Maritimt Magasin Historie: tarjous & tilaus

120,00 

Maritimt Magasin Historie on norjankielinen aikakauslehti, joka avaa ovet menneisyyden merenkulkijoiden maailmaan.

Tutustu elävästi kuvitettuihin tarinoihin, jotka kuljettavat sinut läpi aikojen merenkulun merkittävimmille hetkille. Jokainen numero tarjoaa syvällistä tietoa ja ainutlaatuisia näkökulmia Pohjolan merihistoriasta, kirjoittajina alueen johtavat merihistorian asiantuntijat.

Tilaa Maritimt Magasin Historie nyt ja koe historian merelliset seikkailut omassa kodissasi!

120,00 €4 numeroaTilaa tästä »
120,00 €4 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 370cc46e667e Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Maritimt Magasin Historie-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Maritimt Magasin Historie – Sukella syvälle Pohjolan merenkulun historiaan

Maritimt Magasin Historie on norjankielinen aikakauslehti, joka vie lukijansa ainutlaatuiselle matkalle merenkulun historiaan. Lehti on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja kokea merenkulun historian vivahteet syvällisesti ja elävästi. Jokainen numero on rikkaasti kuvitettu ja sisältää artikkeleita, jotka avaavat merihistorian kiehtovia aspekteja alkaen viikinkiajoista aina nykyaikaiseen merenkulkuun.

Lehden sivuilla pääset nauttimaan artikkeleista, joita ovat kirjoittaneet Norjan merkittävimmät merihistorian tuntijat, kuten Mauritz S. Mortensen, Roald Evensen, Bård Kolltveit ja Bjørn Hansen. Heidän rinnallaan kirjoittavat myös Karl Erik Larsen, Carl Johan Bentsen, Ulf Blom ja Vidar Lund, jotka tuovat lehteen syvällistä tietämystään ja intohimoaan merenkulun historiaa kohtaan.

Monipuolinen sisältö

Maritimt Magasin Historie kattaa laajasti eri aihealueita merenkulun historiasta, kuten alusten teknisestä kehityksestä, merenkulkijoiden elämästä, merisotahistoriasta ja kuuluisista merimatkoista.

Lisäksi lehti tarjoaa tietoa merenkulun politiikasta, tutkimuksesta, koulutuksesta ja laivastojen hallinnasta, tehden siitä välttämättömän lukemiston kaikille alasta kiinnostuneille.

Tilaa nyt

Maritimt Magasin Historie ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja sen voi tilata helposti Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta. Tilaa nyt, niin saat jokaisen numeron suoraan kotiisi – ole osa yhteisöä, joka arvostaa merihistorian rikkauksia ja sen opetuksia nykypäivän ja tulevaisuuden varalle.

Liity mukaan lukijakuntaan, joka koostuu historian harrastajista, merenkulun ammattilaisista ja kaikista merenkulun historiasta kiinnostuneista. Maritimt Magasin Historie on sinun ikkunasi merenkulun menneisyyteen ja se tarjoaa sinulle syvällistä ymmärrystä ja jatkuvaa inspiraatiota.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maritimt Magasin Historie”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija