukeutumisen tukituotteet (mm. olkapäiden, selän jne. lämmittäjät, ryhtiliivit jne).
 • Vastustuskykyä tukevat elämäntavat, hoidot ja tuotteet. Hengitysteiden ja keuhkojen hyvinvointi. Nenä. Silmät ja näkö. Rintojen hoitopas (Lokakuu on Roosa-nauha kuukausi).
 • Kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua… luxusta ihonhoitotuotteissa. Mikrobit ja fermentointi ihon hoidon apuna. Meren ja metsän aarteet iholla ja myös suomalaisen luonnonkosmetiikan vientivaltit (metsä). Kasvojen laitehoidot. Kädet ja kynnet ovat käyntikorttisi sekä terveystietokorttisi.
 • Näin suojaat aivoja rappeutumiselta. Aivosairauksien luontainen tukihoito. Suola&verenpaine&kolesteroli ja aivot. Hyvän mielen jumppaa: fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista. Joululahjavinkkejä. Lukijalahjaksi teemakalenteri: Vuoden 2024 luonnon satokausikalenteri.
 • Eri joogamuotoja esittelyssä. Lähdetään joogaretriittiin tai joogamatkalle. Painonhallinta. Kivet ja kristallit terveyden tukena. Allergioiden siedätyshoidot. Hoidetuin jaloin kohti uutta vuotta (Jalkojen hyvinvointiopas)

Vuonna 2022 lehden teemoja olivat:

 1. Jooga, hyvä uni, maksa ja haima
 2. Vastustuskyky vahvaksi, diabetes, idätys ja versotus
 3. Villivihannekset, silmät, luontomatkailu
 4. Naisen terveys, vaihdevuodet, valo ja huippukylmä
 5. Hyvin voiva mies, sydän ja verisuonet, irti riippuvuuksista
 6. Vatsa ja suolisto, keliakia, gluteeniton ruoanlaitto ja leivonta, hapattaminen ja kuivaaminen
 7. Nivelet ja luusto, kipu, hengitystiet
 8. Luonnollisesti kaunis, hampaat ja suu, jalat
 9. Mieli ja sielu, terveet aivot, parisuhde
 10. Painonhallinta, koulutus, allergioiden siedätys

Luontaisterveys-lehden tarjoukset ja tilaaminen

Teemme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa parhaamme, jotta voimme tarjota parhaat tarjoukset Luontaisterveys-lehden tilauksiin.

Tällä hetkellä Luontaisterveys-lehden voi tilata kauttamme 1 vuoden määräaikais- tai edullisempana jatkuvana tilauksena, sisältäen 10 numeroa.

Tutustu Luontaisterveys-tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa (emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia). Valitse haluamasi tilaus ja tilauksesi alkaa tyypillisesti kulkemaan heti seuraavasta numerosta lähtien.

Tilauksen jälkeen Luontaisterveys-lehti toimitetaan sinulle kotiin kannettuna, ja toimituskulut sisältyvät aina tilauksen hintaan.

Voit tilata Luontaisterveys-lehden myös lahjaksi valitsemalla lahjatilauksen ja syöttämällä tilauslomakkeelle lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen. Lehtitilaus on myös erinomainen ja pitkäkestoinen lahjaidea.

Joskus lehtitarjouksiimme voi sisältyä tilaajalahja, josta ilmoitetaan seuraavalla sivulla.

Uusin numero ja ilmestymispäivät

Luontaisterveys lehteä julkaisee Karprint, ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Löydät uusimman numeron ja koko vuoden lehtien ilmestymispäivät ja teemat Luontaisterveyden mediakortista (pdf-tiedosto).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luontaisterveys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija