VIVA: tarjous & tilaus

59,00 99,00 

VIVA on elämänmakuinen rohkaisija suomalaisen seniorin asialla. Se on lehti, joka tohtii puhua vaikeistakin asioista suoraan, mutta lämminhenkisesti.

VIVA kannustaa nauttimaan elämästä ja uudesta vapaudesta. Se arvostaa kokenutta lukijaansa, joka on aktiivinen ja panostaa monin tavoin elämänlaatuunsa.

Sydämellisissä reportaaseissa on nostalgiaa ja yhteisiä kokemuksia. Laajoissa henkilöjutuissa puhutaan elämän iloista ja suruista.

VIVA opastaa liikkumaan, pitämään huolta itsestään ja löytämään oman tyylinsä. Värikkäitä kulttuuri- ja matkajuttuja, runsaasti hyötytietoa terveydestä, asumisesta, säästämisestä, eläkkeistä ja perintöasioista.

Katso paras VIVA-tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

79,00 €0 numeroaTilaa tästä »
59,00 €6 numeroaTilaa tästä »
99,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi VIVA-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Viva - Rohkea ja koskettava lehti kypsälle aikuiselle

Viva-lehti lyhyesti

Viva on Otavamedian julkaisema, 55+-naisille suunnattu aikakauslehti, joka on ilmestynyt kuukausittain vuodesta 2005 lähtien. Lehden aihealueita ovat muoti, kauneus, terveys, kulttuuri, matkailu, asuminen ja raha-asiat.

Lehden  päätoimittaja on Erkki Meriluoto. Häntä tehtävässä edelsivät Kaisa Peutere, Riitta Lehtimäki ja Tarja Hurme.

Lukijamäärät ja demografisia tietoja

Viva-lehden lukijamäärä on 78 00 lukijaa ja kokonaistavoittavuus 84 000. Lukijoista 85 % naisia ja 93 % yli 55-vuotiaita. (KMT 2022)

Katso myös:

Viva on elämänmakuinen rohkaisija

Viva on lehti suomalaisen seniorin asialla. Se puhuu vaikeistakin asioista suoraan, mutta lämminhenkisesti. Rohkea ja koskettava Viva kannustaa nauttimaan elämästä ja uudesta vapaudesta.

Lehti arvostaa aktiivista ja elämänlaatuunsa panostavaa lukijaansa, joka on aktiivinen toimija kykenee panostamaan monin eri tavoin – myös rahallisesti – omaan elämänlaatuunsa.

Viva-lehden lukijat harrastavat matkailua ja kulttuuria. He lukevat paljon, pitävät monipuolisesti yllä terveyttään, vaalivat ihmissuhteitaan ja huolehtivat läheisistään.

Vivan sydämellisissä reportaaseissa on aimo annos nostalgiaa ja yhdessä jaettuja kokemuksia. Sen laajoissa henkilöjutuissa puhutaan kiertelemättä elämän eteen tuomista iloista ja suruista.

Lehti opastaa ja innostaaa lukijoitaan liikkumaan, hoitamaan itsestään ja löytämään parhaan tyylinsä. Se tarjoaa värikkäitä kulttuuri- ja matkajuttuja sekä runsaasti hyötytietoa terveydestä, asumisesta, säästämisestä, eläkkeistä ja perintöasioista.

Joka numerossa on myös ristikko, etsi avain -kilpailuja, paras juttu -äänestys ja arvontoja. Voit osallistua kilpailuihin ja lähettää vastauksesi niihin täällä.

Viva on inspiroiva kumppani aikuisille, jotka pitävät elämänmakuisista tarinoista ja hyötytiedosta.

Uusin numero ja ilmestymispäivät

Viva-lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 numeroa vuodessa.

Vuoden 2024 ilmestymispäivät ja aiheet

 1. 3.1.2024. Säästövinkit sinkkutalouteen. Lukijoiden parhaat säästöniksit. Rohkeita ratkaisuja seniorin asumiseen. Hengitys sakkaa – mistä kyse? Kodin siivous helpommaksi uusilla välineillä.
 2. 31.1.2024. Näin löysin ystävän. Kohenna eläkettäsi. Miten vältän tietoturvan sudenkuopat? Selkäkivut kuriin.
 3. 6.3.2024. Vanhaa vaalimassa. Ehkäise osteoporoosi, vahvista luita. Seniorin koti turvalliseksi. Tunne lesken oikeudet ja velvollisuudet.
 4. 3.4.2024. Elämänmuutosekstra. Näin pääset elämäsi kuntoon. Sopivatko laihdutuslääkkeet minulle? Pidä terveysmenot kohtuullisina. Paranna ja viilennä kodin sisäilmaa.
 5. 2.5.2024. Voimaa suvusta. Taltuta rytmihäiriöt. Vuokraisinko juhlavaatteen? Näin voit avustaa järkevästi läheisiäsi taloudellisesti.
 6. 5.6.2024. Juuret maalla. Miten saat hammasimplantit kestämään? Löydä perille navigaattorin tai karttasovellusten avulla.
 7. 3.7.2024. Rakkaus voittaa. Meistä tuli avopari: miten turvaan rahani? Limakalvot kuntoon.
 8. 7.8.2024. Uusia alkuja. Rapakunnosta reippailijaksi. Näin vakuutus- ja pankkikuluista voi nipistää.
 9. 4.9.2024. Takaisin 60-luvulle. Hyvää hoitoa glaukoomaan. Säilytä tärkeät paperit fiksusti.
 10. 2.10.2024. Eläke-ekstra. Mitä muutoksia tulossa? Näin eläkettä verotetaan. Helpotusta ilmavaivoihin.
 11. 6.11.2024. Unelmat todeksi. Sinuiksi unettomuuden kanssa. Apua levottomille jaloille.
 12. 4.12.2024. Elämä menetysten jälkeen. Nieleminen sattuu, onko kyse Parkinsonin taudista? Säästä rahaa ja hermoja, kun tyhjennät kuolinpesän.

Vuonna 2023 lehden teemoja olivat

 1. Säästä ja suitsi menoja, asiantuntijoiden vinkkejä. Hoida suuta, satsaat yleisterveyteesi. Miten voi saada asumisoikeusasunnon? Vanhalle tietokoneella jatkoaikaa päivittämällä.
 2. Näin suuret ikäluokat porskuttavat. Miten muistisairautta voi hidastaa ja muistia terhakoittaa? Hyödy näistä palveluista, seniori. Virkeyttä kylpylästä. Miten tunnistaudun turvallisesti eri palveluihin?
 3. Nuoruudenrakkaus löytyi uudestaan. Mihin uniapneahoito voi kompastua? Teknisiä apuvälineitä huonomuistisen arkeen.
 4. Uusia alkuja. Naiset kertovat, miten uskalsivat hypätä uuteen. Näin tein kuntoremontin. Hoida sydäntä myös operaation jälkeen. Hyödy uusista terveysmittareista: verenpaine, rasva-arvot ja paino hallintaan. Onko työkyvyttömyyseläke uhka vai mahdollisuus?
 5. Karjala sydämessä. Evakkotalon uusi elämä. Mikä avuksi, kun sota vie mielenrauhan? Mitkä perimyskaaren sudenkuopat voi välttää testamentin teolla? Uusia laitteita pihanhoitoon.
 6. Romantiikka kukkii! Hyvää hoitoa intiimivaivoihin. Mitä varovaisen pitää muistaa, kun rakkaus iskee? Millä laitteilla voin suojata muistisairasta läheistäni?
 7. Unelmista totta. Loviisan asuntomessukoti täytti haaveet. Kuukauden autoloma Euroopassa. Parempaa arkea nivelrikkopotilaalle. Löydä kompostoinnin uudet apuvälineet.
 8. Kun rakkaus loppuu. Ystäviä exän kanssa. Näin pidät puolesi erossa. Tunnista aivoverenkiertohäiriöt, kuten TIA-kohtaukset. Mitä järkeä on älyjääkaapissa ja -pakastimessa?
 9. Ilo irti eläkkeelle jäämisestä! Miten vaalia terveyttä, kun työelämä loppuu? Enemmän irti televisiosta uusilla laitteilla.
 10. Löydä ystävä. Uutta hoitoa eturauhassyöpään. Miten tehdä edunvalvontavaltuutus?
 11. Rohkeasti maailmalle! Uusi koti ulkomailta. Mitä Espanjaan muuttavan kannattaa tietää? Eroon ummetuksesta. Vinkit seniorien älypuhelimen ja tabletin ostoon.
 12. Surusta valoon. Tunnista läheisen masennus. Senioria virkistävät ja kuntouttavat konsoli- ja tietokonepelit.

Koko vuoden 2024 ilmestymispäivät ja teemat löydät mediakortit.fi-sivustolta.

VIVA-tarjoukset ja tilaajalahjat

Kun haluat tilata suosikkilehtesi painettuna, digilehtenä tai yhdistelmätilauksena, tiedät mihin tulla.

Tilaa-Lehti.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien kustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tarjotakseen parhaat Viva-tarjoukset netissä.

Me emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia. Tutustu tarjouksiimme kaikessa rauhassa ja tilaa kannustava Viva-lehti ilmestymispäivänä kotiovellesi kannettuna tai ilahduta läheistä senioria pitkäkestoisella lahjatilauksella. Viva-lehden tilaus on lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Usein lehtitarjouksiimme sisältyy myös vaihtuva tilaajalahja, jonka näet katso tarjous -linkin takaa.

Voit tilata Viva-lehden automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai edullisempana jatkuvana kestotilauksena, joka jatkuu tilausjakson jälkeen normaalihintaisena, ellei tilausta peruta ennen tilausjakson päättymistä.

Voit tilata Viva-lehden myös lahjaksi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilauksen ja syöttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tilaus maksetaan ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Milloin saan tilaajalahjan?

Viva-lehtitilauksiin liittyvät tilaajalahjat toimitetaan pääsääntöisesti noin kolmen viikon kuluessa tilauksen maksamisesta.

Voinko tilata VIVA-lehden ulkomaille?

Voit tilata Viva-lehden ulkomaille vain Otavamedian asiakaspalvelun kautta (ks. yhteystiedot alla). Ulkomaille tehtäviin lehtitilauksiin lisätään postikulut.

Lehti saapuu ulkomaille 3-6 päivässä ilmestymispäivästä maasta ja maanosasta riippuen. Mahdollista tilaajalahjaa ei voida lähettää ulkomaille.

Tilauksen peruutus ja muut tilausmuutokset

Viva-lehteä julkaisee Otavamedia Oy. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset, digipalvelun käyttöönotto, jakelun tilapäinen keskeytys ja tilauksen peruutus, on aina hoidettavat Otavamedian asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Ota yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun:

Aikakauslehtiä koskevat yhteydenotot:

asiakaspalvelu@otavamedia.fi
(09)156665

Otavamedia-tiliä ja digilehtiä koskevat yhteydenotot:

digi@otavamedia.fi
(09)1566227

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VIVA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija